|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:11 pm
BeeWolf No i we twoje zostalismy .... szkoda ze poszli już eh ...siada na kanapie ze smutną minka ...a!! nie smuc sie juz, nie mozemy nikogo zmusic zeby tu siedzial sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:12 pm
SERAFIN-WAMPIRE JA TU JESZCZE JESTEM. HALO spokojnie, widzimy Cie przeciez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:14 pm
WYBACZ PRZESTRASZYŁEM SIE ŻE JESTEM MAŁO WIDOCZY. NIECHCE BYĆ SAM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:15 pm
Omega Sun BeeWolf No i we twoje zostalismy .... szkoda ze poszli już eh ...siada na kanapie ze smutną minka ...a!! nie smuc sie juz, nie mozemy nikogo zmusic zeby tu siedzial sweatdrop wiem wiem ... opiera glowe o ramie ... przymyka oczy ..mmmm !!! zmeczony jestem strasznie .... przyciaga kocyk ...!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:16 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf No i we twoje zostalismy .... szkoda ze poszli już eh ...siada na kanapie ze smutną minka ...a!! nie smuc sie juz, nie mozemy nikogo zmusic zeby tu siedzial sweatdrop wiem wiem ... opiera glowe o ramie ... przymyka oczy ..mmmm !!! zmeczony jestem strasznie .... przyciaga kocyk ...!! to pospij sobie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:16 pm
som tu jakieś ludzie? bo bym zrobił lekkie burdello militaro w melinie...
grę w pytania... będzie miodzio... zawsze nam się z tego niezły lol rodzi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:20 pm
Kukus som tu jakieś ludzie? bo bym zrobił lekkie burdello militaro w melinie... grę w pytania... będzie miodzio... zawsze nam się z tego niezły lol rodzi blaugh jesli to ta gra w ktora gralismy na czacie to jej nie lubie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:23 pm
Kukus som tu jakieś ludzie? bo bym zrobił lekkie burdello militaro w melinie... grę w pytania... będzie miodzio... zawsze nam się z tego niezły lol rodzi blaugh Jan ci zaraz pogram w pytania ... numero uno dlaczego ja sie na koncu dowiaduje o wszystkim ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:26 pm
Wyobraz sobie pytanie na jakie najbardziej nie chcialbys odpowiadac... Ta gra polega na tym, ze wlasnie takie pytania slyszy sie od Kukusa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:28 pm
Omega Sun Wyobraz sobie pytanie na jakie najbardziej nie chcialbys odpowiadac... Ta gra polega na tym, ze wlasnie takie pytania slyszy sie od Kukusa blaugh oj nie były takie złe !!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:30 pm
BeeWolf Omega Sun Wyobraz sobie pytanie na jakie najbardziej nie chcialbys odpowiadac... Ta gra polega na tym, ze wlasnie takie pytania slyszy sie od Kukusa blaugh oj nie były takie złe !!!! whee Musze przygotowac naszego nowego kolege na najgorsze wink Niech wie, czego sie spodziewac po Twoim bracie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:31 pm
Omega Sun BeeWolf Omega Sun Wyobraz sobie pytanie na jakie najbardziej nie chcialbys odpowiadac... Ta gra polega na tym, ze wlasnie takie pytania slyszy sie od Kukusa blaugh oj nie były takie złe !!!! whee Musze przygotowac naszego nowego kolege na najgorsze wink Niech wie, czego sie spodziewac po Twoim bracie wink najlepiej wiedze zdowywa sie przez doswiadczenie biggrin niech tego doswiadczy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:33 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Omega Sun Wyobraz sobie pytanie na jakie najbardziej nie chcialbys odpowiadac... Ta gra polega na tym, ze wlasnie takie pytania slyszy sie od Kukusa blaugh oj nie były takie złe !!!! whee Musze przygotowac naszego nowego kolege na najgorsze wink Niech wie, czego sie spodziewac po Twoim bracie wink najlepiej wiedze zdowywa sie przez doswiadczenie biggrin niech tego doswiadczy biggrin NIE BYŁ BYM TEGO TAKI PEWIEN
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|