|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:01 am
Kiray *pije* niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd stare stare i jeszce zapasy w blocie co? stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:01 am
Lethiel Kiray Lethiel Kiray teraz tak mowisz...ale ja widzialem ten bylsk w oczach jak mi je oddawalas xd mozliwe.. mogles zauwazyc pozostalosci łez to napewno nie byly lzy...ale odeszlismy od tematu jakie masz majtki? jak juz wspominalam ... mrgreen niiiiiigdyy sie nie dooooowieeeeesz blaugh Rev.. zapoznalam sie 3nodding ninja juz sie balam ze zabronicie mi przytulać ludzi xd ninja to dobrze ze sie zapoznalas.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:02 am
Lethiel Kiray Lethiel Kiray teraz tak mowisz...ale ja widzialem ten bylsk w oczach jak mi je oddawalas xd mozliwe.. mogles zauwazyc pozostalosci łez to napewno nie byly lzy...ale odeszlismy od tematu jakie masz majtki? jak juz wspominalam ... mrgreen niiiiiigdyy sie nie dooooowieeeeesz blaugh Rev.. zapoznalam sie 3nodding ninja juz sie balam ze zabronicie mi przytulać ludzi xd ninja dowiem sie...juz ja cos wykombinuje albo wykorzystam chwle Twojej slabosci pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:03 am
Twisted_Exile Kiray *pije* niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd stare stare i jeszce zapasy w blocie co? stare twisted czytasz mi w myslach...widze ze jestes pierwsza chetna...bedziesz moja faworytka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:05 am
Kiray dowiem sie...juz ja cos wykombinuje albo wykorzystam chwle Twojej slabosci pirate nu nu.. i nieladnie jest wykoshystywac ludzi kiedy maja dola i wszystko im obojetne !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:07 am
Kiray *pije* niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd hehehehe dobry pomysl......trzeba by wydac rozkaz takowy.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:07 am
Lethiel Kiray dowiem sie...juz ja cos wykombinuje albo wykorzystam chwle Twojej slabosci pirate nu nu.. i nieladnie jest wykoshystywac ludzi kiedy maja dola i wszystko im obojetne !!! xd powinnas sie cieszyc ze wykorzystam Twojego dola tylko po to aby sie dowiedziec jakie masz majtki, a nie wykorzystam Cie inaczej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:08 am
revcat to dobrze ze sie zapoznalas.... mrgreen czooje sie zapoznana :] tylko nie wprowadzajcie terrory jak kukus xd bo ja raczej ulegla dla takich ludzi nie jestem i moge przez przypadek dostac "losowego" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:09 am
Kiray Lethiel Kiray dowiem sie...juz ja cos wykombinuje albo wykorzystam chwle Twojej slabosci pirate nu nu.. i nieladnie jest wykoshystywac ludzi kiedy maja dola i wszystko im obojetne !!! xd powinnas sie cieszyc ze wykorzystam Twojego dola tylko po to aby sie dowiedziec jakie masz majtki, a nie wykorzystam Cie inaczej... Czy oby na pewno ?? *sciaga koszule* no dawaj, na gole klaty !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:10 am
revcat Kiray *pije* niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd hehehehe dobry pomysl......trzeba by wydac rozkaz takowy.... mrgreen zachartujemy nasze Towarzyszki...az sie pod nimi nogi beda uginaly xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:11 am
crying ja musze juz isc bede wieczorkiem asiu jakbysmy sie nie spotkaly to milego pobytu w gorach i nieprzejumujemy sie gloopia basia crying *bierze swego "kalasza" i butelke bimberku heart i wychodzi na patrol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:11 am
Lethiel revcat to dobrze ze sie zapoznalas.... mrgreen czooje sie zapoznana :] tylko nie wprowadzajcie terrory jak kukus xd bo ja raczej ulegla dla takich ludzi nie jestem i moge przez przypadek dostac "losowego" xd terroru nie bedzie szeregowa Lethi.....tylko prosze sie stosowac do regulaminu mrgreen w miare mrgreen oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:12 am
Kiray revcat Kiray *pije* niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd hehehehe dobry pomysl......trzeba by wydac rozkaz takowy.... mrgreen zachartujemy nasze Towarzyszki...az sie pod nimi nogi beda uginaly xd i majtki bedzie widac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:14 am
Twisted_Exile crying ja musze juz isc bede wieczorkiem asiu jakbysmy sie nie spotkaly to milego pobytu w gorach i nieprzejumujemy sie gloopia basia crying *bierze swego "kalasza" i butelke bimberku heart i wychodzi na patrol twisted pa i sie nie szmutaj, bo powiem Bali jak wstanie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|