|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:57 am
Julka Kiray Julka tylko wracaj szybko bo musimy cos obgadac, bo wiesz trzeba bedzie siasc na glownym i zbierac kase na dozbrojenie palestyny ^^ jestem..jaki masz interes do mnie? xd no wiesz, jak to kukus powiedzial za zyda nie warto isc do wiezienia ale przydalo by sie ich pozbyc ^^ wiec bierzemy wszystkich, idziemy na centralny i zbieramy na dozbrojenie palestyny ^^ tylko musimy jakis termin ustalic najepiej we wrzesniu ^^ dobry pomysl nie jest zly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:58 am
Kiray jezeli siedzisz na wpolrozneglizowana to nie przebieraj sie... xd ja siedze w gatkach i w moijej kochanej koszuli ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:00 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... whee heart whee niom kolejna whee heart whee nie da sie przebrac sama probuje od wczoraj wieczorem crying twisted ...yyy...a co w tym trudnego? xd ehhhhh...nic buraku ale sie nie wczytuje obrazek i nie moge sie przebrac xd twisted ja mowielm powaznie z tym szacunkiem ! UGABUGA! PIERWSZE OSTRZEZENIE! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:02 am
revcat Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... whee heart whee niom kolejna whee heart whee nie da sie przebrac sama probuje od wczoraj wieczorem crying twisted ...yyy...a co w tym trudnego? xd ehhhhh...nic buraku ale sie nie wczytuje obrazek i nie moge sie przebrac xd twisted ja mowielm powaznie z tym szacunkiem ! UGABUGA! PIERWSZE OSTRZEZENIE! pirate crying crying crying crying ale...ale...ale...on wie o co chodzi...to ja juz poprosze o "losowego" crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:02 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray jezeli siedzisz na wpolrozneglizowana to nie przebieraj sie... xd stare tak bylo przed chwila ale juz nie jest whee heart whee twisted crying crying crying crying czemu mi to robisz crying crying crying twisted bo jestem zla okrutna dziewczynka twisted *polewa mu* nie smutaj sie xd ja to wiem... *wypija* jak mam sie nie smutasz jak Ty mi robisz takie rzeczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:03 am
jeszcze tylko musze sie dowiedziec kiedy dokladnie jade do Łodzi i wtedy zaczne sie z warszawiakami umawiac ^^ juz se to wyobrazam... albo...
lepiej nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:03 am
Julka Kiray jezeli siedzisz na wpolrozneglizowana to nie przebieraj sie... xd ja siedze w gatkach i w moijej kochanej koszuli ^^ w gatkach...a jakie sa? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:04 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray jezeli siedzisz na wpolrozneglizowana to nie przebieraj sie... xd stare tak bylo przed chwila ale juz nie jest whee heart whee twisted crying crying crying crying czemu mi to robisz crying crying crying twisted bo jestem zla okrutna dziewczynka twisted *polewa mu* nie smutaj sie xd ja to wiem... *wypija* jak mam sie nie smutasz jak Ty mi robisz takie rzeczy... twisted nie wiem to twoj problem 4laugh scream co ze studiami scream twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:04 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... whee heart whee niom kolejna whee heart whee nie da sie przebrac sama probuje od wczoraj wieczorem crying twisted ...yyy...a co w tym trudnego? xd ehhhhh...nic buraku ale sie nie wczytuje obrazek i nie moge sie przebrac xd twisted ja mowielm powaznie z tym szacunkiem ! UGABUGA! PIERWSZE OSTRZEZENIE! pirate crying crying crying crying ale...ale...ale...on wie o co chodzi...to ja juz poprosze o "losowego" crying crying crying crying crying niach niach niach ja nic nie wiem wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:06 am
Julka jeszcze tylko musze sie dowiedziec kiedy dokladnie jade do Łodzi i wtedy zaczne sie z warszawiakami umawiac ^^ juz se to wyobrazam... albo... lepiej nie sweatdrop czyzbys sie czegos obawiala w warszawie? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:06 am
crying crying crying skoro wszyscy przeciwko mnie ide sie pobawic z quit guild odejde z honorem crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:07 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray jezeli siedzisz na wpolrozneglizowana to nie przebieraj sie... xd stare tak bylo przed chwila ale juz nie jest whee heart whee twisted crying crying crying crying czemu mi to robisz crying crying crying twisted bo jestem zla okrutna dziewczynka twisted *polewa mu* nie smutaj sie xd ja to wiem... *wypija* jak mam sie nie smutasz jak Ty mi robisz takie rzeczy... twisted nie wiem to twoj problem 4laugh scream co ze studiami scream twisted bez zmian
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:08 am
*wuacza Chylinska - zła, zła, zła; i zaczyna tanczyc i spiewac na stole * ZŁA !! ZŁA !! ZŁA !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:08 am
Twisted_Exile crying crying crying skoro wszyscy przeciwko mnie ide sie pobawic z quit guild odejde z honorem crying crying crying crying nie zartuj tak sobie...poprostu musisz poczuc dyscypline jaka tu panuje xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:10 am
Kiray Twisted_Exile crying crying crying skoro wszyscy przeciwko mnie ide sie pobawic z quit guild odejde z honorem crying crying crying crying nie zartuj tak sobie...poprostu musisz poczuc dyscypline jaka tu panuje xd blaugh stare kto powiedzial ze zartuje? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|