|
|
|
|
Posted: Mon Jan 29, 2007 12:20 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen cio sie smiejesz z mojego czepka >< upf... foch... =3 kurcze.. co wy narzekacie na basen - on jest ekstra 4laugh Karen, jak czepek za slaby to Ci moge pozyczy mojego ojca helm do nurkowania rofl wielkie dzieki xd ciekawe czy mi sie glowa zniesci tylko xd nu pewnie surprised w nich jest duzo miejsca XD spoko to porzycz xd
juz widze miny chlopakow na basenie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 29, 2007 12:25 am
zuzika najlepiej to torebką foliową owiń głowę i problem masz...z głowy x3 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 3:11 am
renge_karen che podziekowac tajemniczej osobie ktora sprezentowala jej kwiatka na walentynki =3
DZIEKUJE =3 =*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 1:31 am
Buuu... nikt nie che ze mna pisac... crying cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 2:57 am
renge_karen renge_karen che podziekowac tajemniczej osobie ktora sprezentowala jej kwiatka na walentynki =3
DZIEKUJE =3 =* Bo my mamy tu w gildi takiego pana, ktory daje kwiatki na walentynki >3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 1:30 am
Rin_Youkai renge_karen renge_karen che podziekowac tajemniczej osobie ktora sprezentowala jej kwiatka na walentynki =3
DZIEKUJE =3 =* Bo my mamy tu w gildi takiego pana, ktory daje kwiatki na walentynki >3 ciekawe kto >3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:05 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen renge_karen che podziekowac tajemniczej osobie ktora sprezentowala jej kwiatka na walentynki =3
DZIEKUJE =3 =* Bo my mamy tu w gildi takiego pana, ktory daje kwiatki na walentynki >3 ciekawe kto >3 a ja wiem, ja wiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 8:31 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen renge_karen che podziekowac tajemniczej osobie ktora sprezentowala jej kwiatka na walentynki =3
DZIEKUJE =3 =* Bo my mamy tu w gildi takiego pana, ktory daje kwiatki na walentynki >3 ciekawe kto >3 a ja wiem, ja wiem mrgreen o pofiec kto ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 9:57 am
ale chyba nie powinnam 3nodding ale w sumie >.> to byl mily czyn, wiec mysle, ze bedzie jednak milo temu chlopakowi gdy go dziewczyny docenia >.> <.< psispsispsispsi < mowi na uszko : Autark 3nodding >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 12:11 am
Rin_Youkai ale chyba nie powinnam 3nodding ale w sumie >.> to byl mily czyn, wiec mysle, ze bedzie jednak milo temu chlopakowi gdy go dziewczyny docenia >.> <.< psispsispsispsi < mowi na uszko : Autark 3nodding > *szeptem* Acha.... ^^ Pan pozeracz kotow ^^ jak zawsze ^^ =* Nie ma takiego drugiego faceta na gaii jak on biggrin Sliczny sigus ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 3:29 am
I znowu nikt nie gada sad ech....
PS: moze chce ktos arcika takiego jak ma EvilYukis w sigusui tanio ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 6:40 am
renge_karen I znowu nikt nie gada sad ech....
PS: moze chce ktos arcika takiego jak ma EvilYukis w sigusui tanio ^^ *wpada do niej do temaciku* łoj... jak nie gada jak gada... >xD *odezwal sie ten, co wpada raz na pare miechow... * xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 8:52 am
Anzelmo renge_karen I znowu nikt nie gada sad ech....
PS: moze chce ktos arcika takiego jak ma EvilYukis w sigusui tanio ^^ *wpada do niej do temaciku* łoj... jak nie gada jak gada... >xD *odezwal sie ten, co wpada raz na pare miechow... * xD To wpadaj czesciej Anzek biggrin *ustawia specjalnie dla niego kzeslo ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 10:38 am