|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:31 pm
chari-san crazy chaz chari-san *kop w twarz.... pomaranczowe okularki sie skruszyly* no i co ze cie wkurzaja? tylko ciebie wkurzaja, i znow przez ciebie bedzie zepsuta atmosfera == *chrzak* to zes mnie skopala... wlasnie to z tego... zeby atmosfera mogla byc zepsuta najpierw musi zaistniec... byla bardzo dobra atmosfera zanim wszedles, ale wlasnie twoim wejsciem sie spieprzyla == naprawde? dziekuje... teraz moge cie zaliczyc 'do nich'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:31 pm
crazy chaz chari-san Iael chari-san taaa ^^ ale spoko ^^ *zmywa brud* Nie ma to jak atrakcje basenu ^^' *wyciaga ja z basenu i wrzoca tam radio * twisted twisted powodzenia siroheri niedobry jestes..... rzeczywiscie... wrrrrrr.... *gryzie go w....... oko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:32 pm
Siroheri-Drathan Moze mi ktos pomoze *Wola o pomoc ja na pewno nie... no chyba ze chcesz sekcje na zywca... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:33 pm
Siroheri-Drathan Moze mi ktos pomoze *Wola o pomoc ale ty jestes glupi _ _ "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siroheri-Drathan Moze mi ktos pomoze *Wola o pomoc* *wyciaga go i daje syfowi* zbadaj go
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Siroheri-Drathan Moze mi ktos pomoze *Wola o pomoc ja na pewno nie... no chyba ze chcesz sekcje na zywca... xd Nie dzieki nie skorzystam, dopiero jak umre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siroheri-Drathan Iael Siroheri-Drathan Iael chari-san taaa ^^ ale spoko ^^ *zmywa brud* Nie ma to jak atrakcje basenu ^^' *wyciaga ja z basenu i wrzoca tam radio * twisted twisted powodzenia siroheri Szybko wyskakuje z basenu i mowi *Chciales mnie zabic? ja nigdy w rzyciu twisted *wiaze go i wklada do basenu* hehe i masz sekcje za darmo! Moze mi ktos pomoze *Wola o pomoc *podbiega i odwiazuje* *patrzy w kat, w ktorym stoi Iael* obiecaj, ze nie bedziesz juz nikogo pradem porazal w basenie! to moze ci wybacze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:35 pm
Iael Siroheri-Drathan Moze mi ktos pomoze *Wola o pomoc* *wyciaga go i daje syfowi* zbadaj go suuuuuupppppeeeeerrrr... *wyciaga cos w stylu skalpela* hmmmm.... najpierw zajrzyjmy do watroby... *powoli przystawia skalpel do ciala*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy chaz chari-san crazy chaz chari-san *kop w twarz.... pomaranczowe okularki sie skruszyly* no i co ze cie wkurzaja? tylko ciebie wkurzaja, i znow przez ciebie bedzie zepsuta atmosfera == *chrzak* to zes mnie skopala... wlasnie to z tego... zeby atmosfera mogla byc zepsuta najpierw musi zaistniec... byla bardzo dobra atmosfera zanim wszedles, ale wlasnie twoim wejsciem sie spieprzyla == naprawde? dziekuje... teraz moge cie zaliczyc 'do nich' Moge 'nalezec' do nich, do innych, ale na pewno nie chce 'nalezec do ciebie' ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
chari-san Siroheri-Drathan Iael Siroheri-Drathan Iael chari-san taaa ^^ ale spoko ^^ *zmywa brud* Nie ma to jak atrakcje basenu ^^' *wyciaga ja z basenu i wrzoca tam radio * twisted twisted powodzenia siroheri Szybko wyskakuje z basenu i mowi *Chciales mnie zabic? ja nigdy w rzyciu twisted *wiaze go i wklada do basenu* hehe i masz sekcje za darmo! Moze mi ktos pomoze *Wola o pomoc *podbiega i odwiazuje* *patrzy w kat, w ktorym stoi Iael* obiecaj, ze nie bedziesz juz nikogo pradem porazal w basenie! to moze ci wybacze.... *Wychodzi z basenu, bierze sznur zawiązuje Iaela wrzuca go do basenu i radio i mowi *Porac sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chari-san *podbiega i odwiazuje* *patrzy w kat, w ktorym stoi Iael* obiecaj, ze nie bedziesz juz nikogo pradem porazal w basenie! to moze ci wybacze.... tak jest *przytula* jush nie bede sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:36 pm
chari-san *podbiega i odwiazuje* *patrzy w kat, w ktorym stoi Iael* obiecaj, ze nie bedziesz juz nikogo pradem porazal w basenie! to moze ci wybacze.... i sie zaczelo... chari az dziwi mnie, ze kiedys cie lubilem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:37 pm
Iael chari-san *podbiega i odwiazuje* *patrzy w kat, w ktorym stoi Iael* obiecaj, ze nie bedziesz juz nikogo pradem porazal w basenie! to moze ci wybacze.... tak jest *przytula* jush nie bede sad no ^^ *cmok* Ej ej ej! *zabiera 'Siroheriemu' radio* nie ma mszczenia sie ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:37 pm
kolejny doktor w gildii... po co tylu
ja tylko na chwile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:38 pm
chari-san Moge 'nalezec' do nich, do innych, ale na pewno nie chce 'nalezec do ciebie' == gwarantuje ci, niegdy nie bedziesz(nie mowiac juz jak to zabrzmialo -.-) , co zapewnia szczescie nam obojgu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|