|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:56 am
Julka poczekaj tylek mnie swedzi... *drapie sie po lewym posladku* i tak mnie nie zmylish, mam kobieca intuicje ^^ *czeka* starczy... *zbliza sie do Julki i naglym szybkim skokiem przywiera swoja klata do klaty Julki* teraz Cie mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:03 am
Kiray Julka poczekaj tylek mnie swedzi... *drapie sie po lewym posladku* i tak mnie nie zmylish, mam kobieca intuicje ^^ *czeka* starczy... *zbliza sie do Julki i naglym szybkim skokiem przywiera swoja klata do klaty Julki* teraz Cie mam *gryzie go w szyje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:07 am
Julka Kiray Julka poczekaj tylek mnie swedzi... *drapie sie po lewym posladku* i tak mnie nie zmylish, mam kobieca intuicje ^^ *czeka* starczy... *zbliza sie do Julki i naglym szybkim skokiem przywiera swoja klata do klaty Julki* teraz Cie mam *gryzie go w szyje* Auuuu...tego nie przewidzialem *odskakuje od Julki, i reka pociera szyje* taka jestes... *zagapil sie na klate Julki i przez przypadek przewraca sie o swoje ******** na ziemie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:09 am
@Julka: twa owca nie wibruje............ uzyj tej:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:10 am
ja ide komus wpierdolic, 3maj sie cioteczko, juz ja to zalatwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:12 am
niop ja tez znikam bo Musze Baliaur wpuscic, zombiak wstal wlasnie ^^ OPCY, kope lat ^^ hiehiehie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:20 am
Julka niop ja tez znikam bo Musze Baliaur wpuscic, zombiak wstal wlasnie ^^ OPCY, kope lat ^^ hiehiehie no i sobie poszla...a mmogla wygrac...w takim razie wygralem walkowerem pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:22 am
Now Playing: Oasis - Wonderwall ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:23 am
Oi!
Kiray zachowuj sie albo zostaniesz ukaszony rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Arife czy jak ci tam...... jestes nominowana.................. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Now Playing: Oasis - Wonderwall ninja witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:25 am
witaj Bali..... mrgreen
witaj Yumi..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:27 am
opcy Julka Arife czy jak ci tam...... jestes nominowana.................. stare nasz general Opcy sie rozkreca..... xd pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|