|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:12 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile crying crying crying skoro wszyscy przeciwko mnie ide sie pobawic z quit guild odejde z honorem crying crying crying crying nie zartuj tak sobie...poprostu musisz poczuc dyscypline jaka tu panuje xd blaugh stare kto powiedzial ze zartuje? stare .... eek .... prosze o spokoj to rozkaz! mrgreen *polewa* pijemy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:13 am
Twisted_Exile crying crying crying skoro wszyscy przeciwko mnie ide sie pobawic z quit guild odejde z honorem crying crying crying crying Nie radze, jestem porucznikiem i kaze ci zostac !! To rozkaz !! scream scream scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:15 am
tego mi brakowalo *wypija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:16 am
*spiwa dalej* Ja ciebie pragne, Toba zawladne, a ty mnie kochaj i rob mi.... dobra czas na cenzure stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:16 am
Kiray tego mi brakowalo *wypija* *polewa po szklankach* tak to dobre na wszystko jest...... mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:18 am
Julka *spiwa dalej* Ja ciebie pragne, Toba zawladne, a ty mnie kochaj i rob mi.... dobra czas na cenzure stare jaka cenzura?!?...My tu jestesmy od cenzury scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:20 am
Kiray Julka *spiwa dalej* Ja ciebie pragne, Toba zawladne, a ty mnie kochaj i rob mi.... dobra czas na cenzure stare jaka cenzura?!?...My tu jestesmy od cenzury scream ale piosenka ma brzydki tytul i moze wam sie nie spodobac chociaz Kocur... jemu to tam chyba wszystko jedno "Chylinska - Tu i tam, psie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:21 am
Kiray Julka *spiwa dalej* Ja ciebie pragne, Toba zawladne, a ty mnie kochaj i rob mi.... dobra czas na cenzure stare jaka cenzura?!?...My tu jestesmy od cenzury scream wlasnie kurwa jego w dupe mac....my i nikt wiecej do chuja pana motyla noga kurze pioro..... pirate i chuj... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:23 am
revcat Kiray Julka *spiwa dalej* Ja ciebie pragne, Toba zawladne, a ty mnie kochaj i rob mi.... dobra czas na cenzure stare jaka cenzura?!?...My tu jestesmy od cenzury scream wlasnie kurwa jego w dupe mac....my i nikt wiecej do chuja pana motyla noga kurze pioro..... pirate i chuj... pirate dobrze powiedziane Towarzyszu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:24 am
witajcie redface ja.. ja nie moglam sie powstrzymać gonk zawsze chcialam taka suknie redface heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:25 am
Lethiel witajcie redface ja.. ja nie moglam sie powstrzymać gonk zawsze chcialam taka suknie redface heart xd ladnie w niej wygladasz...a jakie masz majtki pod suknia? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:26 am
Lethiel witajcie redface ja.. ja nie moglam sie powstrzymać gonk zawsze chcialam taka suknie redface heart xd witay aniolku szpiegu elity i POGG...jak sie przebralas ja do tej pory nie moge crying crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Lethiel witajcie redface ja.. ja nie moglam sie powstrzymać gonk zawsze chcialam taka suknie redface heart xd ladnie w niej wygladasz...a jakie masz majtki pod suknia? xd dziekooje whee majtki ?? stare niiigdy sie nie dowieeeeesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie redface ja.. ja nie moglam sie powstrzymać gonk zawsze chcialam taka suknie redface heart xd ja chcem sobie niebieska kupic ale nie mam kasiory, a musze jeszcze fryza zmienic ^^razem potrzebuje jakies... 10k -_-!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:28 am
Twisted_Exile Lethiel witajcie redface ja.. ja nie moglam sie powstrzymać gonk zawsze chcialam taka suknie redface heart xd witay aniolku szpiegu elity i POGG...jak sie przebralas ja do tej pory nie moge crying crying crying crying twisted a po co chcesz sie przebierac...przeciez ladnie wygladasz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|