|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:13 am
Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz Sei chan *Spogląda na kształt pojawiający się w dymie* eek Kiciuś??? taa napewno kiciuś eek zjezdzamy! Jaszczureczka 4laugh *Podchodzi do smoka*Jaki fajny. whee eek stressed Co to ma znaczyć!!!*Ciągnie smoka za ucho*Bo ci kaganiec założe!! Będziesz grzeczny?? stressed *Spogląda na smoka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:14 am
cholera jeba*e listy nie uzbieralem naet polowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:14 am
Sei chan Uber.Zer0 *Podchodzi i rozdeptuje małe nieporozumienie* Ojej - niechcący... Jak można rozdeptac coś wielkości ciężarówki stare To było małe gów... eeee pisklę przecież...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:15 am
*Wyciąga mocną obroże i smycz i zaczepia ją smokowi*A teraz siad!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:16 am
Falcone cholera jeba*e listy nie uzbieralem naet polowy Mogę ci podesłać sto gold'a jak to pomoże...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:16 am
Sei chan *Wyciąga mocną obroże i smycz i zaczepia ją smokowi*A teraz siad! < stare "ja ci dam siad" podnosi sie stajac na tylnich łapach a ona zwisa mu z szyi trzymajac drugi koniec smyczy>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:18 am
Pisarz Sei chan *Wyciąga mocną obroże i smycz i zaczepia ją smokowi*A teraz siad! < stare "ja ci dam siad" podnosi sie stajac na tylnich łapach a ona zwisa mu z szyi trzymajac drugi koniec smyczy> Wytresowałam ogromnego wilka, to ciebie tez nauczę posłuszeństwa.*Wspina się po smyczy i siada smokowi na szyii*Będziesz grzeczny twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:19 am
Pisarz Sei chan *Wyciąga mocną obroże i smycz i zaczepia ją smokowi*A teraz siad! < stare "ja ci dam siad" podnosi sie stajac na tylnich łapach a ona zwisa mu z szyi trzymajac drugi koniec smyczy> Zieeeeew , urocze... mlask mlask *idzie na górę się zdrzemnąć*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:22 am
Uber.Zer0 Pisarz Sei chan *Wyciąga mocną obroże i smycz i zaczepia ją smokowi*A teraz siad! < stare "ja ci dam siad" podnosi sie stajac na tylnich łapach a ona zwisa mu z szyi trzymajac drugi koniec smyczy> Zieeeeew , urocze... mlask mlask *idzie na górę się zdrzemnąć* dobranoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:22 am
Sei chan Pisarz Sei chan *Wyciąga mocną obroże i smycz i zaczepia ją smokowi*A teraz siad! < stare "ja ci dam siad" podnosi sie stajac na tylnich łapach a ona zwisa mu z szyi trzymajac drugi koniec smyczy> Wytresowałam ogromnego wilka, to ciebie tez nauczę posłuszeństwa.*Wspina się po smyczy i siada smokowi na szyii*Będziesz grzeczny twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:24 am
Oswajanie smoka? to miło..... *patrzy z dołu na wyczyny Sei-chan*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:24 am
Nyu?! No i co by tu teraz zrobić. *Zaczyna głaskać smoka po łebku.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:26 am
Sei chan Nyu?! No i co by tu teraz zrobić. *Zaczyna głaskać smoka po łebku.* sei mam pytanie : jak on/ona sie nazywa ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Oswajanie smoka? to miło..... *patrzy z dołu na wyczyny Sei-chan* *zakrada się od tyłu, po czym rzuca się ofiarze na szyję...* *tulimy-tulimy* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu?! No i co by tu teraz zrobić. *Zaczyna głaskać smoka po łebku.* ok, miałam nadzieje na jakąs siekanine... jak nei to nei. Baw sie dobzre , Sei. *rozglada sie po komnacie szukajac skarbu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|