|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:48 am
Kukus Andareen znaczy masz cos z mozgiem? jedynie podstawy neurochirurgii na polce. tak tylko poszedlem popularnym tokiem myslowym od antypatii wzgledem aktywnosci fizycznej do chorobliwej otylosci. nie rozumiem twych nerwow, czyzbym trafil w sedno? raczej chodzi o to, ze byla to dosc nieuprzejma odzywka... a sport to nie jedyna forma ruchu, sa takze inne, np. taniec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 12:40 pm
Andareen raczej chodzi o to, ze byla to dosc nieuprzejma odzywka... a sport to nie jedyna forma ruchu, sa takze inne, np. taniec nieuprzejme byloby zapytanie: 'sie znaczy, ze masz wielka dupe i zwaly sadla?' tak, taniec to bardzo dobry sposob by forme sobie wyrobic, ale ja go zdecydowanie uwazam za sport.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 12:50 pm
Kukus Andareen raczej chodzi o to, ze byla to dosc nieuprzejma odzywka... a sport to nie jedyna forma ruchu, sa takze inne, np. taniec nieuprzejme byloby zapytanie: 'sie znaczy, ze masz wielka dupe i zwaly sadla?' tak, taniec to bardzo dobry sposob by forme sobie wyrobic, ale ja go zdecydowanie uwazam za sport. zalezy jak na to patrzec... jak tanczy sie dla przyejmnosci przy swojej ulubionej muzyce, to dla mnie nie jest to sport. byc moze dlatego, ze sport kojarzy mi sie z czyms nieprzyejmnym, wysilkiem, bolem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 12:57 pm
Andareen zalezy jak na to patrzec... jak tanczy sie dla przyejmnosci przy swojej ulubionej muzyce, to dla mnie nie jest to sport. byc moze dlatego, ze sport kojarzy mi sie z czyms nieprzyejmnym, wysilkiem, bolem... a jak sie dla przyjemnosci biega, to to nie jest sport? .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 1:32 pm
Jukatan Andareen zalezy jak na to patrzec... jak tanczy sie dla przyejmnosci przy swojej ulubionej muzyce, to dla mnie nie jest to sport. byc moze dlatego, ze sport kojarzy mi sie z czyms nieprzyejmnym, wysilkiem, bolem... a jak sie dla przyjemnosci biega, to to nie jest sport? .__. dla mnie biegasnie to horror, nie wiem jak mozna czerpac z tego przyjemnosc eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 3:19 pm
Andareen Jukatan Andareen zalezy jak na to patrzec... jak tanczy sie dla przyejmnosci przy swojej ulubionej muzyce, to dla mnie nie jest to sport. byc moze dlatego, ze sport kojarzy mi sie z czyms nieprzyejmnym, wysilkiem, bolem... a jak sie dla przyjemnosci biega, to to nie jest sport? .__. dla mnie biegasnie to horror, nie wiem jak mozna czerpac z tego przyjemnosc eek chlopak jest dziwny, ale ma racje. twoja definicja sportu jest dziwna. nieprzyjemny wysilek nie jest juz sportem, raczej jakas forma przymusu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 6:53 am
teraz się mówi 'edżi' znaczy tak się mówiło kilka dni temu, ale mogło się już pozmieniać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 1:10 pm
Kukus Andareen Jukatan Andareen zalezy jak na to patrzec... jak tanczy sie dla przyejmnosci przy swojej ulubionej muzyce, to dla mnie nie jest to sport. byc moze dlatego, ze sport kojarzy mi sie z czyms nieprzyejmnym, wysilkiem, bolem... a jak sie dla przyjemnosci biega, to to nie jest sport? .__. dla mnie biegasnie to horror, nie wiem jak mozna czerpac z tego przyjemnosc eek chlopak jest dziwny, ale ma racje. twoja definicja sportu jest dziwna. nieprzyjemny wysilek nie jest juz sportem, raczej jakas forma przymusu. ja tez nie lubie sportu, ale faktycznie, zgadzam sie, definicja revanii jest conajmniej dzika.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:33 am
jeśłi ten temat ma symulować "nocne i dzienne polaków rozmowy " z pogg-a to czemu tu sie nic nie dzieje od dłuższego czasu question sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:36 am
bo tu nic sie nigdy nie dzieje xp u nas sie dzieje na tych nie oznaczonych topikach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:44 am
Baranina bo tu nic sie nigdy nie dzieje xp u nas sie dzieje na tych nie oznaczonych topikach xp hhe .... a panienka co robi tutaj o tak wczesnej porze question co do nic nie dziania to jestem troche zawiedziony że tak mało osób chce grać w rpg sweatdrop narazie tylko jedna os. sie odezwała na pm stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:13 am
Valter Baranina bo tu nic sie nigdy nie dzieje xp u nas sie dzieje na tych nie oznaczonych topikach xp hhe .... a panienka co robi tutaj o tak wczesnej porze question co do nic nie dziania to jestem troche zawiedziony że tak mało osób chce grać w rpg sweatdrop narazie tylko jedna os. sie odezwała na pm stressed Bedzie stworzona guildia rpg. o to prosze sie nie martwić. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:16 am
Baranina Valter Baranina bo tu nic sie nigdy nie dzieje xp u nas sie dzieje na tych nie oznaczonych topikach xp hhe .... a panienka co robi tutaj o tak wczesnej porze question co do nic nie dziania to jestem troche zawiedziony że tak mało osób chce grać w rpg sweatdrop narazie tylko jedna os. sie odezwała na pm stressed Bedzie stworzona guildia rpg. o to prosze sie nie martwić. mrgreen ok ... to ja sie zgłaszam na moderatora xd dorzucić sie do gildi question mam nadzieje że powstanie szybko .. bo już chce mi sie grać ( prowadzić )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:18 am
Valter Baranina Valter Baranina bo tu nic sie nigdy nie dzieje xp u nas sie dzieje na tych nie oznaczonych topikach xp hhe .... a panienka co robi tutaj o tak wczesnej porze question co do nic nie dziania to jestem troche zawiedziony że tak mało osób chce grać w rpg sweatdrop narazie tylko jedna os. sie odezwała na pm stressed Bedzie stworzona guildia rpg. o to prosze sie nie martwić. mrgreen ok ... to ja sie zgłaszam na moderatora xd dorzucić sie do gildi question mam nadzieje że powstanie szybko .. bo już chce mi sie grać ( prowadzić ) zasadniczo juz powstala xp kwestia rozkrecenia zaraz ci wszystko wyjasnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:36 am
Baranina Valter Baranina Valter Baranina bo tu nic sie nigdy nie dzieje xp u nas sie dzieje na tych nie oznaczonych topikach xp hhe .... a panienka co robi tutaj o tak wczesnej porze question co do nic nie dziania to jestem troche zawiedziony że tak mało osób chce grać w rpg sweatdrop narazie tylko jedna os. sie odezwała na pm stressed Bedzie stworzona guildia rpg. o to prosze sie nie martwić. mrgreen ok ... to ja sie zgłaszam na moderatora xd dorzucić sie do gildi question mam nadzieje że powstanie szybko .. bo już chce mi sie grać ( prowadzić ) zasadniczo juz powstala xp kwestia rozkrecenia zaraz ci wszystko wyjasnie ok ... z rozkręceniem nie będzie problmu ... już sie wypowiedziałem w odpowiednim miejscu ... ja che tylko miejsca na własnego rpg-a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|