|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 6:00 am
Panie Kasmizar pragne przypomniec ze nie prowadzimy gildii typu spam i topiki tematyczne nie zostaly przypadkowo zalozone...
i to co pan tutaj robi to nie dyskusja o zdjeciach tylko najzwyklejsza proba wywolania klotni...
jezeli chce pan taka dyskusje prowadzic (bron Boze tego nie zabraniam) to prosze ja przeniesc na HP
a kondycja gildii i tematow nich sie pan nie martwi na pewno ma pan duzo pracy na PPC..
@Bee: nie wiem jaki cel maja twoje dzialania ale jak na kogos kto obejmujac funkcje moda jakis czas temu mial zamiar zrobic porzadek w gildii sa po prostu zenujace..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 7:17 am
opcy @Bee: nie wiem jaki cel maja twoje dzialania ale jak na kogos kto obejmujac funkcje moda jakis czas temu mial zamiar zrobic porzadek w gildii sa po prostu zenujace..Doszedłem, do wniosku, To nie ma sesu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:30 pm
pewnie powiedziecie zem zlosliwa pinda abo cos aleee.... mroczny tato wg mnnie wyglada buraczano sweatdrop mialam takiego znajomka gadal tylko o dupach, ile to nie **** i tak dalej... za to dzieczyna z nim miodzio sweatdrop ja piredziel ma laska wdziek, zadna lesba nie jestem ale to jest slodkie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 6:40 pm
Mumbi pewnie powiedziecie zem zlosliwa pinda abo cos aleee.... mroczny tato wg mnnie wyglada buraczano sweatdrop mialam takiego znajomka gadal tylko o dupach, ile to nie **** i tak dalej... za to dzieczyna z nim miodzio sweatdrop ja piredziel ma laska wdziek, zadna lesba nie jestem ale to jest slodkie co do 'dup' to mam narazie tylko jedna, wiec ile to *** nie gadam. a buraczano, bo ja sie nie usmiecham
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 11:11 pm
Mroczny Tato Mumbi pewnie powiedziecie zem zlosliwa pinda abo cos aleee.... mroczny tato wg mnnie wyglada buraczano sweatdrop mialam takiego znajomka gadal tylko o dupach, ile to nie **** i tak dalej... za to dzieczyna z nim miodzio sweatdrop ja piredziel ma laska wdziek, zadna lesba nie jestem ale to jest slodkie co do 'dup' to mam narazie tylko jedna, wiec ile to *** nie gadam. a buraczano, bo ja sie nie usmiecham nie skomentuje tego, nieche sie pograzac. MODERATOR!!! link mi uciekl, naprawcie to, bo teraz wyglada zenualnie opcy: nastepnym razem postaraj sie uzyc glowki i sama nacisnij przycisk edit nad swoim postem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 8:17 am
Mroczny ale ty strasznie dorosle wygladasz eek eek ja bym Ci dala z 20 lat eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 9:53 am
Rin_Youkai Mroczny ale ty strasznie dorosle wygladasz eek eek ja bym Ci dala z 20 lat eek hah XD kazdy mi to mowi. z tego co pamietam to najmniej dostalem 17... na tym obozie jak powiedzialem ze mam 20 to kazdy lyknal mimo iz oboz byl do 19roku zycia XD mi to nie przeszkadza a w sklepach nawet ulatwia wink no i w windzie wszyscy ci na Pan mowia cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 7:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 8:22 am
Siakies znajome te Fotki Kotku :3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 8:27 am
Fotka ze zlotu yaoistek. http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/Obraz510.jpgno, ten kolega w czarnym to Jędrzejek, koleś w ogóle z innego świata, chadza z mieczem i kupuje dziewczynom kwiatki "bo tak wypada". To z kubkiem, patrzące bystro na świat to oczywiście mua, boska Iwil Juki, ten obok z tym plastikowym kubkiem to... cholera, nie pamiętam... ale próbował mi wcisnąć, że w życiu liczą sie tylko pieniądze. Że gdybym na Zlot, zamiast pociągiem przyjechala swoim własnym samochodem, to byłabym szczęśliwsza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 8:37 am
EvilYuki Fotka ze zlotu yaoistek. http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/Obraz510.jpgno, ten kolega w czarnym to Jędrzejek, koleś w ogóle z innego świata, chadza z mieczem i kupuje dziewczynom kwiatki "bo tak wypada". To z kubkiem, patrzące bystro na świat to oczywiście mua, boska Iwil Juki, ten obok z tym plastikowym kubkiem to... cholera, nie pamiętam... ale próbował mi wcisnąć, że w życiu liczą sie tylko pieniądze. Że gdybym na Zlot, zamiast pociągiem przyjechala swoim własnym samochodem, to byłabym szczęśliwsza. Wprost przpieknie wyszedl ten kubek od tchibo ^D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|