|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:26 am
Cirilla dobra, milego flirtowania ^^ Spadam... zostan, przeciez nam nie przeszkadzasz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:27 am
Cirilla dobra, milego flirtowania ^^ Spadam... PAPA biggrin ... jak skonczysz rysuneczki pochwal sie nam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:27 am
Omega Sun Cirilla dobra, milego flirtowania ^^ Spadam... zostan, przeciez nam nie przeszkadzasz smile wiem, wróce za jakies pol godizny ide sie pzrwietrzyc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:28 am
Omega Sun Cirilla dobra, milego flirtowania ^^ Spadam... zostan, przeciez nam nie przeszkadzasz smile nic a nic nie przeszkadzasz smile Miłego spacerku !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:36 am
hejka ludziska co tam u was??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:48 am
jest tu w ogole ktos? czemu sie nie odzywacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:50 am
Vykk jest tu w ogole ktos? czemu sie nie odzywacie? wróciłam! Witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:53 am
ja jestem !!! podnosi sie z zakanapy ... !!! holera drobne mi sie rozsypaly !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:59 am
Cirilla Vykk jest tu w ogole ktos? czemu sie nie odzywacie? wróciłam! Witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 8:00 am
BeeWolf ja jestem !!! podnosi sie z zakanapy ... !!! holera drobne mi sie rozsypaly !! biedactwo, pomóc ci zbierac? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 8:02 am
Cirilla BeeWolf ja jestem !!! podnosi sie z zakanapy ... !!! holera drobne mi sie rozsypaly !! biedactwo, pomóc ci zbierac? stare EE nie trzeba ...!!! poradze sobie ...!!! niezdaraze mnie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 8:02 am
BeeWolf Cirilla BeeWolf ja jestem !!! podnosi sie z zakanapy ... !!! holera drobne mi sie rozsypaly !! biedactwo, pomóc ci zbierac? stare EE nie trzeba ...!!! poradze sobie ...!!! niezdaraze mnie ! mam byc złosliwa? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 8:05 am
Cirilla BeeWolf Cirilla BeeWolf ja jestem !!! podnosi sie z zakanapy ... !!! holera drobne mi sie rozsypaly !! biedactwo, pomóc ci zbierac? stare EE nie trzeba ...!!! poradze sobie ...!!! niezdaraze mnie ! mam byc złosliwa? domokun Zalezy jak biggrin ale mi nie przeszkadza zlosliwosc . smile ..dajesz co chciałs powiedzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 8:06 am
to ty to powiedziałes... razz (nie wiem czy to az takie złosliwe...) a gdzie twoja pani serca? stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 8:08 am
Cirilla to ty to powiedziałes... razz (nie wiem czy to az takie złosliwe...) a gdzie twoja pani serca? stare stare A no wiem ze niezdara ..a moja pani ... Aee robi glupia mine .... Omi !! HALO ... no nie wiem ... dalej zbiera Monety !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|