|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:31 am
Kyoko Suomi Hej, czyzbym zostala sama? crying *wychodzi ze swojego pokoju* Hejka!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:34 am
no, jestem spowrotem. NIe ma to jak placek jagodowy z kokosem mojej mamy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:38 am
Kurcze skaner mi jest potrzebny, a właśnie wie ktoś który program jest lepszy do obrubki rysunków zrobionych ręcznie paint shop czy photo shop??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:40 am
chce ktoś kupić
Skull Biker Helmet Black - 800g Helm of the Vikings -1700g
sprzedałbym w markecie ale nie mam vending license i nie mam na niego golda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:41 am
Sei chan Kyoko Suomi Hej, czyzbym zostala sama? crying *wychodzi ze swojego pokoju* Hejka!!! heja smacznego Rynn smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:41 am
Sayokun chce ktoś kupić Skull Biker Helmet Black - 800g Helm of the Vikings -1700g sprzedałbym w markecie ale nie mam vending license i nie mam na niego golda a nie łatwiej sprzedać w sklepie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:42 am
Sei chan Kurcze skaner mi jest potrzebny, a właśnie wie ktoś który program jest lepszy do obrubki rysunków zrobionych ręcznie paint shop czy photo shop?? nie mam pojęcia, ja pracuję na zupełnie innych programach wink Sei, a właściwie to czemu chodzisz tylko w ogonku i łapkach? Say - 800 za bikera? Zwariowałeś? To tak jakby sprzedawać peasant shoes za 500 -_- a jak nie masz kasy na vendinga (mówiłam, żebyś kupił wcześniej) to idź na forum exchange i tam załóż topica.... jezu, cała ręka mnie boli od rysowania gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:42 am
Sei chan Sayokun chce ktoś kupić Skull Biker Helmet Black - 800g Helm of the Vikings -1700g sprzedałbym w markecie ale nie mam vending license i nie mam na niego golda a nie łatwiej sprzedać w sklepie?? za durzo strace xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:44 am
Rynn the Vampire Sei chan Kurcze skaner mi jest potrzebny, a właśnie wie ktoś który program jest lepszy do obrubki rysunków zrobionych ręcznie paint shop czy photo shop?? nie mam pojęcia, ja pracuję na zupełnie innych programach wink Sei, a właściwie to czemu chodzisz tylko w ogonku i łapkach? Say - 800 za bikera? Zwariowałeś? To tak jakby sprzedawać peasant shoes za 500 -_- a jak nie masz kasy na vendinga (mówiłam, żebyś kupił wcześniej) to idź na forum exchange i tam załóż topica.... jezu, cała ręka mnie boli od rysowania gonk hmm dostałem to w trunksie więc nie wiem ile kosztuje ale po 1000 idzie w markecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:45 am
Bo kase zbieram żeby sobie cos fajnego kupić, chce sklepik otworzyć by szybciej kase zdobyć ale do tego właśnie skaner mi potrzebny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:45 am
Rynn the Vampire Sei chan Kurcze skaner mi jest potrzebny, a właśnie wie ktoś który program jest lepszy do obrubki rysunków zrobionych ręcznie paint shop czy photo shop?? nie mam pojęcia, ja pracuję na zupełnie innych programach wink Sei, a właściwie to czemu chodzisz tylko w ogonku i łapkach? Say - 800 za bikera? Zwariowałeś? To tak jakby sprzedawać peasant shoes za 500 -_- a jak nie masz kasy na vendinga (mówiłam, żebyś kupił wcześniej) to idź na forum exchange i tam załóż topica.... jezu, cała ręka mnie boli od rysowania gonk dostałem w trunksie więc nie wiem ile kosztuje w markecie są po 1000g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:48 am
Sayokun Rynn the Vampire Sei chan Kurcze skaner mi jest potrzebny, a właśnie wie ktoś który program jest lepszy do obrubki rysunków zrobionych ręcznie paint shop czy photo shop?? nie mam pojęcia, ja pracuję na zupełnie innych programach wink Sei, a właściwie to czemu chodzisz tylko w ogonku i łapkach? Say - 800 za bikera? Zwariowałeś? To tak jakby sprzedawać peasant shoes za 500 -_- a jak nie masz kasy na vendinga (mówiłam, żebyś kupił wcześniej) to idź na forum exchange i tam załóż topica.... jezu, cała ręka mnie boli od rysowania gonk hmm dostałem to w trunksie więc nie wiem ile kosztuje ale po 1000 idzie w markecie to chyba zdrożał, bo kiedyś kupowałam za 200 ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:50 am
Sei chan Bo kase zbieram żeby sobie cos fajnego kupić, chce sklepik otworzyć by szybciej kase zdobyć ale do tego właśnie skaner mi potrzebny. mozesz przyjechac do mnie i sobie zeskanowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 11:51 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Sei chan Kurcze skaner mi jest potrzebny, a właśnie wie ktoś który program jest lepszy do obrubki rysunków zrobionych ręcznie paint shop czy photo shop?? nie mam pojęcia, ja pracuję na zupełnie innych programach wink Sei, a właściwie to czemu chodzisz tylko w ogonku i łapkach? Say - 800 za bikera? Zwariowałeś? To tak jakby sprzedawać peasant shoes za 500 -_- a jak nie masz kasy na vendinga (mówiłam, żebyś kupił wcześniej) to idź na forum exchange i tam załóż topica.... jezu, cała ręka mnie boli od rysowania gonk hmm dostałem to w trunksie więc nie wiem ile kosztuje ale po 1000 idzie w markecie to chyba zdrożał, bo kiedyś kupowałam za 200 =='' to jest chyba jakiś specialny bo ma czache narysowaną sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|