|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:49 am
Falcone SERAFIN-WAMPIRE Falcone Ozzwald w kalendarz kopniesz jak 1/2 krwi oddasz... twisted DEMONY NIE UMIERAJA twisted przyznaje ci racje EJ wlasnie pewnie poznaliscie juz mojego frienda "SERAFINA" twooj friend ?? ...... *podbiega do Serafina i przytula* witaj 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:50 am
Ntsumi_Aya *spogląda na woreczek...otwiera go....z woreczka wypływa żadna masa...*nie wiem sam spróbuj *bierze keliszek i wlewa do niego czerwona mase * no krew z 30 letniej kobiety........doskonala nie za mloda nie za stara..... moze byc NARKA SEI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:51 am
Lethiel Falcone SERAFIN-WAMPIRE Falcone Ozzwald w kalendarz kopniesz jak 1/2 krwi oddasz... twisted DEMONY NIE UMIERAJA twisted przyznaje ci racje EJ wlasnie pewnie poznaliscie juz mojego frienda "SERAFINA" twooj friend ?? ...... *podbiega do Serafina i przytula* witaj 4laugh xd hey , ja cię nie przytulę bo ci ubranka zakrwawię.*wyciąga miecz* crying crying ale głodna jestem....aaaaaaa ał.....czuję ból?? nigdy nie czułam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:52 am
Lethiel Falcone SERAFIN-WAMPIRE Falcone Ozzwald w kalendarz kopniesz jak 1/2 krwi oddasz... twisted DEMONY NIE UMIERAJA twisted przyznaje ci racje EJ wlasnie pewnie poznaliscie juz mojego frienda "SERAFINA" twooj friend ?? ...... *podbiega do Serafina i przytula* witaj 4laugh xd *odwajemnia przytulenie* też sie ciesze że tu jesem dzięki za pomoc FALCONE biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:53 am
ciekawe....ale chyba trochę stara ta krew co?? *idzie po bandaże ... owija brzuch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:54 am
ci któży są ciekawi mego wyglądu moga mie podziwiać w galeri. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:55 am
*bierze Anduila i wtapia jego ostrze w ramie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:55 am
SERAFIN-WAMPIRE Lethiel Falcone SERAFIN-WAMPIRE Falcone Ozzwald w kalendarz kopniesz jak 1/2 krwi oddasz... twisted DEMONY NIE UMIERAJA twisted przyznaje ci racje EJ wlasnie pewnie poznaliscie juz mojego frienda "SERAFINA" twooj friend ?? ...... *podbiega do Serafina i przytula* witaj 4laugh xd *odwajemnia przytulenie* też sie ciesze że tu jesem dzięki za pomoc FALCONE biggrin Witaj od kiedy tu jesteś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:56 am
Ntsumi_Aya ciekawe....ale chyba trochę stara ta krew co?? *idzie po bandaże ... owija brzuch* czekaj pomoge ci*bierze bandaz i zaczyna go obwijac wokol jej brzucha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:56 am
Ntsumi_Aya ciekawe....ale chyba trochę stara ta krew co?? *idzie po bandaże ... owija brzuch* jak chcesz to pij moją ja napewno przeżyje (złego diabli szybko nie biorą)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:57 am
Falcone Ntsumi_Aya ciekawe....ale chyba trochę stara ta krew co?? *idzie po bandaże ... owija brzuch* czekaj pomoge ci*bierze bandaz i zaczyna go obwijac wokol jej brzucha* dzięki.... redface eh....nie rozumiesz...nic dzisiaj nie piłam...muszę wypić ponad kilo krwii a jak wypiję ci tyle to umżesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:57 am
Natalii *odwajemnia przytulenie* też sie ciesze że tu jesem dzięki za pomoc FALCONE biggrin Witaj od kiedy tu jesteś? od wczoraj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:58 am
Ntsumi_Aya *bierze Anduila i wtapia jego ostrze w ramie* yyyy..... Pojakiego grzyba to zrobilas eek xd question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|