|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:28 am
Twisted... rofl zwalowy sig rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:30 am
Lethiel Kiray Lethiel witajcie redface ja.. ja nie moglam sie powstrzymać gonk zawsze chcialam taka suknie redface heart xd ladnie w niej wygladasz...a jakie masz majtki pod suknia? xd dziekooje whee majtki ?? stare niiigdy sie nie dowieeeeesz xp nigdy nie mow nigdy pirate dlaczego nie chcesz mi powiedziec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:31 am
Julka Twisted... rofl zwalowy sig rofl nie ma to jak szokoojacy Beksiński xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:32 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Lethiel witajcie redface ja.. ja nie moglam sie powstrzyma�‡ gonk zawsze chcialam taka suknie redface heart xd witay aniolku szpiegu elity i POGG...jak sie przebralas ja do tej pory nie moge crying crying crying crying twisted a po co chcesz sie przebierac...przeciez ladnie wygladasz heart *podejrzliwy wzrok*a ty co sie tak podlizujesz? twisted bo odczasu do czasu mam potrzebe powiedzenia prawdy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:32 am
Kiray Lethiel Kiray Lethiel witajcie redface ja.. ja nie moglam sie powstrzymać gonk zawsze chcialam taka suknie redface heart xd ladnie w niej wygladasz...a jakie masz majtki pod suknia? xd dziekooje whee majtki ?? stare niiigdy sie nie dowieeeeesz xp nigdy nie mow nigdy pirate dlaczego nie chcesz mi powiedziec... bo niiiiii blaugh maj słit sekret mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:34 am
twisted no wreszcie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:35 am
Twisted_Exile twisted no wreszcie twisted smile faaaajnie 4laugh heart tez mam ten zestawik w inventory wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:35 am
Twisted_Exile twisted no wreszcie twisted wygldasz jak pani pokojowka z pewnego filmu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:36 am
Kiray to podziel sie tym sekretem z innymi... nu nu.. takim sekretem to ja sie moge podzielic w moim kochaniem blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:37 am
Kiray Twisted_Exile twisted no wreszcie twisted wygldasz jak pani pokojowka z pewnego filmu... eek to nie jest struj pokojuwki bur.... generale Kiray..nazywa sie bodajrze mistress cos tam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:38 am
Lethiel Kiray to podziel sie tym sekretem z innymi... nu nu.. takim sekretem to ja sie moge podzielic w moim kochaniem blaugh heart a wczesniej to mi mowilas jakie masz majtki, raz mi nawet dobrowolnie je oddalas cool xd pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:38 am
Lethiel Twisted_Exile twisted no wreszcie twisted smile faaaajnie 4laugh heart tez mam ten zestawik w inventory wink 3nodding stare sprobuj zalozyc to cie powiesze stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|