|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 12:29 pm
Asian Dub Foundation [Rafi's Revenge #02] Buzzin' [4:29]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:27 pm
Samurai Champloo - Battlecry Trinity Blood - Dress Trigun - opening
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 2:30 pm
Slipknot - Wait And Bleed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 5:33 pm
Rob Zombie - Never Gonna Stop (The Red, Red Kroovy).mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 11:37 am
falszowania na mojej bezbronnej gitarce przez wilkusa... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 11:52 am
Agria falszowania na mojej bezbronnej gitarce przez wilkusa... crying crying crying sama sie o to prosilas zasiadajac przy moim kompie xd /nie zeby specjalnie... rolleyes / ja zas slucham Soulfly'a i falszowania agrii na gitarze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:18 pm
opening - samurai champloo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:20 pm
wilkus Agria falszowania na mojej bezbronnej gitarce przez wilkusa... crying crying crying sama sie o to prosilas zasiadajac przy moim kompie xd /nie zeby specjalnie... rolleyes / ja zas slucham Soulfly'a i falszowania agrii na gitarze sweatdrop sama sie o to prosilas siadajac przy kompie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:29 am
Blade Loki » Kochaj mnie (Pieprz mnie)
Ach,ach,ach.... Kochaj mnie, niech języki w ustach rozgrzeją się, och...Kochaj mnie, niech krew w żyłach zagotuje się, och...Kochaj mnie, niech zmysły nasze przekręcą się, och...Kochaj mnie, niech ciała nasze połączą się
Ksiądz grzmi z ambony, a my jak zniewoleni, w objęciach ciał razem połączeni, niech sąsiedzi podsłuchują to nie jest nienormalne, oni też zaspakajają potrzeby seksualne A my gonimy chwilę jak Księżyc goni Słońce... och jakie to... podniecające
Pieprz mnie, niech włosy łonowe uginają się, och...Pieprz mnie, niech narządy rodne połączą się, och...Pieprz mnie, niech łóżko pod nami zawali się, och...Pieprz mnie, niech nasza miłoć nie skończy się
Niech ksiądz grzmi z ambony, a my jak zniewoleni, w objęciach ciał razem połączeni, niech sąsiedzi podsłuchują to nie jest nienormalne, oni też zaspakajają potrzeby seksualne A my gonimy chwilę jak Księżyc goni Słońce... och jakie to... podniecające
ach,ach,ach... Podniecające mnie, podniecające ciebie, podniecające nas i anioły w niebie
rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:33 am
Pikania inkubatorow w salce obok... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:33 am
Three Days Grace "i hate (everything about you)" - genialna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:34 am
Agria Pikania inkubatorow w salce obok... stare słysze odlotowe agentki"-oglada je moja siora w 2 pokoju xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|