|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:54 am
revcat Kiray revcat no i jestem towarzysze !! zrobilem swoje z drodze do domu..... xd *siada przy stole, wyciaga kielbase z reklamowki i kladzie na stole na papierze po czym polewa do szklanek* ktos ma ochote? swojska jest wink zdrastwujce zagrycha!! no narecie ktos o tym pomyslal co tam ciekawego w Szczecinie sie dzieje? w szczecinie towarzyszu nie wiem co slychac poniewaz poki co siedze w trojmiescie.... kurcze tak sobie pomyslalem ze moglibysmy sie spotkac na jakies trunki w realu *polewa do szklanek* na zdarowie towariszu ! a no mogli bysmy cos w realu lyknac... ja bym sie na to pisal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:02 am
Ozzwald revcat Kiray revcat no i jestem towarzysze !! zrobilem swoje z drodze do domu..... xd *siada przy stole, wyciaga kielbase z reklamowki i kladzie na stole na papierze po czym polewa do szklanek* ktos ma ochote? swojska jest wink zdrastwujce zagrycha!! no narecie ktos o tym pomyslal co tam ciekawego w Szczecinie sie dzieje? w szczecinie towarzyszu nie wiem co slychac poniewaz poki co siedze w trojmiescie.... kurcze tak sobie pomyslalem ze moglibysmy sie spotkac na jakies trunki w realu *polewa do szklanek* na zdarowie towariszu ! a no mogli bysmy cos w realu lyknac... ja bym sie na to pisal... Ja tez!! ja tez!! tylko obawiam sie czy bysmy w tedy pili w szklankach Ja raz probowalem ale dlugo nie wytrwalem wink Wasze zdrowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:03 am
Ozz mam rozumiec ze jak byles w sklepie to kupiles sobie browary na dzisiejszy wieczor?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:06 am
Kiray Ozz mam rozumiec ze jak byles w sklepie to kupiles sobie browary na dzisiejszy wieczor?? biggrin tak.. biggrin ide oszaamc obiad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:30 am
Ozzwald Kiray Ozz mam rozumiec ze jak byles w sklepie to kupiles sobie browary na dzisiejszy wieczor?? biggrin tak.. biggrin ide oszaamc obiad... bo w sumie skad jestescie? ja tez ide jesc zaraz bede
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:32 am
revcat Ozzwald Kiray Ozz mam rozumiec ze jak byles w sklepie to kupiles sobie browary na dzisiejszy wieczor?? biggrin tak.. biggrin ide oszaamc obiad... bo w sumie skad jestescie? ja tez ide jesc zaraz bede No my jestesmy z Warszawy a dokladniej z dwoch jej koncow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:24 am
Kiray revcat Ozzwald Kiray Ozz mam rozumiec ze jak byles w sklepie to kupiles sobie browary na dzisiejszy wieczor?? biggrin tak.. biggrin ide oszaamc obiad... bo w sumie skad jestescie? ja tez ide jesc zaraz bede No my jestesmy z Warszawy a dokladniej z dwoch jej koncow no to rzut beretem z tego gdanska biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:41 am
revcat Kiray revcat Ozzwald Kiray Ozz mam rozumiec ze jak byles w sklepie to kupiles sobie browary na dzisiejszy wieczor?? biggrin tak.. biggrin ide oszaamc obiad... bo w sumie skad jestescie? ja tez ide jesc zaraz bede No my jestesmy z Warszawy a dokladniej z dwoch jej koncow no to rzut beretem z tego gdanska biggrin zaledwie 6h jazdy pociagiem.. a moze 8h... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:47 am
Ozzwald revcat Kiray revcat Ozzwald Kiray Ozz mam rozumiec ze jak byles w sklepie to kupiles sobie browary na dzisiejszy wieczor?? biggrin tak.. biggrin ide oszaamc obiad... bo w sumie skad jestescie? ja tez ide jesc zaraz bede No my jestesmy z Warszawy a dokladniej z dwoch jej koncow no to rzut beretem z tego gdanska biggrin zaledwie 6h jazdy pociagiem.. a moze 8h... sweatdrop gdzie z gdanska? szybciej napewno pozatym pociagi to szit przyjechalbym sobie garbem i przy okazji znow zobaczyl wawe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:54 am
revcat gdzie z gdanska? szybciej napewno pozatym pociagi to szit przyjechalbym sobie garbem i przy okazji znow zobaczyl wawe aa widze ze zmotoryzowany towarzysz jest... biggrin ile ten pojazd ma juz latek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:02 am
Ozzwald revcat gdzie z gdanska? szybciej napewno pozatym pociagi to szit przyjechalbym sobie garbem i przy okazji znow zobaczyl wawe aa widze ze zmotoryzowany towarzysz jest... biggrin ile ten pojazd ma juz latek ? tak kapitanie towarzysz porucznik jest zmotoryzowany *siada i polewa do szklanek* a latek ma juz 36.... stary ale jary, swoja droga towarzyszu zdjecie jego jest w galerii hmmm pijecie? *podaje szklanke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:08 am
revcat Ozzwald revcat gdzie z gdanska? szybciej napewno pozatym pociagi to szit przyjechalbym sobie garbem i przy okazji znow zobaczyl wawe aa widze ze zmotoryzowany towarzysz jest... biggrin ile ten pojazd ma juz latek ? tak kapitanie towarzysz porucznik jest zmotoryzowany *siada i polewa do szklanek* a latek ma juz 36.... stary ale jary, swoja droga towarzyszu zdjecie jego jest w galerii hmmm pijecie? *podaje szklanke* *pije* 36 lat... ale dobrze ze jeszcze jezdzi.... a dlugo go posiadacie... zakladam ze jakies 3-4 lata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:18 am
Ozzwald revcat Ozzwald revcat gdzie z gdanska? szybciej napewno pozatym pociagi to szit przyjechalbym sobie garbem i przy okazji znow zobaczyl wawe aa widze ze zmotoryzowany towarzysz jest... biggrin ile ten pojazd ma juz latek ? tak kapitanie towarzysz porucznik jest zmotoryzowany *siada i polewa do szklanek* a latek ma juz 36.... stary ale jary, swoja droga towarzyszu zdjecie jego jest w galerii hmmm pijecie? *podaje szklanke* *pije* 36 lat... ale dobrze ze jeszcze jezdzi.... a dlugo go posiadacie... zakladam ze jakies 3-4 lata... otoz nie towarzyszu... ten garbus jest w mojej rodzinie od fabryki..jezdzila nim moja babka. potem ciotka, potem siostra i teraz ja go mam od 1999 biggrin *rozlewa ponownie i bierze kawalek kielbasy* zdrowie towarzyszu aha i calkiem niezly mundur dzis macie na sobie.. to jakies przebranie na misje towarzyszu kapiatnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:23 am
revcat Ozzwald revcat Ozzwald revcat gdzie z gdanska? szybciej napewno pozatym pociagi to szit przyjechalbym sobie garbem i przy okazji znow zobaczyl wawe aa widze ze zmotoryzowany towarzysz jest... biggrin ile ten pojazd ma juz latek ? tak kapitanie towarzysz porucznik jest zmotoryzowany *siada i polewa do szklanek* a latek ma juz 36.... stary ale jary, swoja droga towarzyszu zdjecie jego jest w galerii hmmm pijecie? *podaje szklanke* *pije* 36 lat... ale dobrze ze jeszcze jezdzi.... a dlugo go posiadacie... zakladam ze jakies 3-4 lata... otoz nie towarzyszu... ten garbus jest w mojej rodzinie od fabryki..jezdzila nim moja babka. potem ciotka, potem siostra i teraz ja go mam od 1999 biggrin *rozlewa ponownie i bierze kawalek kielbasy* zdrowie towarzyszu aha i calkiem niezly mundur dzis macie na sobie.. to jakies przebranie na misje towarzyszu kapiatnie? w tym ubraniu latwiej mi sie w lesie maskowac.... no to masz samochud ktory przetrwal wiele pokolen... ja dopiero teraz sie na prawko wybieram.. a na kupno samochodu dla siebie nie mam co liczyc... bede jezdzic nazmiane z ojcem jego fura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:30 am
Ozzwald w tym ubraniu latwiej mi sie w lesie maskowac.... no to masz samochud ktory przetrwal wiele pokolen... ja dopiero teraz sie na prawko wybieram.. a na kupno samochodu dla siebie nie mam co liczyc... bede jezdzic nazmiane z ojcem jego fura... no prawko przydatna rzecz....nie powiem... ja nie lubie brac od kogos auta... zawsze sa jakies narrzekania..... a zwykle jak musze gdzies dalej w trase jechac to biore leona siostry to diesel to mniej pali to raz ciach i zalatwiam sprawe.....ale tez mi zawsze bredzi......ehhhhhhh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|