|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:48 am
Wiecie może gdzie znajde jakieś tapetki z filmiku Vampire Hunter D?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:49 am
Lethiel Natalii Lethiel Muezzin Lethiel przybylam 4laugh .... dzisiaj plan B 3nodding cze ... biggrin Co tam słychać? witaj 4laugh *przytulas* byl plan B wiec krootshe lekcje i mniej meczące bo nauczycielom sie prowadzić nie chcialo whee .... i jestem wreszcie wcześnie w domq 4laugh To pewnie jesteś bardzo szczęśliwa co? fuksnęło się wam!! nio *podskakooje* . szczegoolnie ze dzisiaj 13.... i wolalabym za dlugo w szkole nie siedzieć razz 13 ale nie piątek to jeszcze pół biedy ale masz racje długie siedzenie w szkole jest tragiczne i moze grozić złapaniem jakiejś fobii biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:50 am
Muezzin Wiecie może gdzie znajde jakieś tapetki z filmiku Vampire Hunter D? www.animewallpapers.com chyba nie zrobilem bledu w pisowni !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:51 am
Lethiel Natalii Lethiel Natalii Lethiel przybylam 4laugh .... dzisiaj plan B 3nodding Siemka co słychać? 4laugh *przytulas* witaj . bardzo dopsh... bede sie caly dzionek lenić blaugh Ja bedę się jeszcze lenić przez dwa tygodnie ale potem to się zacznie chorror gonk ja bede miala horror za 8 miesięcy..... matura crying crying crying Nie przejmuj się to wcale nie jest takie straszne trzeba się trochę pouczyć to prawda ale nie jest aż tak źle serio!!!Nie strachaj się bedzie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:51 am
dostalam pink linka !!!! eek .. lol..... tio najfajniejszy 13 w moim zyciu xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:52 am
BeeWolf Natalii eEEEee nie nie zazdrosny jak był bym zazdrosny zle by to o mnie swiadczyło ! To dobrze to co teraz powiedziałeś naprawde dobrze o Tobie świadczy biggrin Jedyną odoba o która jestem zazdrosny jest moja Omi smile A to jest Twoja dziewczyna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:53 am
Natalii Lethiel Natalii Lethiel Natalii Lethiel przybylam 4laugh .... dzisiaj plan B 3nodding Siemka co słychać? 4laugh *przytulas* witaj . bardzo dopsh... bede sie caly dzionek lenić blaugh Ja bedę się jeszcze lenić przez dwa tygodnie ale potem to się zacznie chorror gonk ja bede miala horror za 8 miesięcy..... matura crying crying crying Nie przejmuj się to wcale nie jest takie straszne trzeba się trochę pouczyć to prawda ale nie jest aż tak źle serio!!!Nie strachaj się bedzie dobrze ale tio nowa matura..... podobno wstretna ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:55 am
Lethiel Natalii Lethiel Natalii Lethiel Natalii Lethiel przybylam 4laugh .... dzisiaj plan B 3nodding Siemka co słychać? 4laugh *przytulas* witaj . bardzo dopsh... bede sie caly dzionek lenić blaugh Ja bedę się jeszcze lenić przez dwa tygodnie ale potem to się zacznie chorror gonk ja bede miala horror za 8 miesięcy..... matura crying crying crying Nie przejmuj się to wcale nie jest takie straszne trzeba się trochę pouczyć to prawda ale nie jest aż tak źle serio!!!Nie strachaj się bedzie dobrze ale tio nowa matura..... podobno wstretna ... sad Dasz sobie rade napewno jesteś mądrą dziewczyną i nie powinny być Ci straszne takie tam MATURY jeszce tym podobnych egzaminów będziesz miała mnóstwo NIE PANIKUJ!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:56 am
hejko wszystkim! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:57 am
Natalii Dasz sobie rade napewno jesteś mądrą dziewczyną i nie powinny być Ci straszne takie tam MATURY jeszce tym podobnych egzaminów będziesz miała mnóstwo NIE PANIKUJ!!!! gonk ....... *bieshe glęboki oddech* .. co to dla mnie.... to tylko ..... matura...... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:58 am
Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding witaj 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich wink witaj kateczko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Muezzin Wiecie może gdzie znajde jakieś tapetki z filmiku Vampire Hunter D? www.animewallpapers.com chyba nie zrobilem bledu w pisowni ! Thx jest git. Witamy Katka1989!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 4:59 am
Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding SIEMKA!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|