|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:38 am
Twisted_Exile twisted no wreszcie twisted Sweeeeeeeeeet ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:39 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile twisted no wreszcie twisted wygldasz jak pani pokojowka z pewnego filmu... eek to nie jest struj pokojuwki bur.... generale Kiray..nazywa sie bodajrze mistress cos tam twisted mi i tak pokojowke przypominasz w tym stroju...i wcale nie moge na to narzekac heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:42 am
Kiray Lethiel Kiray to podziel sie tym sekretem z innymi... nu nu.. takim sekretem to ja sie moge podzielic w moim kochaniem blaugh heart a wczesniej to mi mowilas jakie masz majtki, raz mi nawet dobrowolnie je oddalas cool xd pirate to bylo dawno i nieprawda mrgreen po za tym wtedy cio je dostales.. bylam świesho po dole i wszystko mi bylo obojetne sweatdrop monik.. teraz napewno nie bede zakladac !! mam suuknie 4laugh heart chce sie nia nacieszyc zanim polowa Pogg zacznie takie nosic stare gonk domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:43 am
Kiray revcat Kiray Julka *spiwa dalej* Ja ciebie pragne, Toba zawladne, a ty mnie kochaj i rob mi.... dobra czas na cenzure stare jaka cenzura?!?...My tu jestesmy od cenzury scream wlasnie kurwa jego w dupe mac....my i nikt wiecej do chuja pana motyla noga kurze pioro..... pirate i chuj... pirate dobrze powiedziane Towarzyszu a co ja sie bede pierdolic.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:44 am
revcat a co ja sie bede pierdolic.... mrgreen witaj Rev 4laugh *przytuuul* *ocier kotem o kota* xd .. buehe xd ... przeprasham.. nudzi mi sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:44 am
Lethiel Kiray Lethiel Kiray to podziel sie tym sekretem z innymi... nu nu.. takim sekretem to ja sie moge podzielic w moim kochaniem blaugh heart a wczesniej to mi mowilas jakie masz majtki, raz mi nawet dobrowolnie je oddalas cool xd pirate to bylo dawno i nieprawda mrgreen po za tym wtedy cio je dostales.. bylam świesho po dole i wszystko mi bylo obojetne sweatdrop monik.. teraz napewno nie bede zakladac !! mam suuknie 4laugh heart chce sie nia nacieszyc zanim polowa Pogg zacznie takie nosic stare gonk domokun xd teraz tak mowisz...ale ja widzialem ten bylsk w oczach jak mi je oddawalas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:46 am
revcat Kiray revcat Kiray Julka *spiwa dalej* Ja ciebie pragne, Toba zawladne, a ty mnie kochaj i rob mi.... dobra czas na cenzure stare jaka cenzura?!?...My tu jestesmy od cenzury scream wlasnie kurwa jego w dupe mac....my i nikt wiecej do chuja pana motyla noga kurze pioro..... pirate i chuj... pirate dobrze powiedziane Towarzyszu a co ja sie bede pierdolic.... mrgreen wlasnie... *polewa* czasem trzeba uzyc mocnych argumentow pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:48 am
Kiray teraz tak mowisz...ale ja widzialem ten bylsk w oczach jak mi je oddawalas xd mozliwe.. mogles zauwazyc pozostalosci łez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:49 am
Lethiel revcat a co ja sie bede pierdolic.... mrgreen witaj Rev 4laugh *przytuuul* *ocier kotem o kota* xd .. buehe xd ... przeprasham.. nudzi mi sie xd oi! Lewthi witaj mrgreen zaznajomilas sie z regulaminem? mrgreen Generale Kiray mocne argumenty to podstawa by trzymac w ryzach swoj oddzial.. pirate *polewa* za naszych partyzantow i partyzantki mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:50 am
Lethiel Kiray teraz tak mowisz...ale ja widzialem ten bylsk w oczach jak mi je oddawalas xd mozliwe.. mogles zauwazyc pozostalosci łez to napewno nie byly lzy...ale odeszlismy od tematu jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:53 am
Kiray Lethiel Kiray teraz tak mowisz...ale ja widzialem ten bylsk w oczach jak mi je oddawalas xd mozliwe.. mogles zauwazyc pozostalosci łez to napewno nie byly lzy...ale odeszlismy od tematu jakie masz majtki? xd zapewne rozowe xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:53 am
revcat Lethiel revcat a co ja sie bede pierdolic.... mrgreen witaj Rev 4laugh *przytuuul* *ocier kotem o kota* xd .. buehe xd ... przeprasham.. nudzi mi sie xd oi! Lewthi witaj mrgreen zaznajomilas sie z regulaminem? mrgreen Generale Kiray mocne argumenty to podstawa by trzymac w ryzach swoj oddzial.. pirate *polewa* za naszych partyzantow i partyzantki mrgreen pirate regoolamin O.o ... ee.. nie xd ... zaraz lookne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:56 am
Kiray Lethiel Kiray teraz tak mowisz...ale ja widzialem ten bylsk w oczach jak mi je oddawalas xd mozliwe.. mogles zauwazyc pozostalosci łez to napewno nie byly lzy...ale odeszlismy od tematu jakie masz majtki? jak juz wspominalam ... mrgreen niiiiiigdyy sie nie dooooowieeeeesz blaugh Rev.. zapoznalam sie 3nodding ninja juz sie balam ze zabronicie mi przytulać ludzi xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:57 am
revcat Lethiel revcat a co ja sie bede pierdolic.... mrgreen witaj Rev 4laugh *przytuuul* *ocier kotem o kota* xd .. buehe xd ... przeprasham.. nudzi mi sie xd oi! Lewthi witaj mrgreen zaznajomilas sie z regulaminem? mrgreen Generale Kiray mocne argumenty to podstawa by trzymac w ryzach swoj oddzial.. pirate *polewa* za naszych partyzantow i partyzantki mrgreen pirate *pije* niedlugo bedzie trzeba zrobic jakies manewry na poligonie...niech nasze Towarzyszki troche w blocie pobiegaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:57 am
*wyluazi ze swojego pokoju i spiewa*
"Wzbiję się aż do chmur Zaśpiewam swoją pieśń Zostawię Cię bez tchu Byś mógł zastrzelić mnie..."
no to kto chce wpierdol ^^ jacys chcetni ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|