|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:19 am
napsugar RockNekoGirl94 napsugar nem fárasztasz biggrin am nem voltam sjana mert 1. dolgoztam 2. szegedi vagyok, szal nekem ez nehezebben megoldható sweatdrop huh akk jo *.* dolgoztál?:O mit?:O ÉNIS AKAROOOK >_< már tavaly is akartam xDD szegedi? O_O nemislaksz oan messze.. én szentesi vagyok.. biggrin szal pultos voltam ma.... pia méricskélés, ital adogatás, pohármosás... de énis csináltam már mindent whee dejodejodejodejodejodejo énis mennék....... énmár annyira akarok dolgozni h az már hihetetlen xDDD csak még 14 vok és 15 leszek júliusba és nemtudom h felvesznek-e dolgozni valahova... de ha nem akkor megyek nővéremnek segíteni ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:20 am
16 a korhatás..... húgom is ezért nyafog folyton xd ő is még fiatal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:20 am
hmm...bocsi...Napsugár......azt a sok epret egyedül akarod megenni??..... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:23 am
napsugar 16 a korhatás..... húgom is ezért nyafog folyton xd ő is még fiatal 15 év a korhatár. Ha betöltötted mehetsz dolgozni 1hőnapra. A munkahelyemre is jönnek 15 évesek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:24 am
wuh én akkor futok dolgozni O_O XD am stranger ha tejis akarsz neked is adok epret *__* van soksoksoksokssok eper
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:24 am
stranger12 hmm...bocsi...Napsugár......azt a sok epret egyedül akarod megenni??..... cry Az eprhez én is csatlakozhatnék? Viszek tejszínhabot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:29 am
szabcsilla stranger12 hmm...bocsi...Napsugár......azt a sok epret egyedül akarod megenni??..... cry Az eprhez én is csatlakozhatnék? Viszek tejszínhabot. gyerteeek biggrin minél többen annál jobb *.* én viszek még cukrot is.. nyammiii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:36 am
gonk gonk gonk mért akarjátok elrontani az epret azzal a sok édes vacakkal???? eek gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:37 am
Halmozzuk a élvezeteket lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:39 am
de azzal csak elrontjátok crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:40 am
Vihetek pezsgőt is. Eper mellé isteni. cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:41 am
én cukrosan is szeretem az epret biggrin mindenhogy ízlések és pofonyok *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:43 am
Én így és úgy is szeretem csak eper legyen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:45 am
hátigen ízlések és pofonok ^^ bár most cukor nélkül eszem mer fogyókúra, de így is nagyon ízletes *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:47 am
régebben énis csak cukorral ettem de mostmár meg nem enném úgy így az igaz frissen.... édesen.... simán *epret majszolgat*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|