Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
..:: Nasza Galeria ::.. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 203 204 205 206 207 208 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Fri Jul 28, 2006 6:00 am

Panie Kasmizar pragne przypomniec ze nie prowadzimy gildii typu spam i topiki tematyczne nie zostaly przypadkowo zalozone...

i to co pan tutaj robi to nie dyskusja o zdjeciach tylko najzwyklejsza proba wywolania klotni...

jezeli chce pan taka dyskusje prowadzic (bron Boze tego nie zabraniam) to prosze ja przeniesc na HP

a kondycja gildii i tematow nich sie pan nie martwi na pewno ma pan duzo pracy na PPC..

@Bee: nie wiem jaki cel maja twoje dzialania ale jak na kogos kto obejmujac funkcje moda jakis czas temu mial zamiar zrobic porzadek w gildii sa po prostu zenujace..
PostPosted: Fri Jul 28, 2006 7:17 am

opcy

@Bee: nie wiem jaki cel maja twoje dzialania ale jak na kogos kto obejmujac funkcje moda jakis czas temu mial zamiar zrobic porzadek w gildii sa po prostu zenujace..

Doszedłem, do wniosku, To nie ma sesu.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Helena M

PostPosted: Sat Jul 29, 2006 3:30 pm

pewnie powiedziecie zem zlosliwa pinda abo cos aleee....

mroczny tato wg mnnie wyglada buraczano sweatdrop mialam takiego znajomka gadal tylko o dupach, ile to nie **** i tak dalej... za to dzieczyna z nim miodzio sweatdrop ja piredziel ma laska wdziek, zadna lesba nie jestem ale to jest slodkie
PostPosted: Sat Jul 29, 2006 6:40 pm

Mumbi

mroczny tato wg mnnie wyglada buraczano sweatdrop mialam takiego znajomka gadal tylko o dupach, ile to nie **** i tak dalej... za to dzieczyna z nim miodzio sweatdrop ja piredziel ma laska wdziek, zadna lesba nie jestem ale to jest slodkie
co do 'dup' to mam narazie tylko jedna, wiec ile to *** nie gadam.
a buraczano, bo ja sie nie usmiecham

Mroczny Tato

Helena M

PostPosted: Sat Jul 29, 2006 11:11 pm

Mroczny Tato
Mumbi

co do 'dup' to mam narazie tylko jedna, wiec ile to *** nie gadam.
a buraczano, bo ja sie nie usmiecham

nie skomentuje tego, nieche sie pograzac.
MODERATOR!!! link mi uciekl, naprawcie to, bo teraz wyglada zenualnie

opcy: nastepnym razem postaraj sie uzyc glowki i sama nacisnij przycisk edit nad swoim postem
PostPosted: Sun Jul 30, 2006 8:17 am

Mroczny ale ty strasznie dorosle wygladasz eek eek ja bym Ci dala z 20 lat eek

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Mroczny Tato

PostPosted: Sun Jul 30, 2006 9:53 am

Rin_Youkai
Mroczny ale ty strasznie dorosle wygladasz eek eek ja bym Ci dala z 20 lat eek
hah XD
kazdy mi to mowi. z tego co pamietam to najmniej dostalem 17... na tym obozie jak powiedzialem ze mam 20 to kazdy lyknal mimo iz oboz byl do 19roku zycia XD
mi to nie przeszkadza a w sklepach nawet ulatwia wink no i w windzie wszyscy ci na Pan mowia cool
PostPosted: Thu Aug 03, 2006 7:13 am

Lethiel

Tipsy Lunatic

Azram

Lonely Friend

PostPosted: Thu Aug 03, 2006 8:22 am

Siakies znajome te Fotki Kotku :3 heart
PostPosted: Thu Aug 03, 2006 8:27 am

Fotka ze zlotu yaoistek.

http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/Obraz510.jpg

no, ten kolega w czarnym to Jędrzejek, koleś w ogóle z innego świata, chadza z mieczem i kupuje dziewczynom kwiatki "bo tak wypada". To z kubkiem, patrzące bystro na świat to oczywiście mua, boska Iwil Juki, ten obok z tym plastikowym kubkiem to... cholera, nie pamiętam... ale próbował mi wcisnąć, że w życiu liczą sie tylko pieniądze. Że gdybym na Zlot, zamiast pociągiem przyjechala swoim własnym samochodem, to byłabym szczęśliwsza.

EvilYuki
Crew

renge_karen

PostPosted: Thu Aug 03, 2006 8:37 am

EvilYuki
Fotka ze zlotu yaoistek.

http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/Obraz510.jpg

no, ten kolega w czarnym to Jędrzejek, koleś w ogóle z innego świata, chadza z mieczem i kupuje dziewczynom kwiatki "bo tak wypada". To z kubkiem, patrzące bystro na świat to oczywiście mua, boska Iwil Juki, ten obok z tym plastikowym kubkiem to... cholera, nie pamiętam... ale próbował mi wcisnąć, że w życiu liczą sie tylko pieniądze. Że gdybym na Zlot, zamiast pociągiem przyjechala swoim własnym samochodem, to byłabym szczęśliwsza.

Wprost przpieknie wyszedl ten kubek od tchibo ^D
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 203 204 205 206 207 208 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games