|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:40 am
No witam z niezbyt slonecznej Łodzi, ciotka widze ze na stare smieci wrocilas [przyglada sie Ciotce i Krayowi] o zesz... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:41 am
Kiray Julka Kiray *w perfekcyjny sposob omija stope Julki* sprawdzilem odleglosc jest w samraz, tylko jeszcze musze pokazac jakie chwyty sa nie dozwolone...np: nie wolno szczypac *demonstruje uszczypniecie na klacie Julki* wlasnie tak ne wolno robic... dalej nie wolno rekoma opierac sie o klate przeciwnika *demonstruje ten chwyt na Julki* no wlasnie... teraz mozemy walczyc xd *chwyta go za lapki, odciaga delikatnie i wykreca o 360* * ale tak to chyba moge ? *szybkim ruchem ciala uwalnia sie* nie tak nie wolno tylko na klaty, kto kogo dalej przepchnie, albo kogo bedzie bardziej bolala klata... gotowa? xd dobrze generale widze ze szkolenie nie poszlo w las.... mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:42 am
Miru san No witam z niezbyt slonecznej Łodzi, ciotka widze ze na stare smieci wrocilas [przyglada sie Ciotce i Krayowi] o zesz... eek oi! Julka moze mam jeszcze raz pokazac jakie chwyty sa niedozwolone? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:43 am
Kiray Julka Kiray *w perfekcyjny sposob omija stope Julki* sprawdzilem odleglosc jest w samraz, tylko jeszcze musze pokazac jakie chwyty sa nie dozwolone...np: nie wolno szczypac *demonstruje uszczypniecie na klacie Julki* wlasnie tak ne wolno robic... dalej nie wolno rekoma opierac sie o klate przeciwnika *demonstruje ten chwyt na Julki* no wlasnie... teraz mozemy walczyc xd *chwyta go za lapki, odciaga delikatnie i wykreca o 360* * ale tak to chyba moge ? *szybkim ruchem ciala uwalnia sie* nie tak nie wolno tylko na klaty, kto kogo dalej przepchnie, albo kogo bedzie bardziej bolala klata... gotowa? xd a zebys wiedzial !! Gotowa !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:43 am
Miru san No witam z niezbyt slonecznej Łodzi, ciotka widze ze na stare smieci wrocilas [przyglada sie Ciotce i Krayowi] o zesz... eek witam szeregowa... mrgreen prosze sie zaznajomic z regulaminem... oi! mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:44 am
Miru san No witam z niezbyt slonecznej Łodzi, ciotka widze ze na stare smieci wrocilas [przyglada sie Ciotce i Krayowi] o zesz... eek ze skad ?? Kiray, nie trzeba, walczymy !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:44 am
revcat dobrze generale widze ze szkolenie nie poszlo w las.... mrgreen pirate staram sie jak moge... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:45 am
Kiray Miru san No witam z niezbyt slonecznej Łodzi, ciotka widze ze na stare smieci wrocilas [przyglada sie Ciotce i Krayowi] o zesz... eek oi! Julka moze mam jeszcze raz pokazac jakie chwyty sa niedozwolone? mrgreen taaa... widze ze ciotka lubi pokazywac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:45 am
Miru san No witam z niezbyt slonecznej Łodzi, ciotka widze ze na stare smieci wrocilas [przyglada sie Ciotce i Krayowi] o zesz... eek witaj biggrin milo poznac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:46 am
Kiray revcat dobrze generale widze ze szkolenie nie poszlo w las.... mrgreen pirate staram sie jak moge... pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:48 am
Julka a zebys wiedzial !! Gotowa !! lets rock... *powolnymi ruchami zbliza sie do Julki [aby zmylic przeciwnika]*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:50 am
Miru san Kiray Miru san No witam z niezbyt slonecznej Łodzi, ciotka widze ze na stare smieci wrocilas [przyglada sie Ciotce i Krayowi] o zesz... eek oi! Julka moze mam jeszcze raz pokazac jakie chwyty sa niedozwolone? mrgreen taaa... widze ze ciotka lubi pokazywac blaugh Ty chyba tez *patrzy na Miru[sa], ladny stroj*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:52 am
poczekaj tylek mnie swedzi... *drapie sie po lewym posladku* i tak mnie nie zmylish, mam kobieca intuicje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:55 am
Kiray Miru san Kiray Miru san No witam z niezbyt slonecznej Łodzi, ciotka widze ze na stare smieci wrocilas [przyglada sie Ciotce i Krayowi] o zesz... eek oi! Julka moze mam jeszcze raz pokazac jakie chwyty sa niedozwolone? mrgreen taaa... widze ze ciotka lubi pokazywac blaugh Ty chyba tez *patrzy na Miru[sa], ladny stroj* no tak troche sie ubrac nie moge, profile ma laaaaaaaaaagi, ciotka bo wiesz ja zaraz ide do p. Łukasza ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|