|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:44 pm
Kagenoyami *usmiecha sie tajemniczo* aaa teeeraaaaaaaaazzzzzzzzz....... *wyskakuje na srodek sali zdejmuje jednym szarpniciem kostium. Swiatlo na sali gasnie a z sufitu zjezdza stara kula dyskotekowa rodem z lat 70'tych*... LET THE BODIES HIT THE FLOOR!!!!!!  Ehrm.... no to mnie chłopie zabiłeś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:45 pm
Kukus *ustawia na stole 13 kielonów o niebieskiej zawartości* Dest stawaj na drugim końcu... wyścig Kamikaze... kto pierwszy do środka *Idzie popatrzeć, który pierwszy padnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:46 pm
Sei chan Kukus *ustawia na stole 13 kielonów o niebieskiej zawartości* Dest stawaj na drugim końcu... wyścig Kamikaze... kto pierwszy do środka *Idzie popatrzeć, który pierwszy padnie* *po wyroownaym pojedynku obydwaj jednocześnie chcwytają za trzynasty i ten się rozbija o podłogę* REMIS, kurde, REMIS
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:47 pm
Sei chan Kukus *ustawia na stole 13 kielonów o niebieskiej zawartości* Dest stawaj na drugim końcu... wyścig Kamikaze... kto pierwszy do środka *Idzie popatrzeć, który pierwszy padnie* przekreca głowe aby zobaczyć co sie dzieje ... A moze ja tak sprubuje ... nie 12 to moj rekord ! .... a kuku 18 to dziekuje !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:48 pm
Kukus *ustawia na stole 13 kielonów o niebieskiej zawartości* Dest stawaj na drugim końcu... wyścig Kamikaze... kto pierwszy do środka *Pstryka palcem* Sprobujcie teraz twisted *zawartosc zmienila barwe z niebieskiego na czerwony i dziwnie bulgoce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kukus *ustawia na stole 13 kielonów o niebieskiej zawartości* Dest stawaj na drugim końcu... wyścig Kamikaze... kto pierwszy do środka *Idzie popatrzeć, który pierwszy padnie* no narescie ktos kamikaze zrobil biggrin na nastepnej imprezie je naprawde wypijemy no to dawaj startujemy .. 1 2 3 4 5 6 i kto teraz 7 wali ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sei chan Kukus *ustawia na stole 13 kielonów o niebieskiej zawartości* Dest stawaj na drugim końcu... wyścig Kamikaze... kto pierwszy do środka *Idzie popatrzeć, który pierwszy padnie* *po wyroownaym pojedynku obydwaj jednocześnie chcwytają za trzynasty i ten się rozbija o podłogę* REMIS, kurde, REMIS Zawsze możecie zrobic dogrywkę. *Idzie po kolejną szklankę soczku*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Przebudziłem się witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Omega Sun BeeWolf A moze zatańczy pani ze mną .... * spoglada w durze okragle oczy ... ! pewnie, jakze bym mogla odmowic... smile biggrin ... mrał ... xd (to co tanczymy ?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:49 pm
Ozzwald Przebudziłem się witam wszystkich Ozzy ty żyjesz.*Przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:50 pm
Sei chan Kukus Sei chan Kukus *ustawia na stole 13 kielonów o niebieskiej zawartości* Dest stawaj na drugim końcu... wyścig Kamikaze... kto pierwszy do środka *Idzie popatrzeć, który pierwszy padnie* *po wyroownaym pojedynku obydwaj jednocześnie chcwytają za trzynasty i ten się rozbija o podłogę* REMIS, kurde, REMIS Zawsze możecie zrobic dogrywkę. *Idzie po kolejną szklankę soczku*Nyu^ ^ nie koniedzne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Przebudziłem się witam wszystkich siemasz ozz'i ...........khem........znodzila ci sie rola warzywa??????????????? xd biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Omega Sun BeeWolf A moze zatańczy pani ze mną .... * spoglada w durze okragle oczy ... ! pewnie, jakze bym mogla odmowic... smile biggrin ... mrał ... xd (to co tanczymy ?) no oczywiscie przytula sie do Omi .. mmm XD... HAj ozzy ! .... .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Przebudziłem się witam wszystkich Ozzy ty żyjesz.*Przytula* tylko ostrorznie ja dalej mam kaca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:51 pm
Ozzwald Sei chan Ozzwald Przebudziłem się witam wszystkich Ozzy ty żyjesz.*Przytula* tylko ostrorznie ja dalej mam kaca... Biedactwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|