|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 7:36 am
opcy Baliaur //fju:Emerson, Lake & Palmer - [Brain Salad Surgery #06] Karn Evil 9: 1st Impression - Part 2 [4:47] NOFX [Pump Up The Valuum #01] And Now For Something Complete [0:58] //fju: Emerson, Lake & Palmer - [Brain Salad Surgery #08] Karn Evil 9: 3rd Impression [9:03]
Del zgadzam sie w 100% 3nodding papap Zero
łojesu poltora roczny armageddon przyjechal gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 7:36 am
Ridsu a to sie jeszcze okaze twisted *patrzy na Del i Ridsu* a wy co takie jakies negatywne... kobinujecie cos gonk *chowa sie pod stolem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 7:37 am
Delein PointZer0 Ok- muszę już lecieć. ( czas się zajać Generałem XD - żartuje , nie podniecać mi sie tutaj)Żegnam wszystkich. Zdecydowanie za malo uwagi mu poswiecasz... Trzym sie. a w to to juz moze lepiej dell nie wnikajmy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 7:39 am
Aidanna Ridsu a to sie jeszcze okaze twisted *patrzy na Del i Ridsu* a wy co takie jakies negatywne... kobinujecie cos gonk *chowa sie pod stolem* Ja nic nie kombinuje...to Los ma jakies zle zamiary wobec mnie... WNMP: Team Sleep- Ligeia Rids- ja tam wiem swoje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 7:39 am
Aidanna Ridsu a to sie jeszcze okaze twisted *patrzy na Del i Ridsu* a wy co takie jakies negatywne... kobinujecie cos gonk *chowa sie pod stolem* ja osobiscie kombinuje jak cos zrobic by sie nie narobic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 7:41 am
Delein Aidanna Ridsu a to sie jeszcze okaze twisted *patrzy na Del i Ridsu* a wy co takie jakies negatywne... kobinujecie cos gonk *chowa sie pod stolem* Rids- ja tam wiem swoje wink to ja moze nie wnikam bo jeszcze moglabym sie dowiedziec rzeczy niebezpiecznych dla mej dzieciencej psychiki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 7:41 am
Aidanna Ridsu a to sie jeszcze okaze twisted *patrzy na Del i Ridsu* a wy co takie jakies negatywne... kobinujecie cos gonk *chowa sie pod stolem* Pozytywne podejscie do zycia jest przereklamowane.... *mruga do Buca* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 7:44 am
Ridsu to ja moze nie wnikam bo jeszcze moglabym sie dowiedziec rzeczy niebezpiecznych dla mej dzieciencej psychiki mrgreen Zapewniam cie, nie masz sie o co obawiac :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 7:47 am
Delein Ridsu to ja moze nie wnikam bo jeszcze moglabym sie dowiedziec rzeczy niebezpiecznych dla mej dzieciencej psychiki mrgreen Zapewniam cie, nie masz sie o co obawiac :] dobrze mamo dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 7:59 am
hej biggrin dawno mnie nie było... wie może ktoś czy dodali do sklepików jakieś nowe itemki?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 8:01 am
Dobra, na mnie czas...ide sie powiesic... *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 8:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 8:17 am
NOFX [Pump Up The Valuum #13] Herojuana [2:46]
ninja
pusto......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 8:20 am
#The Cardigans - Feathers And Doom.
gonk
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 8:28 am
YumiTao #The Cardigans - Feathers And Doom.
gonk
ninja szkandal....... Junior Reid [Coldcut - Journeys By DJ: 70 Minutes of Madness #03] One Blood [2:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|