|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 09, 2010 3:20 am
Ha másról lenne szó, inkább elhinném, hogy direkt lökték ki. Kit kérdezzünk ki? Megan, Wilfred is tudta, hogy mennyire lejt a terep az ablak alatt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 09, 2010 4:46 am
nem sok választási lehetőségünk van... Shawn? még lehet am kérdezgetni Megantől? ha igen: Megan mit tudsz Ethanről? hogy viselkedett a házban? milyen a személyisége? nyugodt, meghúzódó, vagy aktív barátságos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 10, 2010 2:09 am
Legyen ő, nincs sok alternatíva. sweatdrop Megan, Ethan mennyire ismeri ki magát a házban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 10, 2010 2:53 pm
 Megan -Természetesen. Wilfred nagyon jól ismerte a ház elhelyezkedését és így a terepet is. -Ethan eléggé csendes típus volt, de nem sokat találkoztam vele. Nem igazán mutatkozott. Szerintem Harold úr miatt. -Mint mondtam, Ethan nem nagyon mutatkozott. Szerintem nem járta be a házat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 11, 2010 7:48 am
Meg van valahol a ház alaprajza? Ki férhetett hozzá, ha igen?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 11, 2010 8:21 am
 Megan -Biztosan megvan valahol, de, hogy hol, azt nem tudom. Talán Wilfred tudta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 11, 2010 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 11, 2010 10:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 11, 2010 11:06 am
És mi van David-el és Rachel-el? Őket nem kérdezhetnénk? Talán tudnának segíteni hogy mi történt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 11, 2010 1:13 pm
Mint mondtam, kivételesen kérdezhetitek Megan-t tovább, de válthattok NPC-t, ha akartok. És! Mivel Davide és Rachel státusza jelenleg már nem eltűnt, így ők is kérdezhetők.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 12, 2010 8:22 am
Kinek van még kulcsa oda? Ethan be tudna jutni oda? Megnéznéd, hogy zárva van-e? Van ott valami, ami fegyvernek használható?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 13, 2010 5:30 pm
 Megan -A személyzet minden tagjának van kulcsa a szemétégető kazánhoz. Wilfred-nek, Ella-nak és nekem. -Ethan bejuthatott oda, ha elkérte Ella kulcsát. -A kazán zárva. -Nincs odabent fegyvernek használható tárgy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|