Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 203 204 205 206 207 208 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray
Crew

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:15 am

Julka
Kiray
Lethiel
Kiray

dowiem sie...juz ja cos wykombinuje albo wykorzystam chwle Twojej slabosci pirate

nu nu..
i nieladnie jest wykoshystywac ludzi kiedy maja dola i wszystko im obojetne !!! xd

powinnas sie cieszyc ze wykorzystam Twojego dola tylko po to aby sie dowiedziec jakie masz majtki, a nie wykorzystam Cie inaczej...
Czy oby na pewno ??
*sciaga koszule* no dawaj, na gole klaty !!

cicho...ona niczego nie podejrzewa
*sciaga swoja koszulke*
a Ty pod ta swoja koszula juz niczego nie masz?...bo ma byc na gole klaty
a wiec trzeba walczyc wedlug regul, musimy stanac w odpowiedniej odlegolsci miedzy soba
*wyciaga reke i kladzie ja na golej kalcie Julki*
musze sprawdzic dystans xd
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:18 am

Kiray
Lethiel
Kiray

dowiem sie...juz ja cos wykombinuje albo wykorzystam chwle Twojej slabosci pirate

nu nu..
i nieladnie jest wykoshystywac ludzi kiedy maja dola i wszystko im obojetne !!! xd

powinnas sie cieszyc ze wykorzystam Twojego dola tylko po to aby sie dowiedziec jakie masz majtki, a nie wykorzystam Cie inaczej...

dobshe jush dobrze blaugh
*cmok w czoolko*

Lethiel

Tipsy Lunatic

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:19 am

Twisted_Exile
crying ja musze juz isc bede wieczorkiem asiu jakbysmy sie nie spotkaly to milego pobytu w gorach i nieprzejumujemy sie gloopia basia crying *bierze swego "kalasza" i butelke bimberku heart i wychodzi na patrol twisted

papatki moniś sad
nie ma sie co przejmowac ludzmi dla ktoorych pojecie przyjazn nie ma zadnych wartosci stare
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:20 am

revcat
Lethiel
revcat

to dobrze ze sie zapoznalas.... mrgreen

czooje sie zapoznana :]
tylko nie wprowadzajcie terrory jak kukus xd
bo ja raczej ulegla dla takich ludzi nie jestem i moge przez przypadek dostac "losowego" xd

terroru nie bedzie szeregowa Lethi.....tylko prosze sie stosowac do regulaminu mrgreen w miare mrgreen oi!

*zasalootowala zshoocając z glowy kota*
O.o ..
redface .. ee.. chyba musze jeszcze troszq poćwiczyc redface

Lethiel

Tipsy Lunatic

Kiray
Crew

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:21 am

Twisted_Exile
crying ja musze juz isc bede wieczorkiem asiu jakbysmy sie nie spotkaly to milego pobytu w gorach i nieprzejumujemy sie gloopia basia crying *bierze swego "kalasza" i butelke bimberku heart i wychodzi na patrol twisted
papa
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:23 am

Julka
Kiray
revcat
Kiray

*pije*
niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd

hehehehe dobry pomysl......trzeba by wydac rozkaz takowy.... mrgreen

zachartujemy nasze Towarzyszki...az sie pod nimi nogi beda uginaly xd i majtki bedzie widac

pirate xd

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:26 am

Kiray
Julka
Kiray
revcat
Kiray

*pije*
niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd

zachartujemy nasze Towarzyszki...az sie pod nimi nogi beda uginaly xd i majtki bedzie widac

pirate xd

mwhahahahaha.....podoba mi sie ta opcja mrgreen xd pirate

Kiray

*sciaga swoja koszulke*
a wiec trzeba walczyc wedlug regul, musimy stanac w odpowiedniej odlegolsci miedzy soba
no nic nie mam *patrzy na reke Kiraya* Taaaa ciesz sie nia poki jeszcze mozesz nia cos pomacac ^^ *podsuwa swoja stope w okolice gatek*

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Kiray
Crew

Lethiel
Kiray
Lethiel
Kiray

nu nu..

dobshe jush dobrze blaugh
*cmok w czoolko*

odrazu lepiej xd
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:29 am

revcat
Kiray
Julka
Kiray
revcat
Kiray

*pije*

pirate xd

mwhahahahaha.....podoba mi sie ta opcja mrgreen xd pirate
hiehiehie pirate no bo w sumie to ja nie widze innego powodu dla ktorego mielibyscie nas tak meczyc, WY *jako 100% mezczyzni* macie dziwny fetysz na punkcie gaci -_-! co mnie czasem przeraza...

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Kiray
Crew

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:31 am

Julka
Kiray

*sciaga swoja koszulke*
no nic nie mam *patrzy na reke Kiraya* Taaaa ciesz sie nia poki jeszcze mozesz nia cos pomacac ^^ *podsuwa swoja stope w okolice gatek*

*w perfekcyjny sposob omija stope Julki*
sprawdzilem odleglosc jest w samraz, tylko jeszcze musze pokazac jakie chwyty sa nie dozwolone...np:
nie wolno szczypac *demonstruje uszczypniecie na klacie Julki* wlasnie tak ne wolno robic...
dalej nie wolno rekoma opierac sie o klate przeciwnika *demonstruje ten chwyt na Julki* no wlasnie...
teraz mozemy walczyc xd
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:33 am

Kiray

sprawdzilem odleglosc jest w samraz, tylko jeszcze musze pokazac jakie chwyty sa nie dozwolone...np:
nie wolno szczypac *demonstruje uszczypniecie na klacie Julki* wlasnie tak ne wolno robic...
dalej nie wolno rekoma opierac sie o klate przeciwnika *demonstruje ten chwyt na Julki* no wlasnie...
teraz mozemy walczyc xd
*chwyta go za lapki, odciaga delikatnie i wykreca o 360* * ale tak to chyba moge ?

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:35 am

Kiray

odrazu lepiej xd

xd
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:35 am

Julka
Kiray

teraz mozemy walczyc xd
*chwyta go za lapki, odciaga delikatnie i wykreca o 360* * ale tak to chyba moge ?

*szybkim ruchem ciala uwalnia sie*
nie tak nie wolno tylko na klaty, kto kogo dalej przepchnie, albo kogo bedzie bardziej bolala klata...
gotowa? xd

Kiray
Crew

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:38 am

Kiray
Julka
Kiray

*w perfekcyjny sposob omija stope Julka*
nie wolno szczypac *demonstruje uszczypniecie na klacie Julka* wlasnie tak ne wolno robic...
dalej nie wolno rekoma opierac sie o klate przeciwnika *demonstruje ten chwyt na Julka* no wlasnie...
teraz mozemy walczyc xd

*szybkim ruchem ciala uwalnia sie*
nie tak nie wolno tylko na klaty, kto kogo dalej przepchnie, albo kogo bedzie bardziej bolala klata...
gotowa? xd

*przytglada sie z zapartym tchem zasherajac sie popcornem*
O.o ... xd
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 203 204 205 206 207 208 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games