|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:08 am
Eurina Vam herubinek Pewnie ta blądyna leżąca na ziemi... blaugh tez tak sadze. smile Ja też.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:11 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel chris.. ja skomentoje whee ... jestes pikniusi !!! blaugh xd whee redface ćkuję...... whee xd 4laugh nie ma za so smile No dobra troche josh ośmielony przez Lethiel umieszczam drugom fotke:  Proszem... wybacz chriss, ale ja nie bede komentowal.. Mam cie na codzien [prawie], wiec jakos chyba pzezyjesz, zreszta wiesz dobze, ze obaj jestesmy Boscy.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:14 am
tio ja biggrin To ja, zeby niebylo, w przeciwienstwie do mojego obecnago signa... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:25 am
Heh....mam nadzieje ze uda mi sie w niedlugim czasie wklepac moje foto whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:35 am
Wodzu tio ja biggrin To ja, zeby niebylo, w przeciwienstwie do mojego obecnago signa... biggrin yyy... ale tu jest tylko pusta strona sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:41 am
Omega Sun Wodzu tio ja biggrin To ja, zeby niebylo, w przeciwienstwie do mojego obecnago signa... biggrin yyy... ale tu jest tylko pusta strona sweatdrop ja tam widze zdjecie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:45 am
To Ja xd oto fotka z niedawnej impry w Undergroundzie wink swietnie sie bawilam z przyjacioolmi ^^ (ja jestem tą w gorsecie blaugh whee ) Omi: Kari, zamienilam Ci obrazek na linka bo byl za duzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:58 am
Miss_Karina To Ja xd oto fotka z niedawnej impry w Undergroundzie wink swietnie sie bawilam z przyjacioolmi ^^ (ja jestem tą w gorsecie blaugh whee ) Omi: Kari, zamienilam Ci obrazek na linka bo byl za duzy Weee how!! wygladasz slicznie biggrin Omi: na pewno wchodzi, chciaz mi weszlo chyba za 3 razem, wiec probojcie.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:31 am
Wodzu Miss_Karina To Ja xd oto fotka z niedawnej impry w Undergroundzie wink swietnie sie bawilam z przyjacioolmi ^^ (ja jestem tą w gorsecie blaugh whee ) Omi: Kari, zamienilam Ci obrazek na linka bo byl za duzy Weee how!! wygladasz slicznie biggrin Omi: na pewno wchodzi, chciaz mi weszlo chyba za 3 razem, wiec probojcie.. smile eek zabrakło mi słow.... Pytanie: czy mowa o Undergoundzie w Łodzi??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:50 am
Wodzu wybacz chriss, ale ja nie bede komentowal.. Mam cie na codzien [prawie], wiec jakos chyba pzezyjesz, zreszta wiesz dobze, ze obaj jestesmy Boscy.. biggrin Spoko jakoś przeżyje.... blaugh O i ba że oczywiście ze jesteśmy..... whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:48 am
Kukus...ta impra byla w sobote, bylam z moja paczka. xd xd wiec ocalona jestem ^^"
Omi thx ^^" i pseplasam za duzy obrazek ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|