|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:13 am
PointZer0 Cześć Lena xd *cmok w polika* Rany , wszyscy sobie Avki poobwieszali jak choinki sweatdrop Niby dobrze że przybytek , ale ... coś jest nie tak sweatdrop [szie=9]Zeruś nie musisz az tak bardzokamuflowac prosby "moze by sie ktora rozebrala" xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:13 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Opcy , Omega - nie wiem skąd Wy macie taką cierpliwość. Bo ja w.g. zasady " Nieznajomość Prawa Szkodzi " Już bym chyba 2 razy zbanował Kornelię... Witam wszystkich... no patrzcie kto przyszedl!! zerooooos!! XD XD *skok na zero* *przyyyyyyyytul* Cześć Lena xd *cmok w polika* Rany , wszyscy sobie Avki poobwieszali jak choinki sweatdrop Niby dobrze że przybytek , ale ... coś jest nie tak sweatdrop XD taka moda, takie czasy xD ale powinienes sie cieszyc ty jestes jeden jedyny ze swoja ramka z krzyzykiem!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:14 am
Omega Sun PointZer0 Opcy , Omega - nie wiem skąd Wy macie taką cierpliwość. Bo ja w.g. zasady " Nieznajomość Prawa Szkodzi " Już bym chyba 2 razy zbanował Kornelię... Witam wszystkich... dajmy jej ostatnia szanse blaugh As You wish - Ja modem nie jestem. Ale 3 spammerskie topici w ciagu 8 godzin i ze 3 upomnienia - jak dla mnie to to trochę niepokojące że się tak wyrażę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:15 am
~~lena-undesaid~~ XD taka moda, takie czasy xD ale powinienes sie cieszyc ty jestes jeden jedyny ze swoja ramka z krzyzykiem!! XD Mnie już po prostu avatarek nie obchodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:16 am
na razie mi sie podoba ten programik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Co z tego że nie wie że nie można ? ma wszystko jasno opisane , została do regulaminu odesłana. Jeżeli ona powie w pewnym momencie że "nie wiedziała" to ją tak wykpię jak jeszcze nikogo innego. a moze czytac ni umi? rolleyes xd Analfabeci tez maja prawo do zycia (ale kurde skoro ona ni umie czytac to jakim cudem pisze? rolleyes To Ci dopiero zagadka...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:17 am
Baliaur PointZer0 Co z tego że nie wie że nie można ? ma wszystko jasno opisane , została do regulaminu odesłana. Jeżeli ona powie w pewnym momencie że "nie wiedziała" to ją tak wykpię jak jeszcze nikogo innego. a moze czytac ni umi? rolleyes xd Analfabeci tez maja prawo do zycia (ale kurde skoro ona ni umie czytac to jakim cudem pisze? rolleyes To Ci dopiero zagadka...) Umiejętnosć czytania jest wymagana do nauki pisania. Jeżeli umie pisać ( chociażby nie wiem jakie pierdoły ) to umie też czytać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:18 am
Omega Sun na razie mi sie podoba ten programik biggrin farciara xp sama chce emule, ale nieee, moj braciszek sie nie zgadzam, bo to kompa zasmieca, bo to wiry sciaga _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|