|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 1:05 pm
hmm.....(azt hiszem most nem írom le amit gondolok mert kikerülök a szégyentopicba redface )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 1:07 pm
napsugar tejszínhab nem jár hozzá.... azt máshol használom xd (vagy inkább máson? eek ) Nem is rossz ötlet főleg a máson
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 1:07 pm
nyugeee Strangeer ^-^ Napsugar csak poénkodik biggrin máson? húúh... +18 XD *rossz aki rosszra gondol.. * twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 1:08 pm
stranger12 hmm.....(azt hiszem most nem írom le amit gondolok mert kikerülök a szégyentopicba redface ) nyehehehe twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 12:32 am
napsugar stranger12 hmm.....(azt hiszem most nem írom le amit gondolok mert kikerülök a szégyentopicba redface ) nyehehehe twisted szóval meg akarsz tőlem szabadulni..... crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 2:33 am
napsi ne gonoszkodj strangerrel scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 5:12 am
Ni rég nem voltam itt beoffolok az offokba 1 kis infót. Megvettem a Mythic Hairt! (hurrá...) Jó az avatarotok (hurrá!) Vége a gyakorlatomnak (hurrá!!!) Közeleg a 21. szülinapom (hurrá!!!!) Jön a nyár (hurrá!!!!!) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 5:33 am
Obilia Ni rég nem voltam itt beoffolok az offokba 1 kis infót. Megvettem a Mythic Hairt! (hurrá...) Jó az avatarotok (hurrá!) Vége a gyakorlatomnak (hurrá!!!) Közeleg a 21. szülinapom (hurrá!!!!) Jön a nyár (hurrá!!!!!) smile wuuh gratuu ^-^ ügyivaagyí biggrin a Te avid is tetszetős *_* mikor lesz a 21. szülinapod? ^^ am előre is boldog szülinapot biggrin és jajam a nyár már robog feléénk ^^ itt már 31 °C van xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 5:33 am
Hungarian Aoyama napsi ne gonoszkodj strangerrel scream köszi kis vámpírom.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 5:39 am
stranger12 napsugar stranger12 hmm.....(azt hiszem most nem írom le amit gondolok mert kikerülök a szégyentopicba redface ) nyehehehe twisted szóval meg akarsz tőlem szabadulni..... crying crying crying crying crying Stranger-oeesama (ha hívhatlak így), Napsugár biztos nem bántásként szánta.. ^^ mert ahogy így elnézem a postokat nagyon jó barátnők vagytok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 5:41 am
RockNekoGirl94 Obilia Ni rég nem voltam itt beoffolok az offokba 1 kis infót. Megvettem a Mythic Hairt! (hurrá...) Jó az avatarotok (hurrá!) Vége a gyakorlatomnak (hurrá!!!) Közeleg a 21. szülinapom (hurrá!!!!) Jön a nyár (hurrá!!!!!) smile wuuh gratuu ^-^ ügyivaagyí biggrin a Te avid is tetszetős *_* mikor lesz a 21. szülinapod? ^^ am előre is boldog szülinapot biggrin és jajam a nyár már robog feléénk ^^ itt már 31 °C van xd Köszi smile Még a tektek-en terveztem meg, tetszik ez a világoskékes-fehér smile Május 30-án lesz a szülinapom, és az apukámé is biggrin És üdv szerintem még nem "taliztunk" ^^ Ha érdekel, néha fenn vagyok a Hollywood 1es szerver legteltebb szobájéban, általában ott kívül ahova mindenki "érkezik" vagy a ruhabolt ill. medencés helyen. Itt nemtomhány fok van de gondolom 25 körül, süt a nap smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 5:56 am
Obilia RockNekoGirl94 Obilia Ni rég nem voltam itt beoffolok az offokba 1 kis infót. Megvettem a Mythic Hairt! (hurrá...) Jó az avatarotok (hurrá!) Vége a gyakorlatomnak (hurrá!!!) Közeleg a 21. szülinapom (hurrá!!!!) Jön a nyár (hurrá!!!!!) smile wuuh gratuu ^-^ ügyivaagyí biggrin a Te avid is tetszetős *_* mikor lesz a 21. szülinapod? ^^ am előre is boldog szülinapot biggrin és jajam a nyár már robog feléénk ^^ itt már 31 °C van xd Köszi smile Még a tektek-en terveztem meg, tetszik ez a világoskékes-fehér smile Május 30-án lesz a szülinapom, és az apukámé is biggrin És üdv szerintem még nem "taliztunk" ^^ Ha érdekel, néha fenn vagyok a Hollywood 1es szerver legteltebb szobájéban, általában ott kívül ahova mindenki "érkezik" vagy a ruhabolt ill. medencés helyen. Itt nemtomhány fok van de gondolom 25 körül, süt a nap smile nincsmit smile nekemis tetszik ^^ imádom a kéket *_* hátakkor tényleg nemsokára 21 leszel ^^ jajam még nem. ^^" tegnap csatlakoztam a guildhoz 3nodding rendben *.* majd benézek és megkeresleek 4laugh huh nálunk már szinte tombol a nyár sweatdrop rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 11:06 am
RockNekoGirl94 stranger12 napsugar stranger12 hmm.....(azt hiszem most nem írom le amit gondolok mert kikerülök a szégyentopicba redface ) nyehehehe twisted szóval meg akarsz tőlem szabadulni..... crying crying crying crying crying Stranger-oeesama (ha hívhatlak így), Napsugár biztos nem bántásként szánta.. ^^ mert ahogy így elnézem a postokat nagyon jó barátnők vagytok smile óóó szivem....ha olvasod a postjainkat oszd el kettővel majd vonjál gyököt...a maradékról pedig tudd hogy csak hülyülünk ezerrel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 11:10 am
stranger12 RockNekoGirl94 stranger12 napsugar stranger12 hmm.....(azt hiszem most nem írom le amit gondolok mert kikerülök a szégyentopicba redface ) nyehehehe twisted szóval meg akarsz tőlem szabadulni..... crying crying crying crying crying Stranger-oeesama (ha hívhatlak így), Napsugár biztos nem bántásként szánta.. ^^ mert ahogy így elnézem a postokat nagyon jó barátnők vagytok smile óóó szivem....ha olvasod a postjainkat oszd el kettővel majd vonjál gyököt...a maradékról pedig tudd hogy csak hülyülünk ezerrel xd xD oké o.o bár nemvok vmi jó matekból de megpróbálom 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|