Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:07 am
Neilameane kingus Neilameane Christoff_Gangrell Kiray Neilameane Wlasnie koncze sie mordowac z "Dzuma". Ciekawa ksiazka... Jak sie tak doglebniej tekstowi przyjrzec, to caly czas nadaje o umieraniu (na tytulowa dzume oczywiscie)... Ksiazak mi sie podobala, a zawlaszcza ukryty w niej drugi sens smile Moim zdaniem chyba jedna z lepszych lektur szkolnych... 3nodding Zebys wiedzial. Cala moja klasa po przeczytaniu przejawiala nadzwyczajna aktywnosc na lekcji jak to omawialismy ^^a w ktorej klasie to jest? ! klasa liceum. Oczywiscie jesli przejawiasz nadaktywnosc mozesz przeczytac wczesniej ^^ Kinga, zobacz, gdzie my trafilysmy... gonk crying musimy jakis badziew przerabiac, a nie zajmowac sie sensownymi ksiazkami.. cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:11 am
FeaRan Neilameane kingus Neilameane Christoff_Gangrell Kiray Neilameane Wlasnie koncze sie mordowac z "Dzuma". Ciekawa ksiazka... Jak sie tak doglebniej tekstowi przyjrzec, to caly czas nadaje o umieraniu (na tytulowa dzume oczywiscie)... Ksiazak mi sie podobala, a zawlaszcza ukryty w niej drugi sens smile Moim zdaniem chyba jedna z lepszych lektur szkolnych... 3nodding Zebys wiedzial. Cala moja klasa po przeczytaniu przejawiala nadzwyczajna aktywnosc na lekcji jak to omawialismy ^^a w ktorej klasie to jest? ! klasa liceum. Oczywiscie jesli przejawiasz nadaktywnosc mozesz przeczytac wczesniej ^^ Kinga, zobacz, gdzie my trafilysmy... gonk crying musimy jakis badziew przerabiac, a nie zajmowac sie sensownymi ksiazkami.. cry no wlasnie, ze Dzuma to najbardziej sensowan lektura jaka zdarzylo mi sie omawiac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 11:34 am
A ja sobiu Pratchettowego "Wiedzmikolaja" czytam 4laugh
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 25, 2005 3:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 25, 2005 4:36 am
"Przeznaczenie to nie wyroki opatrznosci, to nie zwoje zapisane reka demiurga, to nie fatalizm. Przeznaczenie to nadzieja." [Andrzej Sapkowski, "Wieza Jaskolki"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 25, 2005 5:58 am
FeaRan "Przeznaczenie to nie wyroki opatrznosci, to nie zwoje zapisane reka demiurga, to nie fatalizm. Przeznaczenie to nadzieja." [Andrzej Sapkowski, "Wieza Jaskolki" hmm, chyba nie o takie cytaty chodzilo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 25, 2005 6:08 am
co czytamy? teraz nic szczegolnego, ale polecam wszystkim ''Bialego Oleandra'' Janet Fitch, swietna ksiazka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 25, 2005 1:03 pm
kingus FeaRan "Przeznaczenie to nie wyroki opatrznosci, to nie zwoje zapisane reka demiurga, to nie fatalizm. Przeznaczenie to nadzieja." [Andrzej Sapkowski, "Wieza Jaskolki" hmm, chyba nie o takie cytaty chodzilo xp a ja rozumiem doslownie, jestesmy w topiku o ksiazkach, wiec cytaty z ksiazek..chyba.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2005 8:18 am
FeaRan a ja rozumiem doslownie, jestesmy w topiku o ksiazkach, wiec cytaty z ksiazek..chyba.. xp Chodzi o quoty smile Maximum może być 5 z tego co pamiętam. Apropo "Dzumy" czytałam ją w zeszłym roku. Świetna książka, warto przeczytać. Przekaz ciekawy i wartościowy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2005 4:08 pm
aktualnie czytam "dluga droga w dol" Nick`a Hornby`ego dziwne...ale ma w sobie cos ciekawosci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 3:28 am
Yhm. To skoro wymieniacie poglady o ksiazkach- teraz czytam ''Ojca Chrzestnego'',cudowna ksiazka ^^' ''Tozsamosc Bourne'a'' tez lubie, nawet bardzo. Ijeszcze troche. W ogole Ludlum to dobre kryminaly pisze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|