|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:10 am
Muezzin Ozzwald nie jesteś głupi ja też nie wiem bo sie nie interesowałem tym... Acha xd Przewróce Gaie dogóry nogami i się dowiem blaugh a przewracaj... wrazie czego będe wiedziała komu zadawać pytania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:12 am
Cześć Wam wszystkim!!!Jaka jestem szczęśliwa ze jesteście co tam u Was słychać????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:14 am
Natalii Cześć Wam wszystkim!!!Jaka jestem szczęśliwa ze jesteście co tam u Was słychać???? slucham muzy rysuje opierdzielam sie poprostu mam wakacje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:14 am
Natalii Cześć Wam wszystkim!!!Jaka jestem szczęśliwa ze jesteście co tam u Was słychać???? cześć... *przytula* ja siedze w szkle i pisze plan prezętacji.... troszeczke mi się nudzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:19 am
Muezzin ślę Ci gorącego buziaczka!!!! redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:21 am
Natalii Muezzin ślę Ci gorącego buziaczka!!!! redface Patszcie no jak go tutaj obcałowuje nono !!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:21 am
Ozzwald Natalii Cześć Wam wszystkim!!!Jaka jestem szczęśliwa ze jesteście co tam u Was słychać???? cześć... *przytula* ja siedze w szkle i pisze plan prezętacji.... troszeczke mi się nudzi... a czego to plan, jakiej prezentacji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:23 am
Natalii Muezzin ślę Ci gorącego buziaczka!!!! redface *robi się czerwony jak burak, a nogi robia się mu jak z gumy...* Nnnnn..oooo. No taa.... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:25 am
Natalii Ozzwald Natalii Cześć Wam wszystkim!!!Jaka jestem szczęśliwa ze jesteście co tam u Was słychać???? cześć... *przytula* ja siedze w szkle i pisze plan prezętacji.... troszeczke mi się nudzi... a czego to plan, jakiej prezentacji? prezentacja na temat... "Przedstaw utwory z różnych epok literackich, które twoim zdaniem mają charakter uniwersalny i mogą przemawiać do współczesnego odbiorcy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:29 am
Ozzwald prezentacja na temat... "Przedstaw utwory z różnych epok literackich, które twoim zdaniem mają charakter uniwersalny i mogą przemawiać do współczesnego odbiorcy" Czyli ... *zastanawia się* Biblia, więcej nie pamiętam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:30 am
Ozzwald Natalii Ozzwald Natalii Cześć Wam wszystkim!!!Jaka jestem szczęśliwa ze jesteście co tam u Was słychać???? cześć... *przytula* ja siedze w szkle i pisze plan prezętacji.... troszeczke mi się nudzi... a czego to plan, jakiej prezentacji? prezentacja na temat... "Przedstaw utwory z różnych epok literackich, które twoim zdaniem mają charakter uniwersalny i mogą przemawiać do współczesnego odbiorcy" *szczena opada w dół* Czy ty jesteś w maturalnej klasie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:31 am
Muezzin Ozzwald prezentacja na temat... "Przedstaw utwory z różnych epok literackich, które twoim zdaniem mają charakter uniwersalny i mogą przemawiać do współczesnego odbiorcy" Czyli ... *zastanawia się* Biblia, więcej nie pamiętam xp narazie jeszcze nie wiem jakie dzieła dopier pisze biblio grafie... na dodatek ten temat jeszcze przygotowywuje na ustną mature...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:33 am
Ozzwald Muezzin Ozzwald prezentacja na temat... "Przedstaw utwory z różnych epok literackich, które twoim zdaniem mają charakter uniwersalny i mogą przemawiać do współczesnego odbiorcy" Czyli ... *zastanawia się* Biblia, więcej nie pamiętam xp narazie jeszcze nie wiem jakie dzieła dopier pisze biblio grafie... na dodatek ten temat jeszcze przygotowywuje na ustną mature... jeśli chcesz mogę poszukać Ci jakieś materiały na ten temat ostatnio zdawałam mature i moze coś tam mam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:34 am
Ozzwald narazie jeszcze nie wiem jakie dzieła dopier pisze biblio grafie... na dodatek ten temat jeszcze przygotowywuje na ustną mature... Masz przesrane.... Ja na ustnej mówiłem o Apokalipsie sw Jana w nawiązani do Małej Apokalipsy kogoś tam xd To była Wielka improwizacja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|