|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:28 am
Baliaur Oi!
Kiray zachowuj sie albo zostaniesz ukaszony rofl zapoznaj sie z regulaminem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:30 am
revcat opcy Julka Arife czy jak ci tam...... jestes nominowana.................. stare nasz general Opcy sie rozkreca..... xd pirate poprostu nadrobilem kilka stron wstecz na innych gildiach.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:48 am
Kiray Baliaur Oi!
Kiray zachowuj sie albo zostaniesz ukaszony rofl zapoznaj sie z regulaminem... ?? - -''' to ja sobie panowie pojde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:51 am
Baliaur Kiray Baliaur Oi!
Kiray zachowuj sie albo zostaniesz ukaszony rofl zapoznaj sie z regulaminem... ?? - -''' to ja sobie panowie pojde wyslalem Ci pm'a............ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:58 am
co sie tu dzieje confused czemu Ari została nominowana ....-.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:59 am
YumiTao co sie tu dzieje confused czemu Ari została nominowana ....-.- to sa dzialania generala Opcego...... czesc w ogole mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:01 am
dobra ja sobie ide na patrol...narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:03 am
revcat YumiTao co sie tu dzieje confused czemu Ari została nominowana ....-.- to sa dzialania generala Opcego...... czesc w ogole mrgreen Juz mnie raz witałes ... wink
opcemu władza uderzyła do głowy....i szaleje bucek cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:06 am
YumiTao opcemu władza uderzyła do głowy....i szaleje bucek cool nie skomentuje............................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:10 am
opcy YumiTao opcemu władza uderzyła do głowy....i szaleje bucek cool nie skomentuje............................ bucus wyluzuj .... domokun =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:12 am
YumiTao opcy YumiTao opcemu władza uderzyła do głowy....i szaleje bucek cool nie skomentuje............................ bucus wyluzuj .... domokun =='jakos mi sie nie chce wiesz.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:21 am
opcy YumiTao opcy YumiTao opcemu władza uderzyła do głowy....i szaleje bucek cool nie skomentuje............................ bucus wyluzuj .... domokun =='jakos mi sie nie chce wiesz....... -.- nie wyzywaj sie na nas co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:24 am
YumiTao opcy YumiTao opcy YumiTao opcemu władza uderzyła do głowy....i szaleje bucek cool nie skomentuje............................ bucus wyluzuj .... domokun =='jakos mi sie nie chce wiesz....... -.- nie wyzywaj sie na nas co ?jeszcze sie na nas nie wyzywa... nie przesadzajmy myszko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|