|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:50 am
EvilYuki ja mam pare zdjec >w< jestesmy tu jedna wielka, ekhem, rodzina, to musze wam pokazywac progres, czy tyje, czy chudne, czy pieknieje, czy nie i tak dalej.    z calym szacunkiem. kurwa co ty u fryzjera nie bylas od miesiaca?! eek opanuj sie crying jak moglas crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:51 am
EvilYuki Baranina EvilYuki słucham? xd Baranina cos ty ze soba zrobila talk2hand jest lepiej niż poprzednio przeciez whee jest jest jest crying strasznie, ona nie wyglada juz jak dziewczynka crying łiii tam, sie umaluje to bedzie wygladac jak dziewczynka 3nodding nie crying jak umalowany chlopczyk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:51 am
Baranina z calym szacunkiem. kurwa co ty u fryzjera nie bylas od miesiaca?! eek opanuj sie crying jak moglas crying dłużej nie byłam crying jestem biedne dziecko z afrykanskiej wioski, taki dziki hun crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:55 am
EvilYuki Baranina z calym szacunkiem. kurwa co ty u fryzjera nie bylas od miesiaca?! eek opanuj sie crying jak moglas crying dłużej nie byłam crying jestem biedne dziecko z afrykanskiej wioski, taki dziki hun crying wstydz sie!!! nie mow ze u kosmetyczki tez nie bylas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:57 am
Baranina EvilYuki Baranina z calym szacunkiem. kurwa co ty u fryzjera nie bylas od miesiaca?! eek opanuj sie crying jak moglas crying dłużej nie byłam crying jestem biedne dziecko z afrykanskiej wioski, taki dziki hun crying wstydz sie!!! nie mow ze u kosmetyczki tez nie bylas nie bylam, od listopada crying musialas mi kurwa przypominac, teraz bede zalamana stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 11:03 am
EvilYuki Baranina EvilYuki Baranina z calym szacunkiem. kurwa co ty u fryzjera nie bylas od miesiaca?! eek opanuj sie crying jak moglas crying dłużej nie byłam crying jestem biedne dziecko z afrykanskiej wioski, taki dziki hun crying wstydz sie!!! nie mow ze u kosmetyczki tez nie bylas nie bylam, od listopada crying musialas mi kurwa przypominac, teraz bede zalamana stare to na co czekasz? wizyte ci kuna zamowic? gonk scream ogarnij sie dziewczyno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:07 pm
Baranina EvilYuki Baranina EvilYuki Baranina z calym szacunkiem. kurwa co ty u fryzjera nie bylas od miesiaca?! eek opanuj sie crying jak moglas crying dłużej nie byłam crying jestem biedne dziecko z afrykanskiej wioski, taki dziki hun crying wstydz sie!!! nie mow ze u kosmetyczki tez nie bylas nie bylam, od listopada crying musialas mi kurwa przypominac, teraz bede zalamana stare to na co czekasz? wizyte ci kuna zamowic? gonk scream ogarnij sie dziewczyno. buuu... ;_; ni mam pinindzy, nie pojde i juz ;_; trudno, bede brzydal, no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:10 pm
EvilYuki Baranina EvilYuki Baranina EvilYuki Baranina z calym szacunkiem. kurwa co ty u fryzjera nie bylas od miesiaca?! eek opanuj sie crying jak moglas crying dłużej nie byłam crying jestem biedne dziecko z afrykanskiej wioski, taki dziki hun crying wstydz sie!!! nie mow ze u kosmetyczki tez nie bylas nie bylam, od listopada crying musialas mi kurwa przypominac, teraz bede zalamana stare to na co czekasz? wizyte ci kuna zamowic? gonk scream ogarnij sie dziewczyno. buuu... ;_; ni mam pinindzy, nie pojde i juz ;_; trudno, bede brzydal, no. *odsowa sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:12 pm
Baranina EvilYuki Baranina EvilYuki Baranina wstydz sie!!! nie mow ze u kosmetyczki tez nie bylas nie bylam, od listopada crying musialas mi kurwa przypominac, teraz bede zalamana stare to na co czekasz? wizyte ci kuna zamowic? gonk scream ogarnij sie dziewczyno. buuu... ;_; ni mam pinindzy, nie pojde i juz ;_; trudno, bede brzydal, no. *odsowa sie* mowilam, ze jestem dzieckiem z afryki? dzikim hunem? mowilam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:16 pm
Baranina EvilYuki słucham? xd Baranina cos ty ze soba zrobila talk2hand jest lepiej niż poprzednio przeciez whee jest jest jest crying strasznie, ona nie wyglada juz jak dziewczynka crying właśnie zarobiłaś se na moją wdzięczność mrgreen . jak ktos mowi mi, ze ejstem dziewczeca, to zazwyczaj naraza swoja twarz na obicie xD. ale jak nie dziewczynka to ok xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:25 pm
Lady Revania Baranina EvilYuki słucham? xd Baranina cos ty ze soba zrobila talk2hand jest lepiej niż poprzednio przeciez whee jest jest jest crying strasznie, ona nie wyglada juz jak dziewczynka crying właśnie zarobiłaś se na moją wdzięczność mrgreen . jak ktos mowi mi, ze ejstem dziewczeca, to zazwyczaj naraza swoja twarz na obicie xD. ale jak nie dziewczynka to ok xD afekt kastracyjny czy co? rolleyes *glowkuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:30 pm
Baranina Lady Revania Baranina EvilYuki słucham? xd Baranina cos ty ze soba zrobila talk2hand jest lepiej niż poprzednio przeciez whee jest jest jest crying strasznie, ona nie wyglada juz jak dziewczynka crying właśnie zarobiłaś se na moją wdzięczność mrgreen . jak ktos mowi mi, ze ejstem dziewczeca, to zazwyczaj naraza swoja twarz na obicie xD. ale jak nie dziewczynka to ok xD afekt kastracyjny czy co? rolleyes *glowkuje* nie, nie, to tylko ja xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:31 pm
Efekt: Mamusia mnie kochała kablem od telewizora, a tata wchodził do wanny stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:32 pm
Lady Revania Baranina Lady Revania Baranina EvilYuki słucham? xd jest lepiej niż poprzednio przeciez whee jest jest jest crying strasznie, ona nie wyglada juz jak dziewczynka crying właśnie zarobiłaś se na moją wdzięczność mrgreen . jak ktos mowi mi, ze ejstem dziewczeca, to zazwyczaj naraza swoja twarz na obicie xD. ale jak nie dziewczynka to ok xD afekt kastracyjny czy co? rolleyes *glowkuje* nie, nie, to tylko ja xD ja realne czy idealne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:33 pm
Baranina Lady Revania Baranina Lady Revania Baranina EvilYuki słucham? xd jest lepiej niż poprzednio przeciez whee jest jest jest crying strasznie, ona nie wyglada juz jak dziewczynka crying właśnie zarobiłaś se na moją wdzięczność mrgreen . jak ktos mowi mi, ze ejstem dziewczeca, to zazwyczaj naraza swoja twarz na obicie xD. ale jak nie dziewczynka to ok xD afekt kastracyjny czy co? rolleyes *glowkuje* nie, nie, to tylko ja xD ja realne czy idealne? a jaka jest miedzy tymi "ja" roznica? wyjasnij razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|