|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:16 am
Twisted_Exile *nudzi sie i probuje powiesic na szaliku Opcego* mrgreen twisted *lapie za drugi koniec8 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:17 am
Baliaur Twisted_Exile *nudzi sie i probuje powiesic na szaliku Opcego* mrgreen twisted *lapie za drugi koniec8 4laugh ninja *zaczyna powoli sieniec z braku tlenu...Opcy zreszta tez* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:19 am
Baliaur Maz, jak tam dzien minal? strasznie nudno..... a przedemna mroczne widmo jutrzejszego pojscia do roboty....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:20 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile *nudzi sie i probuje powiesic na szaliku Opcego* mrgreen twisted *lapie za drugi koniec8 4laugh ninja *zaczyna powoli sieniec z braku tlenu...Opcy zreszta tez* rofl mrgreen twisted x_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:24 am
opcy Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile *nudzi sie i probuje powiesic na szaliku Opcego* mrgreen twisted *lapie za drugi koniec8 4laugh ninja *zaczyna powoli sieniec z braku tlenu...Opcy zreszta tez* rofl mrgreen twisted x_X *puszcza* *patrzy i mysli* dobry czlowiek by zrobil sztuczne oddychanie... ale czy ja jestem dobrym czlowiekiem? rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:33 am
Baliaur opcy Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile *nudzi sie i probuje powiesic na szaliku Opcego* mrgreen twisted *lapie za drugi koniec8 4laugh ninja *zaczyna powoli sieniec z braku tlenu...Opcy zreszta tez* rofl mrgreen twisted x_X *puszcza* *patrzy i mysli* dobry czlowiek by zrobil sztuczne oddychanie... ale czy ja jestem dobrym czlowiekiem? rolleyes twisted poprawka dobra zona rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:40 am
ninja poda mi ktos adres tej strony gdzie sie avki ubiera? opcy to ostatnio podal Lethi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:47 am
Twisted_Exile poprawka dobra zona rofl mrgreen twisted wink *przechyla glowe na bok i patrzy na opcego* rolleyes hmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:51 am
Baliaur opcy Baliaur Maz, jak tam dzien minal? strasznie nudno..... a przedemna mroczne widmo jutrzejszego pojscia do roboty.... taaa, dla mnie dzis to byla nijaka dziura pomiedzy dniem wczorajszym a jutrzejszym, neutral Moj system wykrywa urojone dzwieki ERROR (foo_output_std) : MMSYSTEM004 Określone urządzenie jest zajęte. Poczekaj, aż będzie wolne i pon�w pr�bę. confused moze cos sie niedomknelo i wisi blokujac dostep do kart dzwiekowej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:53 am
~~lena-undesaid~~ ninja poda mi ktos adres tej strony gdzie sie avki ubiera? opcy to ostatnio podal Lethi xp http://www.tektek.org/dream/dream.php ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:54 am
opcy moze cos sie niedomknelo i wisi blokujac dostep do kart dzwiekowej.... nii, bo tylko foo i firesox zostal confused ale po resecie dziala rofl ej a Ty przypadkiem nie zdechles? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:57 am
witam wszystkich biggrin *wyciaga reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:57 am
przekopalem se foobara znowu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 9:58 am
Baliaur opcy moze cos sie niedomknelo i wisi blokujac dostep do kart dzwiekowej.... nii, bo tylko foo i firesox zostal confused ale po resecie dziala rofl ej a Ty przypadkiem nie zdechles? rolleyes nobo ja to jako duch mowie......... musial jakis proces wisiec....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|