|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:43 am
Cirilla Pisarz wez go mam nadzieje ze bedzie sie podobał daj spokój, pzreciez sobie zartowałam xd stare stare stare NYO!! sweatdrop jest twoj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:44 am
witaj, Sei. Ozzy przyszedł biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:45 am
Pisarz Cirilla Pisarz wez go mam nadzieje ze bedzie sie podobał daj spokój, pzreciez sobie zartowałam xd stare stare stare NYO!! sweatdrop jest twoj dziękuje dziękuje 4laugh jak mam ci dziękowac? stare smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:45 am
Ozzy*Przytula* Mamy smoka.*Wskazuje na góre czarnych łusek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:46 am
Cirilla Pisarz Cirilla Pisarz wez go mam nadzieje ze bedzie sie podobał daj spokój, pzreciez sobie zartowałam xd stare stare stare NYO!! sweatdrop jest twoj dziękuje dziękuje 4laugh jak mam ci dziękowac? stare smile biggrin amm..nie zlosc sie na mnie wiecej sweatdrop to wystarczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:47 am
Sei chan Ozzy*Przytula* Mamy smoka.*Wskazuje na góre czarnych łusek* *wtula się* mam nadzieje że ten jaszczur nie robi zbyt dużo hałasu bo mnie głowa boli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:48 am
Ozzwald Sei chan Ozzy*Przytula* Mamy smoka.*Wskazuje na góre czarnych łusek* *wtula się* mam nadzieje że ten jaszczur nie robi zbyt dużo hałasu bo mnie głowa boli Yami jest grzeczny 3nodding A czemu cię głowa boli???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:49 am
Pisarz amm..nie zlosc sie na mnie wiecej sweatdrop to wystarczy nie będe ^^ obiecuje ^^ 3nodding no to ziwdzilismy zcesc podziemia, co teraz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:49 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzy*Przytula* Mamy smoka.*Wskazuje na góre czarnych łusek* *wtula się* mam nadzieje że ten jaszczur nie robi zbyt dużo hałasu bo mnie głowa boli Yami jest grzeczny 3nodding A czemu cię głowa boli??? sweatdrop bo znowu mam kaca.... stare to jest najczęściej występujące u mnie schorzenie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:50 am
Ozzwald sweatdrop bo znowu mam kaca.... stare to jest najczęściej występujące u mnie schorzenie... nie bede wredna i nic nie powiem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:50 am
Cirilla Ozzwald sweatdrop bo znowu mam kaca.... stare to jest najczęściej występujące u mnie schorzenie... nie bede wredna i nic nie powiem stare dziękuje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:51 am
Ozzwald sweatdrop bo znowu mam kaca.... stare to jest najczęściej występujące u mnie schorzenie... Biedactwo, bardzo boli??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:52 am
Sei chan Ozzwald sweatdrop bo znowu mam kaca.... stare to jest najczęściej występujące u mnie schorzenie... Biedactwo, bardzo boli?? bardzo to słowo opisuje tylko połowe moich cierpień...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|