|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:27 am
*podskakooje* a ja Asia gdzyby ktos nie wiedzial 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:28 am
Jeśli jest Wam dobrze tak jak jest to nie musimy poznawać się bliżej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:30 am
Natalii Jeśli jest Wam dobrze tak jak jest to nie musimy poznawać się bliżej... ty nie badz taka madraXD tylko zarzucaj imieniem (czyzby Natalia? wink ) wiekiem i wklejaj swoja fotke do topicu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:30 am
Natalii Jeśli jest Wam dobrze tak jak jest to nie musimy poznawać się bliżej... ależ z checia sie poznamy haha ... opowiec coś o sobie ..\!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:31 am
Lethiel *podskakooje* a ja Asia gdzyby ktos nie wiedzial 3nodding Asia, Kasia, trzeba bedzie sobie pozapisywac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:31 am
BeeWolf Natalii Jeśli jest Wam dobrze tak jak jest to nie musimy poznawać się bliżej... ależ z checia sie poznamy haha ... opowiec coś o sobie ..\!! 3nodding Bee mam pytanko. Co z HeeroXem? sad zostaje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:32 am
Lethiel *podskakooje* a ja Asia gdzyby ktos nie wiedzial 3nodding Ja mam na imię Natalia zdawałam w tym roku maturę i jestem bardzo szczśliwa że mam to już za sobą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:32 am
Pisarz Lethiel *podskakooje* a ja Asia gdzyby ktos nie wiedzial 3nodding Asia, Kasia, trzeba bedzie sobie pozapisywac ^^ ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:33 am
Katka1989 BeeWolf Natalii Jeśli jest Wam dobrze tak jak jest to nie musimy poznawać się bliżej... ależ z checia sie poznamy haha ... opowiec coś o sobie ..\!! 3nodding Bee mam pytanko. Co z HeeroXem? sad zostaje? Napewno jak wszyscy chca zeby soatał to zostanie nie ma co marudzić a ja bedzie nazekał to pojade do niego i .go beretem zatłuke !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:33 am
No ..... To... jam jest Marcin z Dobrzyńca nad Drwęcą biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:34 am
Natalii Lethiel *podskakooje* a ja Asia gdzyby ktos nie wiedzial 3nodding Ja mam na imię Natalia zdawałam w tym roku maturę i jestem bardzo szczśliwa że mam to już za sobą xd .. ja tesh tak chce...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:35 am
*szeptem* jest tu ktoś z Krakowa? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:35 am
Natalii Lethiel *podskakooje* a ja Asia gdzyby ktos nie wiedzial 3nodding Ja mam na imię Natalia zdawałam w tym roku maturę i jestem bardzo szczśliwa że mam to już za sobą*spoglada z pod oka ...a jak wygladasz .gdzie na studia jakiego jsteś stanu cywinego lupisz pizze, hazard, alkochol, masz ciemne jasne wlosy ... umiesz tanczyć ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:36 am
Natalii Lethiel *podskakooje* a ja Asia gdzyby ktos nie wiedzial 3nodding Ja mam na imię Natalia zdawałam w tym roku maturę i jestem bardzo szczśliwa że mam to już za sobąja miałem rok temu, maturka- pryszcz biggrin gorzej ze studiami sweatdrop ale sie udało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:36 am
BeeWolf Katka1989 BeeWolf Natalii Jeśli jest Wam dobrze tak jak jest to nie musimy poznawać się bliżej... ależ z checia sie poznamy haha ... opowiec coś o sobie ..\!! 3nodding Bee mam pytanko. Co z HeeroXem? sad zostaje? Napewno jak wszyscy chca zeby soatał to zostanie nie ma co marudzić a ja bedzie nazekał to pojade do niego i .go beretem zatłuke !! A co byś chciał wiedzieć?mozesz pytać o wszystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|