|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 11:43 am
Kiray Ridsu Kiray zwlaszcza po wodce nie da sie z nim pogadac na wazne tematy... ehhh... to jak z kazdym mrgreen uwierz nie z kazdym... xd z niektorymi da sie po ludzku pogadac tylko jak maja mocno w czubie ninja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:19 pm
Kiray Ridsu Kiray zwlaszcza po wodce nie da sie z nim pogadac na wazne tematy... ehhh... to jak z kazdym mrgreen uwierz nie z kazdym... xd powiedzmy, że Beeczkowaty jest specyficzny w tej kwestii... bardzo specyficzny rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 9:26 am
MarianKanapowiec Kiray Ridsu Kiray zwlaszcza po wodce nie da sie z nim pogadac na wazne tematy... ehhh... to jak z kazdym mrgreen uwierz nie z kazdym... xd powiedzmy, że Beeczkowaty jest specyficzny w tej kwestii... bardzo specyficzny rofl ja tam wczorej mialam picie a dzis umieram crying glowke mam slaba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 9:45 am
MarianKanapowiec Kiray Ridsu Kiray zwlaszcza po wodce nie da sie z nim pogadac na wazne tematy... ehhh... to jak z kazdym mrgreen uwierz nie z kazdym... xd powiedzmy, że Beeczkowaty jest specyficzny w tej kwestii... bardzo specyficzny rofl specyficzna zemnie dupa ale jaka fajna biggrin ... szkoda ze nie jestem dziewczyna bo bym sie puszczał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 9:58 am
BeeWolf_san MarianKanapowiec Kiray Ridsu Kiray zwlaszcza po wodce nie da sie z nim pogadac na wazne tematy... ehhh... to jak z kazdym mrgreen uwierz nie z kazdym... xd powiedzmy, że Beeczkowaty jest specyficzny w tej kwestii... bardzo specyficzny rofl specyficzna zemnie dupa ale jaka fajna biggrin ... szkoda ze nie jestem dziewczyna bo bym sie puszczał. ja bym cie pilnował żebyś się zawsze zachowywała jak dama... nawet będąc rżnięta jak dziwka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:43 pm
MarianKanapowiec BeeWolf_san MarianKanapowiec Kiray Ridsu Kiray zwlaszcza po wodce nie da sie z nim pogadac na wazne tematy... ehhh... to jak z kazdym mrgreen uwierz nie z kazdym... xd powiedzmy, że Beeczkowaty jest specyficzny w tej kwestii... bardzo specyficzny rofl specyficzna zemnie dupa ale jaka fajna biggrin ... szkoda ze nie jestem dziewczyna bo bym sie puszczał. ja bym cie pilnował żebyś się zawsze zachowywała jak dama... nawet będąc rżnięta jak dziwka rofl ja wiem ze ty bys chciała byc moim alfąsem ale sie nie dam. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:58 pm
BeeWolf_san ja wiem ze ty bys chciała byc moim alfąsem ale sie nie dam. mrgreen to nie jest kwestia "dam/nie dam" obaj to doskonale wiemy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 11:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 1:14 am
Kiray MarianKanapowiec BeeWolf_san ja wiem ze ty bys chciała byc moim alfąsem ale sie nie dam. mrgreen to nie jest kwestia "dam/nie dam" obaj to doskonale wiemy rofl blaugh blaugh tjaaaa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 11:25 am
"Czlowiek jest tylko trzcina, najwatlejsza w przyrodzie, ale trzcina myslaca. Nie potrzeba, by cały wszechswiat uzbroil się, aby go zmiazdzyc: mgla, kropla wody wystarcza, aby go zabic. Ale gdyby nawet wszechswiat go zmiazdzył, człowiek bylby i tak czyms szlachetniejszym niz to, co go zabija, poniewaz wie, że umiera, i zna przewage, ktora wszechswiat ma nad nim. Wszechswiat nie wie nic o tym."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 11:27 am
Ridsu "Czlowiek jest tylko trzcina, najwatlejsza w przyrodzie, ale trzcina myslaca. Nie potrzeba, by cały wszechswiat uzbroil się, aby go zmiazdzyc: mgla, kropla wody wystarcza, aby go zabic. Ale gdyby nawet wszechswiat go zmiazdzył, człowiek bylby i tak czyms szlachetniejszym niz to, co go zabija, poniewaz wie, że umiera, i zna przewage, ktora wszechswiat ma nad nim. Wszechswiat nie wie nic o tym." ruchać ruchać ruchać ruchać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 11:28 am
MarianKanapowiec Ridsu "Czlowiek jest tylko trzcina, najwatlejsza w przyrodzie, ale trzcina myslaca. Nie potrzeba, by cały wszechswiat uzbroil się, aby go zmiazdzyc: mgla, kropla wody wystarcza, aby go zabic. Ale gdyby nawet wszechswiat go zmiazdzył, człowiek bylby i tak czyms szlachetniejszym niz to, co go zabija, poniewaz wie, że umiera, i zna przewage, ktora wszechswiat ma nad nim. Wszechswiat nie wie nic o tym." ruchać ruchać ruchać ruchaćemm....a co to ma do rzeczy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:50 pm
Ridsu "Czlowiek jest tylko trzcina, najwatlejsza w przyrodzie, ale trzcina myslaca. Nie potrzeba, by cały wszechswiat uzbroil się, aby go zmiazdzyc: mgla, kropla wody wystarcza, aby go zabic. Ale gdyby nawet wszechswiat go zmiazdzył, człowiek bylby i tak czyms szlachetniejszym niz to, co go zabija, poniewaz wie, że umiera, i zna przewage, ktora wszechswiat ma nad nim. Wszechswiat nie wie nic o tym." czy to nie jest cytat z jednej z ksiazek o Enderze Wigginie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 11:31 pm
Kiray Ridsu "Czlowiek jest tylko trzcina, najwatlejsza w przyrodzie, ale trzcina myslaca. Nie potrzeba, by cały wszechswiat uzbroil się, aby go zmiazdzyc: mgla, kropla wody wystarcza, aby go zabic. Ale gdyby nawet wszechswiat go zmiazdzył, człowiek bylby i tak czyms szlachetniejszym niz to, co go zabija, poniewaz wie, że umiera, i zna przewage, ktora wszechswiat ma nad nim. Wszechswiat nie wie nic o tym." czy to nie jest cytat z jednej z ksiazek o Enderze Wigginie? co jak co ale to Pascala slowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 11:49 pm
Kiray Ridsu "Czlowiek jest tylko trzcina, najwatlejsza w przyrodzie, ale trzcina myslaca. Nie potrzeba, by cały wszechswiat uzbroil się, aby go zmiazdzyc: mgla, kropla wody wystarcza, aby go zabic. Ale gdyby nawet wszechswiat go zmiazdzył, człowiek bylby i tak czyms szlachetniejszym niz to, co go zabija, poniewaz wie, że umiera, i zna przewage, ktora wszechswiat ma nad nim. Wszechswiat nie wie nic o tym." czy to nie jest cytat z jednej z ksiazek o Enderze Wigginie? ....... eek .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|