|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:46 am
Dzisiaj byly egzaminy i ten egzamin byla najlatwiejszym jaki kiedykolwiek pisalam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 4:57 am
alexvandom Dzisiaj byly egzaminy i ten egzamin byla najlatwiejszym jaki kiedykolwiek pisalam! ] konczysz gimnazjum tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:25 am
Szara alexvandom Dzisiaj byly egzaminy i ten egzamin byla najlatwiejszym jaki kiedykolwiek pisalam! ] konczysz gimnazjum tak? TAk, ale cos czuje, ze matematyczny poszedl mi 100 razy gorzej nizhumanistyczny... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:19 pm
alexvandom Szara alexvandom Dzisiaj byly egzaminy i ten egzamin byla najlatwiejszym jaki kiedykolwiek pisalam! ] konczysz gimnazjum tak? TAk, ale cos czuje, ze matematyczny poszedl mi 100 razy gorzej nizhumanistyczny... crying E tam.... jak bedziesz miec minimum 70 punktow ze wszystkiego to juz jest dobrze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:36 pm
Neilameane alexvandom Szara alexvandom Dzisiaj byly egzaminy i ten egzamin byla najlatwiejszym jaki kiedykolwiek pisalam! ] konczysz gimnazjum tak? TAk, ale cos czuje, ze matematyczny poszedl mi 100 razy gorzej nizhumanistyczny... crying E tam.... jak bedziesz miec minimum 70 punktow ze wszystkiego to juz jest dobrze ^^A co jesli bedzie mniej ???? *panikuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:39 pm
alexvandom A co jesli bedzie mniej ???? *panikuje* zawsze mozna zostac lesnikiem.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:45 pm
opcy alexvandom A co jesli bedzie mniej ???? *panikuje* zawsze mozna zostac lesnikiem......... mama mi powiedziala, ze mi zalatwi prace w mieesnym... Nikt w mojej rodzinie we mnie nie wierzy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:14 am
bosh.. taka panika z powodu goopich egzow... mi tez za dobrze nie poszly ale co tam xd jakos zyc 3ba...
nie wspomne o kasjerkach z marketow po studiach....
a wyksztalcenie mozna zrobic zawsze.. np moj dziadek konczyl studia po 50 wink
i jeszcze sa inne wazniejsze zeczy niz wyksztalcenie... nie mowie ze nie jest wazne ale ze na nim sie swiat nie konczy
ludzie sami sobie problemy stwarzaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:11 am
Baliaur bosh.. taka panika z powodu goopich egzow... mi tez za dobrze nie poszly ale co tam xd jakos zyc 3ba... nie wspomne o kasjerkach z marketow po studiach.... a wyksztalcenie mozna zrobic zawsze.. np moj dziadek konczyl studia po 50 wink i jeszcze sa inne wazniejsze zeczy niz wyksztalcenie... nie mowie ze nie jest wazne ale ze na nim sie swiat nie konczy ludzie sami sobie problemy stwarzaja... jak dla mnie to tych egzaminow moglo by nie byc, lepsze bylyby rozmowy kwalifikacyjne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:11 am
natrim Baliaur bosh.. taka panika z powodu goopich egzow... mi tez za dobrze nie poszly ale co tam xd jakos zyc 3ba... nie wspomne o kasjerkach z marketow po studiach.... a wyksztalcenie mozna zrobic zawsze.. np moj dziadek konczyl studia po 50 wink i jeszcze sa inne wazniejsze zeczy niz wyksztalcenie... nie mowie ze nie jest wazne ale ze na nim sie swiat nie konczy ludzie sami sobie problemy stwarzaja... jak dla mnie to tych egzaminow moglo by nie byc, lepsze bylyby rozmowy kwalifikacyjne.... dala bym wszystko za rozmowe kwalifikacyjna !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:26 am
Niestety jestescie ofiarami polskiego systemu szkolnictwa, mi sie jeszcze udalo zakonczyc 8 klas podstawowki i pojsc normalnie do LO.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:30 am
Ryhol Niestety jestescie ofiarami polskiego systemu szkolnictwa, mi sie jeszcze udalo zakonczyc 8 klas podstawowki i pojsc normalnie do LO. oi! czyli ktos tu skonczyl taki tok nauki jak ja bo sie powoli zaczynam gubic jak mowia o jakis egzaminach gimnazjalnych itp..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|