|
|
|
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 1:26 pm
Shui_Inamoto kurawa pocałujcie mnie w dupe jestem wkurwiony nie wiem co powiedziec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 3:22 pm
Ridsu MarianKanapowiec człowiek by coś przydymał a to co na zdjeciu?? xp nie "co" a "kto" to po pierwsze... a to jest moja pierwsza kobieta w moim sercu... a czemu pytasz? i to jeszcze w tak niekulturalnej formie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 3:23 pm
BeeWolf_san Shui_Inamoto kurawa pocałujcie mnie w dupe jestem wkurwiony nie wiem co powiedziec. ale ja wiem... spierdalaj, suczy pomiocie zajebany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 3:51 pm
eh...fascynujace tematy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 12:56 am
MarianKanapowiec Ridsu MarianKanapowiec człowiek by coś przydymał a to co na zdjeciu?? xp nie "co" a "kto" to po pierwsze... a to jest moja pierwsza kobieta w moim sercu... a czemu pytasz? i to jeszcze w tak niekulturalnej formie? wybacz... glupia wpadka... bardzo ladna dziewczyna stare a pytam... powiedzmy ze szukam inspiracji artystycznej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:00 am
BeeWolf_san Shui_Inamoto kurawa pocałujcie mnie w dupe jestem wkurwiony nie wiem co powiedziec. ehhh... myslalam ze zle widze...ty nie wiesz cio powiedziec?? ehhh...dziwnie sie robi na tym swiecie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:43 am
fynn_91 eh...fascynujace tematy... to fascynująco idź na akcję lato w mieście i się nie wpierdalaj jak dorośli rozmawiają talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:47 am
Ridsu BeeWolf_san Shui_Inamoto kurawa pocałujcie mnie w dupe jestem wkurwiony nie wiem co powiedziec. ehhh... myslalam ze zle widze...ty nie wiesz cio powiedziec?? ehhh...dziwnie sie robi na tym swiecie stare pomimo obiegowych opinii on często nie wie co powiedzieć... miewa mega zwiechy intelektualne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:49 am
Ridsu wybacz... glupia wpadka... bardzo ladna dziewczyna stare a pytam... powiedzmy ze szukam inspiracji artystycznej a ja wręcz powiem że jest Ona Prześliczna i Cudowna... O-Rety,Rety... jaka Ona jest piękna... O-Rety,Rety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 2:29 am
MarianKanapowiec Ridsu wybacz... glupia wpadka... bardzo ladna dziewczyna stare a pytam... powiedzmy ze szukam inspiracji artystycznej a ja wręcz powiem że jest Ona Prześliczna i Cudowna... O-Rety,Rety... jaka Ona jest piękna... O-Rety,Rety... tjjjaaa stare milosc jest piekna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 3:05 am
MarianKanapowiec Ridsu BeeWolf_san Shui_Inamoto kurawa pocałujcie mnie w dupe jestem wkurwiony nie wiem co powiedziec. ehhh... myslalam ze zle widze...ty nie wiesz cio powiedziec?? ehhh...dziwnie sie robi na tym swiecie stare pomimo obiegowych opinii on często nie wie co powiedzieć... miewa mega zwiechy intelektualne zwlaszcza po wodce nie da sie z nim pogadac na wazne tematy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 3:20 am
Kiray MarianKanapowiec Ridsu BeeWolf_san Shui_Inamoto kurawa pocałujcie mnie w dupe jestem wkurwiony nie wiem co powiedziec. ehhh... myslalam ze zle widze...ty nie wiesz cio powiedziec?? ehhh...dziwnie sie robi na tym swiecie stare pomimo obiegowych opinii on często nie wie co powiedzieć... miewa mega zwiechy intelektualne zwlaszcza po wodce nie da sie z nim pogadac na wazne tematy... ehhh... to jak z kazdym mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 10:51 am
Ridsu MarianKanapowiec Ridsu wybacz... glupia wpadka... bardzo ladna dziewczyna stare a pytam... powiedzmy ze szukam inspiracji artystycznej a ja wręcz powiem że jest Ona Prześliczna i Cudowna... O-Rety,Rety... jaka Ona jest piękna... O-Rety,Rety... tjjjaaa stare milosc jest piekna mrgreen miłość jest żałosna... Ola jest piękna... zakładam, że przemawia przez ciebie zazdrość lub innej maści zapaści
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 10:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 11:20 am
Ridsu Kiray zwlaszcza po wodce nie da sie z nim pogadac na wazne tematy... ehhh... to jak z kazdym mrgreen uwierz nie z kazdym... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|