|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 11:12 am
stranger12 semmi gond....akkor kezdd a végén xd oké biggrin *elkezd számolgatni...* idea amugy Napsugár hol van? annyit tudok hogy ma volt valami Forma1-es cucc Szegeden... dehát csak nem vitték el O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 11:20 am
elvitték? ....kik question eek ..hova.. question eek Forma 1 volt nem ufo találkozó xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 11:46 am
stranger12 elvitték? ....kik question eek ..hova.. question eek Forma 1 volt nem ufo találkozó xd XD azért írtam h idézek: csak nem vitték el biggrin hm.. én ufo-neko vagyok xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 12:03 pm
amúgy Stranger nagyon szép az új külsőőőd *__* de asszem már írtam a másik topicba... mindegy bókból sose elég rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 12:16 pm
RockNekoGirl94 amúgy Stranger nagyon szép az új külsőőőd *__* de asszem már írtam a másik topicba... mindegy bókból sose elég rofl 4laugh ez igaz smile bár attól függ kitől kapod a bókot meg hányszor mert 10 perc alatt 40x hallani h jó a polod az gáz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 12:19 pm
Hungarian Aoyama RockNekoGirl94 amúgy Stranger nagyon szép az új külsőőőd *__* de asszem már írtam a másik topicba... mindegy bókból sose elég rofl 4laugh ez igaz smile bár attól függ kitől kapod a bókot meg hányszor mert 10 perc alatt 40x hallani h jó a polod az gáz XD és nemcsak gáz hanem idegesítő is sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 12:55 pm
ugy látom hiányoztam xd bocsi, maciztam meg tényleg kint voltam a forma 1-es cuccn és sikeresen le is égtem egy pöppet.... vicces volt mert két órával hamarabb mentünk ki helyért mint a kezdés de ígyis nehéz volt találni...... de láttam Vettelt *.* és igazi forma 1-es autót driftelni xd jó kis nap volt 3nodding kár h a vége el lett rontva stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 1:06 pm
napsugar ugy látom hiányoztam xd bocsi, maciztam meg tényleg kint voltam a forma 1-es cuccn és sikeresen le is égtem egy pöppet.... vicces volt mert két órával hamarabb mentünk ki helyért mint a kezdés de ígyis nehéz volt találni...... de láttam Vettelt *.* és igazi forma 1-es autót driftelni xd jó kis nap volt 3nodding kár h a vége el lett rontva stare wiii szijaa biggrin DD azthittem már valamelyik Forma 1es felpakolt a kocsijára és elvitt o.o xDD a vége ellett rontva? miért? hátigen, ma sem voltál szabadságon a napsütésed terén. elég meleg volt ma o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 1:09 pm
hosszú történet aminek még korán sincs vége de a fő mozgatórugója a vita.... sweatdrop vicces lett volna ha elvisznek xd sztem nem engedték volna h elvigyenek whee de mondjuk szívesen beültem volna a redbul-renaultba *.* *álmodozik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 1:11 pm
napsugar hosszú történet aminek még korán sincs vége de a fő mozgatórugója a vita.... sweatdrop vicces lett volna ha elvisznek xd sztem nem engedték volna h elvigyenek whee de mondjuk szívesen beültem volna a redbul-renaultba *.* *álmodozik* jaj vita az itt is van -_- wuhwuh... meg idegesség.. xD azt elhiszem biggrin énis szivesen beülnék ^^ demostmeg holvan Stranger-oneesama? gonk jaj mindenki eltűnik T__T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 1:12 pm
öhm.... hát nem mindenki lóg egész nap a gépnél.... de valszínüleg az elkövetkező két hétben én ezt fogom tenni xd crying stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 1:15 pm
napsugar öhm.... hát nem mindenki lóg egész nap a gépnél.... de valszínüleg az elkövetkező két hétben én ezt fogom tenni xd crying stare gonk hát ezigaz xD miért? surprised én bárcsak azt tehetném v a bnőkkel lehetnék... hnap biosz záróvizsga aztán meg jön a kompetencia meg mindenféle témazáró... jaj legyen már vége a sulinak..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 1:20 pm
RockNekoGirl94 napsugar hosszú történet aminek még korán sincs vége de a fő mozgatórugója a vita.... sweatdrop vicces lett volna ha elvisznek xd sztem nem engedték volna h elvigyenek whee de mondjuk szívesen beültem volna a redbul-renaultba *.* *álmodozik* jaj vita az itt is van -_- wuhwuh... meg idegesség.. xD azt elhiszem biggrin énis szivesen beülnék ^^ demostmeg holvan Stranger-oneesama? gonk jaj mindenki eltűnik T__T stranger itt van....és köszöni a dícséretet...csak éppen a szavakat keresgéli amelyekkel leírhatná h Ao milyen aaaaaaaarrrrrrrriiiiiiiii....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 1:29 pm
stranger12 RockNekoGirl94 napsugar hosszú történet aminek még korán sincs vége de a fő mozgatórugója a vita.... sweatdrop vicces lett volna ha elvisznek xd sztem nem engedték volna h elvigyenek whee de mondjuk szívesen beültem volna a redbul-renaultba *.* *álmodozik* jaj vita az itt is van -_- wuhwuh... meg idegesség.. xD azt elhiszem biggrin énis szivesen beülnék ^^ demostmeg holvan Stranger-oneesama? gonk jaj mindenki eltűnik T__T stranger itt van....és köszöni a dícséretet...csak éppen a szavakat keresgéli amelyekkel leírhatná h Ao milyen aaaaaaaarrrrrrrriiiiiiiii....degyóó *.* én tudtam h dúl a láv biggrin whee v nem v mi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|