|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:59 am
Ita Lockheart Falcone opcy Falcone opcy nu nu......... wygodnie siada i ze skretem w mordzie...... cool daj bucha eek *słodkie oczka* rzuca mu torbe....... sam se skrec...... confused *skreca wielkiego skreta i spala jednym buchem* dobra teraz mozna party robic xd ja bym se amfe wzieła crying stare .. nie zaczynaj znowu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone opcy Falcone opcy nu nu......... wygodnie siada i ze skretem w mordzie...... cool daj bucha eek *słodkie oczka* rzuca mu torbe....... sam se skrec...... confused *skreca wielkiego skreta i spala jednym buchem* dobra teraz mozna party robic xd *konczy ustawiac nowiusiekie glosniki i sprzecik* ok ^^ czego sobie panstwo rzycza ? cool *siada na stanowisku dj-skim *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart ja bym se amfe wzieła crying and now i shall fishslapp you...... *fishslapps* confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:00 am
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart niezaduzo mbo mam cholerne łaskotki heart *odpina ja, przewraca sie na plecki i wciaga ja na siebie* no to teraz moja kolej * zaczyna robis wolne ruchy całym ciałem* tak mi rob sloneczko.. heart *chwyta i piesci jej posladki* dalej robi to co robiła * ( taka praca cool ) heart wink mrau * owija go swoim paskowanym futrzanym ogonem *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:00 am
Ita Lockheart Falcone opcy Falcone opcy nu nu......... wygodnie siada i ze skretem w mordzie...... cool daj bucha eek *słodkie oczka* rzuca mu torbe....... sam se skrec...... confused *skreca wielkiego skreta i spala jednym buchem* dobra teraz mozna party robic xd ja bym se amfe wzieła crying stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:01 am
Ita Lockheart ja bym se amfe wzieła crying confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak [ stare .. nie zaczynaj znowu sad dostaje chyba głodu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:02 am
Ntsumi_Aya Falcone opcy Falcone opcy nu nu......... wygodnie siada i ze skretem w mordzie...... cool daj bucha eek *słodkie oczka* rzuca mu torbe....... sam se skrec...... confused *skreca wielkiego skreta i spala jednym buchem* dobra teraz mozna party robic xd *konczy ustawiac nowiusiekie glosniki i sprzecik* ok ^^ czego sobie panstwo rzycza ? cool *siada na stanowisku dj-skim * scooter - nessaja!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:02 am
Labudziak Ita Lockheart Falcone opcy Falcone opcy nu nu......... wygodnie siada i ze skretem w mordzie...... cool daj bucha eek *słodkie oczka* rzuca mu torbe....... sam se skrec...... confused *skreca wielkiego skreta i spala jednym buchem* dobra teraz mozna party robic xd ja bym se amfe wzieła crying stare .. nie zaczynaj znowu ja chyba głodu dostaje ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:03 am
Ita Lockheart Labudziak [ stare .. nie zaczynaj znowu sad dostaje chyba głodu sad stare ... nie zaczynaj znowu. taki tak głud to nic... co bedziesz potem przezywac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart niezaduzo mbo mam cholerne łaskotki heart *odpina ja, przewraca sie na plecki i wciaga ja na siebie* no to teraz moja kolej * zaczyna robis wolne ruchy całym ciałem* tak mi rob sloneczko.. heart *chwyta i piesci jej posladki* dalej robi to co robiła * ( taka praca cool ) heart wink mrau * owija go swoim paskowanym futrzanym ogonem * *odech i bicie serca sie przyspiesza* tak to jest z leniem... robi wszystko by dojsc do tej pozycji.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart ja bym se amfe wzieła crying confused sweatdrop przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:04 am