|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:59 am
opcy ~~lena-undesaid~~ ninja poda mi ktos adres tej strony gdzie sie avki ubiera? opcy to ostatnio podal Lethi xp http://www.tektek.org/dream/dream.php ?? dzieki opcus 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:00 am
Petete_pogromca witam wszystkich biggrin *wyciaga reke* oi!..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:00 am
//fju: Eurythmics - [Peace] I Saved The World Today [4:50]
*podlacza opcego do respiratora* Bardziej higieniczne od sztucznego oddychania, nie zarazisz sie [rzynajmniej wirusem wscieklych krolikow cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:01 am
Baliaur //fju: Eurythmics - [Peace] I Saved The World Today [4:50]
*podlacza opcego do respiratora* Bardziej higieniczne od sztucznego oddychania, nie zarazisz sie [rzynajmniej wirusem wscieklych krolikow cool neutral *martwy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:02 am
opcy Petete_pogromca witam wszystkich biggrin *wyciaga reke* oi!..... 3nodding dlaczego oi a nie wietam?? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:03 am
Petete_pogromca opcy Petete_pogromca witam wszystkich biggrin *wyciaga reke* oi!..... 3nodding dlaczego oi a nie wietam?? question bom buc........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:03 am
Petete_pogromca opcy Petete_pogromca witam wszystkich biggrin *wyciaga reke* oi!..... 3nodding dlaczego oi a nie wietam?? question xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:04 am
opcy Baliaur //fju: Eurythmics - [Peace] I Saved The World Today [4:50]
*podlacza opcego do respiratora* Bardziej higieniczne od sztucznego oddychania, nie zarazisz sie [rzynajmniej wirusem wscieklych krolikow cool neutral *martwy* no Dziubdzius chyba nie chcesz zyc z wodoglowiem? razz *bawi sie szalikiem* ninja maz a gdzie schowales testament? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:04 am
opcy Petete_pogromca opcy Petete_pogromca witam wszystkich biggrin *wyciaga reke* oi!..... 3nodding dlaczego oi a nie wietam?? question bom buc........ tego nie wiedzialem smile *zapamietuje* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:05 am
*nie wie co ze soba zrobic* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:05 am
Baliaur no Dziubdzius chyba nie chcesz zyc z wodoglowiem? razz *bawi sie szalikiem* ninja maz a gdzie schowales testament? :> w tajnej bazie..... wszystko coi mialem podzileilem miedzy Ciebie i mojego kota.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:06 am
jak sie robi wishlista w profile...? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:07 am
Twisted_Exile *nie wie co ze soba zrobic* twisted rozbierz sie zrob sobie zdjecia wysli mi te zdjecia 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:07 am
opcy Twisted_Exile *nie wie co ze soba zrobic* twisted rozbierz sie zrob sobie zdjecia wysli mi te zdjecia 3nodding mrgreen sadze ze zona by mi za to kark ukreila a Ciebie wykastrowala wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:08 am
opcy Baliaur no Dziubdzius chyba nie chcesz zyc z wodoglowiem? razz *bawi sie szalikiem* ninja maz a gdzie schowales testament? :> w tajnej bazie..... wszystko coi mialem podzileilem miedzy Ciebie i mojego kota..... Grzeczny maz ninja To jednak mozesz zyc mrgreen co tu zrobic by meza ozywic kuna ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|