|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:05 am
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart niezaduzo mbo mam cholerne łaskotki heart *odpina ja, przewraca sie na plecki i wciaga ja na siebie* no to teraz moja kolej * zaczyna robis wolne ruchy całym ciałem* tak mi rob sloneczko.. heart *chwyta i piesci jej posladki* dalej robi to co robiła * ( taka praca cool ) heart wink mrau * owija go swoim paskowanym futrzanym ogonem * *odech i bicie serca sie przyspiesza* tak to jest z leniem... robi wszystko by dojsc do tej pozycji.... mrgreen no nieładnie :] ja tez jestem len * przestaje i siada na kanapie * hm .... *zapala sobie skręta * zmęczyłam sie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:07 am
*kaszl kaszl* kto sprzedal towar tej dziewczynce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:07 am
opcy *kaszl kaszl* kto sprzedal towar tej dziewczynce? jakiej dziewczynce ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:08 am
Falcone dobra jest stare ........ ide sie schalac nara wam XD pa sad *przytul na pozegnanie whee * Ozual - As you wish ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart no nieładnie :] ja tez jestem len * przestaje i siada na kanapie * hm .... *zapala sobie skręta * zmęczyłam sie cool po sexie sie papierosa zapala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart no nieładnie :] ja tez jestem len * przestaje i siada na kanapie * hm .... *zapala sobie skręta * zmęczyłam sie cool tja... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:09 am
opcy *kaszl kaszl* kto sprzedal towar tej dziewczynce? ja znalam taka klijenke co w wieku lat bodajze 14 brala amfe xp
zalosne confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:09 am
opcy *kaszl kaszl* kto sprzedal towar tej dziewczynce? to nie ja *spala kolejnego skreta* opcy rozdwajasz sie *na zmiane bucha i ciagnie wodke z gwinta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:10 am
Ita Lockheart opcy *kaszl kaszl* kto sprzedal towar tej dziewczynce? jakiej dziewczynce ? ninja toz to teraz kobieta jest *patrzy na ite i ozzy'ego * xd ide pic nara wam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:10 am
Ozzwald Ita Lockheart no nieładnie :] ja tez jestem len * przestaje i siada na kanapie * hm .... *zapala sobie skręta * zmęczyłam sie cool tja... 3nodding było milutko , idem se kolacyjke zjesc moj miły panie wink *podchodzi do niego , całuje namię tnie , kłania się i idze na kolacje * ppapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:12 am
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart no nieładnie :] ja tez jestem len * przestaje i siada na kanapie * hm .... *zapala sobie skręta * zmęczyłam sie cool tja... 3nodding było milutko , idem se kolacyjke zjesc moj miły panie wink *podchodzi do niego , całuje namię tnie , kłania się i idze na kolacje * ppapa paa... tez cos zjem.... i na filma..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:12 am
Baliaur opcy *kaszl kaszl* kto sprzedal towar tej dziewczynce? ja znalam taka klijenke co w wieku lat bodajze 14 brala amfe xp
zalosne confused crack whore!!!!!!!!!!!!!!!!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:17 am
buuuu wzyscy sie rozbiegli (chodzi mi o glowna atrakcje dzisiejszego wieczoru xd ) *siada przy scianie i przesluchuje nowe nagranie ATB - Humanity* No to ja lece pograc w UT.... (wkoncu trzeba trenowac :3 ) a jak mnie na strefie nie bedzie to moze sie pojawi tam za jakas godzine... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:50 am