|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:01 am
Trzymajta sie ludziska... *Mówiąc to porwał swą ukochaną i pogalopowali na śniadym rumaku w kierunku ojczyzny młodzieńca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:03 am
Katka1989 Natalii Muezzin Natalii No jak opisz mnie to Ci powiem czy masz rację Ja wiem na 100% blaugh Łap buziaczka mój kochany pysiaczku :* Bo sie poskarże Omi... blaugh Przeciesz kateczko to nie do mnie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:04 am
buu tez chce calusa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:04 am
BeeWolf Katka1989 Natalii Muezzin Natalii No jak opisz mnie to Ci powiem czy masz rację Ja wiem na 100% blaugh Łap buziaczka mój kochany pysiaczku :* Bo sie poskarże Omi... blaugh Przeciesz kateczko to nie do mnie ! sweatdrop sorka... katka ma już zwidy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:06 am
Pisarz buu tez chce calusa crying ja cie całowac nie bede ale jak nalegasz to zrobie wyjatek 4laugh masz Quote: sweatdrop sorka... katka ma już zwidy xd Katko wszyscy ostatnio mamy zwidy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:08 am
BeeWolf Pisarz buu tez chce calusa crying ja cie całowac nie bede ale jak nalegasz to zrobie wyjatek 4laugh masz Quote: sweatdrop sorka... katka ma już zwidy xd Katko wszyscy ostatnio mamy zwidy to z przepracowania _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Pisarz buu tez chce calusa crying ja cie całowac nie bede ale jak nalegasz to zrobie wyjatek 4laugh masz Quote: sweatdrop sorka... katka ma już zwidy xd Katko wszyscy ostatnio mamy zwidy XD dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee jesteś słodziutki...taki do schrupania smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:09 am
Katka1989 BeeWolf Pisarz buu tez chce calusa crying ja cie całowac nie bede ale jak nalegasz to zrobie wyjatek 4laugh masz Quote: sweatdrop sorka... katka ma już zwidy xd Katko wszyscy ostatnio mamy zwidy to z przepracowania _-_ JAsne tlumacz sie ... *glaszcze po glówce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:10 am
Lady Karen Bee jesteś słodziutki...taki do schrupania smile heart łe Karen dzieki ... ale sie troszke boje ... odsuwa sie kilka kroków ...!!! Omi nie bedzie zadowolona jak mnie zchrupiesz Pisarz tylko nikomu ani słowa !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:14 am
BeeWolf Lady Karen Bee jesteś słodziutki...taki do schrupania smile heart łe Karen dzieki ... ale sie troszke boje ... odsuwa sie kilka kroków ...!!! Omi nie bedzie zadowolona jak mnie zchrupiesz Pisarz tylko nikomu ani słowa !! uuu mały szantażyk :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:15 am
*wyłania się z czuleści lodówki*heeeeeeeeey jak tam???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:15 am
Pisarz BeeWolf Pisarz tylko nikomu ani słowa !! uuu mały szantażyk :c] nienienie ..ale jeszcze sie inni zleca :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:16 am
No co ty BEE ona ci nic nie zrobi...dyć ja matka polka jestem i za młodych chłopców się nie biorę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:17 am
BeeWolf Pisarz BeeWolf Pisarz tylko nikomu ani słowa !! uuu mały szantażyk :c] nienienie ..ale jeszcze sie inni zleca :XP: dobra ja tez prosze o poufnosc bo jak Del zobaczy to nici z kolejnego ..ee "sympatycznego" wieczorku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|