|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:27 am
Sei chan Setsuna Dragonclaw Sei chan Komp mi się dwa razy zresetował, a smok przed wejściem to Yami w podziemiach go z Ciri i pisarzem znależliśmy. ciekawe czy jest ich tam więcej... Nie wiem. Ale możecie iśc z wampirkiem sprawdzić bo ona tez chce czarnego smoka. nu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:29 am
dark wampirek Sei chan Setsuna Dragonclaw Sei chan Komp mi się dwa razy zresetował, a smok przed wejściem to Yami w podziemiach go z Ciri i pisarzem znależliśmy. ciekawe czy jest ich tam więcej... Nie wiem. Ale możecie iśc z wampirkiem sprawdzić bo ona tez chce czarnego smoka. nu whee *Wyciąga mapę podziemi*Tu był Yami, to może przy nastepnym skarbie jest drugi smok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan dark wampirek Sei chan Setsuna Dragonclaw Sei chan Komp mi się dwa razy zresetował, a smok przed wejściem to Yami w podziemiach go z Ciri i pisarzem znależliśmy. ciekawe czy jest ich tam więcej... Nie wiem. Ale możecie iśc z wampirkiem sprawdzić bo ona tez chce czarnego smoka. nu whee *Wyciąga mapę podziemi*Tu był Yami, to może przy nastepnym skarbie jest drugi smok. *spogląda na mapę* trzeba będzie się nachodzić... trudno. to co wampirku idziemy? może podzielimy się tak: skarb dla mnie, smok dla ciebie 3nodding cześć geralt 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Wyciąga mapę podziemi*Tu był Yami, to może przy nastepnym skarbie jest drugi smok. no to na co czekasz idzcie go szukac xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:33 am
Delisa Sei chan *Wyciąga mapę podziemi*Tu był Yami, to może przy nastepnym skarbie jest drugi smok. no to na co czekasz idzcie go szukac xd 3nodding Nyu?? A po co mi skarb??? Smoka już mam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:34 am
Sei chan Delisa Sei chan *Wyciąga mapę podziemi*Tu był Yami, to może przy nastepnym skarbie jest drugi smok. no to na co czekasz idzcie go szukac xd 3nodding Nyu?? A po co mi skarb??? Smoka już mam. no nie wiem ..... sweatdrop zeby smok mial pare biggrin ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:35 am
wie ktos ile razy mozna zrobic delete character ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:37 am
Delisa Sei chan Delisa Sei chan *Wyciąga mapę podziemi*Tu był Yami, to może przy nastepnym skarbie jest drugi smok. no to na co czekasz idzcie go szukac xd 3nodding Nyu?? A po co mi skarb??? Smoka już mam. no nie wiem ..... sweatdrop zeby smok mial pare biggrin ? *Przez okno wychyla sie wilki czrny łeb*On chyba nie lubii towarzystwa innych smoków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:38 am
Sei chan Delisa Sei chan Delisa Sei chan *Wyciąga mapę podziemi*Tu był Yami, to może przy nastepnym skarbie jest drugi smok. no to na co czekasz idzcie go szukac xd 3nodding Nyu?? A po co mi skarb??? Smoka już mam. no nie wiem ..... sweatdrop zeby smok mial pare biggrin ? *Przez okno wychyla sie wilki czrny łeb*On chyba nie lubii towarzystwa innych smoków. rozumiem 3nodding a gdzie sie inni podziali sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:39 am
dark wampirek Setsuna Dragonclaw Kukus Setsuna Dragonclaw Kukus Setsuna Dragonclaw witam... czyj jest ten smok przed wejściem?? to smok pułapka... terroryści nam go podrzucili pewnie sweatdrop stare fajna płapka... przeszłam mu orzed nosem i nawet się nie obudził -_-' później przeszła obok całkiem duża grupa krasnoldów i też się nie obudził 3nodding pewnie jest wypchany materiałami wybuchowymi... albo za jakiś czas poderwie się do lotu a potem przyładuje w nasz dom stressed ...i nic się nie stanie... nasz dom jest nie do zniszczenia 3nodding Jak się go wytresuje to nic nie zrobi smile A jak się Kukus tak boi to ja go chętnie do pilnowania mojej wiezy wezmę smile ja się nie boję... ale widzę, że wreszcie sobie przypomniałaś o swoim obowiązku... juz myślałem, ze ci będę musiał facjatę skapiszonować, bo zapominasz pyskuwy odstawiać... poważnie sie zastanawiam nad odwołaniem cię z posady przewodniczącej mojego oficjalnego ANTYfanClubu... zapominasz wciąż nawiązywać ze mną polemiki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:39 am
Sei chan Delisa Sei chan Delisa Sei chan *Wyciąga mapę podziemi*Tu był Yami, to może przy nastepnym skarbie jest drugi smok. no to na co czekasz idzcie go szukac xd 3nodding Nyu?? A po co mi skarb??? Smoka już mam. no nie wiem ..... sweatdrop zeby smok mial pare biggrin ? *Przez okno wychyla sie wilki czrny łeb*On chyba nie lubii towarzystwa innych smoków. stare wampirku.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|