|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:15 am
Julka Kiray Lethiel Kiray dowiem sie...juz ja cos wykombinuje albo wykorzystam chwle Twojej slabosci pirate nu nu.. i nieladnie jest wykoshystywac ludzi kiedy maja dola i wszystko im obojetne !!! xd powinnas sie cieszyc ze wykorzystam Twojego dola tylko po to aby sie dowiedziec jakie masz majtki, a nie wykorzystam Cie inaczej... Czy oby na pewno ?? *sciaga koszule* no dawaj, na gole klaty !! cicho...ona niczego nie podejrzewa *sciaga swoja koszulke* a Ty pod ta swoja koszula juz niczego nie masz?...bo ma byc na gole klaty a wiec trzeba walczyc wedlug regul, musimy stanac w odpowiedniej odlegolsci miedzy soba *wyciaga reke i kladzie ja na golej kalcie Julki* musze sprawdzic dystans xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:18 am
Kiray Lethiel Kiray dowiem sie...juz ja cos wykombinuje albo wykorzystam chwle Twojej slabosci pirate nu nu.. i nieladnie jest wykoshystywac ludzi kiedy maja dola i wszystko im obojetne !!! xd powinnas sie cieszyc ze wykorzystam Twojego dola tylko po to aby sie dowiedziec jakie masz majtki, a nie wykorzystam Cie inaczej... dobshe jush dobrze blaugh *cmok w czoolko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:19 am
Twisted_Exile crying ja musze juz isc bede wieczorkiem asiu jakbysmy sie nie spotkaly to milego pobytu w gorach i nieprzejumujemy sie gloopia basia crying *bierze swego "kalasza" i butelke bimberku heart i wychodzi na patrol twisted papatki moniś sad nie ma sie co przejmowac ludzmi dla ktoorych pojecie przyjazn nie ma zadnych wartosci stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:20 am
revcat Lethiel revcat to dobrze ze sie zapoznalas.... mrgreen czooje sie zapoznana :] tylko nie wprowadzajcie terrory jak kukus xd bo ja raczej ulegla dla takich ludzi nie jestem i moge przez przypadek dostac "losowego" xd terroru nie bedzie szeregowa Lethi.....tylko prosze sie stosowac do regulaminu mrgreen w miare mrgreen oi! *zasalootowala zshoocając z glowy kota* O.o .. redface .. ee.. chyba musze jeszcze troszq poćwiczyc redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:21 am
Twisted_Exile crying ja musze juz isc bede wieczorkiem asiu jakbysmy sie nie spotkaly to milego pobytu w gorach i nieprzejumujemy sie gloopia basia crying *bierze swego "kalasza" i butelke bimberku heart i wychodzi na patrol twisted papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:23 am
Julka Kiray revcat Kiray *pije* niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd hehehehe dobry pomysl......trzeba by wydac rozkaz takowy.... mrgreen zachartujemy nasze Towarzyszki...az sie pod nimi nogi beda uginaly xd i majtki bedzie widac pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:26 am
Kiray Julka Kiray revcat Kiray *pije* niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd hehehehe dobry pomysl......trzeba by wydac rozkaz takowy.... mrgreen zachartujemy nasze Towarzyszki...az sie pod nimi nogi beda uginaly xd i majtki bedzie widac pirate xd mwhahahahaha.....podoba mi sie ta opcja mrgreen xd pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray cicho...ona niczego nie podejrzewa *sciaga swoja koszulke* a Ty pod ta swoja koszula juz niczego nie masz?...bo ma byc na gole klaty a wiec trzeba walczyc wedlug regul, musimy stanac w odpowiedniej odlegolsci miedzy soba *wyciaga reke i kladzie ja na golej kalcie Julki* musze sprawdzic dystans xd no nic nie mam *patrzy na reke Kiraya* Taaaa ciesz sie nia poki jeszcze mozesz nia cos pomacac ^^ *podsuwa swoja stope w okolice gatek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiray Lethiel Kiray dowiem sie...juz ja cos wykombinuje albo wykorzystam chwle Twojej slabosci pirate nu nu.. i nieladnie jest wykoshystywac ludzi kiedy maja dola i wszystko im obojetne !!! xd powinnas sie cieszyc ze wykorzystam Twojego dola tylko po to aby sie dowiedziec jakie masz majtki, a nie wykorzystam Cie inaczej... dobshe jush dobrze blaugh *cmok w czoolko* odrazu lepiej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:29 am
revcat Kiray Julka Kiray revcat Kiray *pije* niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd hehehehe dobry pomysl......trzeba by wydac rozkaz takowy.... mrgreen zachartujemy nasze Towarzyszki...az sie pod nimi nogi beda uginaly xd i majtki bedzie widac pirate xd mwhahahahaha.....podoba mi sie ta opcja mrgreen xd pirate hiehiehie pirate no bo w sumie to ja nie widze innego powodu dla ktorego mielibyscie nas tak meczyc, WY *jako 100% mezczyzni* macie dziwny fetysz na punkcie gaci -_-! co mnie czasem przeraza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:31 am
Julka Kiray cicho...ona niczego nie podejrzewa *sciaga swoja koszulke* a Ty pod ta swoja koszula juz niczego nie masz?...bo ma byc na gole klaty a wiec trzeba walczyc wedlug regul, musimy stanac w odpowiedniej odlegolsci miedzy soba *wyciaga reke i kladzie ja na golej kalcie Julki* musze sprawdzic dystans xd no nic nie mam *patrzy na reke Kiraya* Taaaa ciesz sie nia poki jeszcze mozesz nia cos pomacac ^^ *podsuwa swoja stope w okolice gatek* *w perfekcyjny sposob omija stope Julki* sprawdzilem odleglosc jest w samraz, tylko jeszcze musze pokazac jakie chwyty sa nie dozwolone...np: nie wolno szczypac *demonstruje uszczypniecie na klacie Julki* wlasnie tak ne wolno robic... dalej nie wolno rekoma opierac sie o klate przeciwnika *demonstruje ten chwyt na Julki* no wlasnie... teraz mozemy walczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:33 am
Kiray *w perfekcyjny sposob omija stope Julki* sprawdzilem odleglosc jest w samraz, tylko jeszcze musze pokazac jakie chwyty sa nie dozwolone...np: nie wolno szczypac *demonstruje uszczypniecie na klacie Julki* wlasnie tak ne wolno robic... dalej nie wolno rekoma opierac sie o klate przeciwnika *demonstruje ten chwyt na Julki* no wlasnie... teraz mozemy walczyc xd *chwyta go za lapki, odciaga delikatnie i wykreca o 360* * ale tak to chyba moge ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:35 am
Julka Kiray *w perfekcyjny sposob omija stope Julki* sprawdzilem odleglosc jest w samraz, tylko jeszcze musze pokazac jakie chwyty sa nie dozwolone...np: nie wolno szczypac *demonstruje uszczypniecie na klacie Julki* wlasnie tak ne wolno robic... dalej nie wolno rekoma opierac sie o klate przeciwnika *demonstruje ten chwyt na Julki* no wlasnie... teraz mozemy walczyc xd *chwyta go za lapki, odciaga delikatnie i wykreca o 360* * ale tak to chyba moge ? *szybkim ruchem ciala uwalnia sie* nie tak nie wolno tylko na klaty, kto kogo dalej przepchnie, albo kogo bedzie bardziej bolala klata... gotowa? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:38 am
Kiray Julka Kiray *w perfekcyjny sposob omija stope Julka* sprawdzilem odleglosc jest w samraz, tylko jeszcze musze pokazac jakie chwyty sa nie dozwolone...np: nie wolno szczypac *demonstruje uszczypniecie na klacie Julka* wlasnie tak ne wolno robic... dalej nie wolno rekoma opierac sie o klate przeciwnika *demonstruje ten chwyt na Julka* no wlasnie... teraz mozemy walczyc xd *chwyta go za lapki, odciaga delikatnie i wykreca o 360* * ale tak to chyba moge ? *szybkim ruchem ciala uwalnia sie* nie tak nie wolno tylko na klaty, kto kogo dalej przepchnie, albo kogo bedzie bardziej bolala klata... gotowa? xd *przytglada sie z zapartym tchem zasherajac sie popcornem* O.o ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|