|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 10:35 am
Kukus witaj, przesłodka istoto *tulimy tulimy* 4laugh *przytula mocniootko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 10:37 am
Coś tu się strasznie luźno zrobiło... i cicho. Gdzie wszyscy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 10:52 am
Kyoko Suomi Coś tu się strasznie luźno zrobiło... i cicho. Gdzie wszyscy? niemam pojęcia za raz ide ale już muwie paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 10:56 am
lol.......... cicho i nudno..... sad
papatki Danii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 10:56 am
Danii Kyoko Suomi Coś tu się strasznie luźno zrobiło... i cicho. Gdzie wszyscy? niemam pojęcia za raz ide ale już muwie paa "wszyscy" są w "oficialnym rpg"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 10:57 am
Setsuna Dragonclaw Danii Kyoko Suomi Coś tu się strasznie luźno zrobiło... i cicho. Gdzie wszyscy? niemam pojęcia za raz ide ale już muwie paa "wszyscy" są w "oficialnym rpg" ja wlaśnie śledze przebieg 3nodding fajniusie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 10:57 am
Siemka... dawno tutaj nie bylam, a juz jutro znow wyjezdzam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 10:58 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw Danii Kyoko Suomi Coś tu się strasznie luźno zrobiło... i cicho. Gdzie wszyscy? niemam pojęcia za raz ide ale już muwie paa "wszyscy" są w "oficialnym rpg" ja wlaśnie śledze przebieg 3nodding fajniusie 4laugh mhmmm 3nodding następnym razem też wezmę udział... cześć karina ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 11:00 am
Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw Danii Kyoko Suomi Coś tu się strasznie luźno zrobiło... i cicho. Gdzie wszyscy? niemam pojęcia za raz ide ale już muwie paa "wszyscy" są w "oficialnym rpg" ja wlaśnie śledze przebieg 3nodding fajniusie 4laugh mhmmm 3nodding następnym razem też wezmę udział... cześć karina ^^ Hejka Setsuna... jakie do cholerki RPG?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 11:01 am
Miss_Karina Siemka... dawno tutaj nie bylam, a juz jutro znow wyjezdzam... witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 11:01 am
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw Danii Kyoko Suomi Coś tu się strasznie luźno zrobiło... i cicho. Gdzie wszyscy? niemam pojęcia za raz ide ale już muwie paa "wszyscy" są w "oficialnym rpg" ja wlaśnie śledze przebieg 3nodding fajniusie 4laugh mhmmm 3nodding następnym razem też wezmę udział... cześć karina ^^ Hejka Setsuna... jakie do cholerki RPG? a zerknij na forum gildii i od razu powinnaś je zauważyć 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 11:03 am
*wchodzi* Ave.. *pada na ryj*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 11:07 am
agryyy nie bede wszystkiego czytac, bo dluga lista se zrobila gonk i daje sobie spokoj z RPG wink bo i tak musze dokonczyc pakowanie, a nie wiem czego jeszcze nie spakowalam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|