|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:12 am
ááááá qwa jóóó üzletet csináltam biggrin vettem egy skittleses ilyen nyavalyát 140kért biggrin és eladtam 1500kért xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:13 am
Már rég óta ismerem az oldalt és ismerek még párat. smile Akkor vegyél inkább DrinkyTengus fejlődőt. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:14 am
napsugar ááááá qwa jóóó üzletet csináltam biggrin vettem egy skittleses ilyen nyavalyát 140kért biggrin és eladtam 1500kért xd congratulations razz ha találsz linket is hozzá beteszem első oldalra bibor: CSAKIS ETHE scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:15 am
a vásárlásról vagy az eladásról? hülye kérdés... gondolom a vásárlásról....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:19 am
III Slash III napsugar ááááá qwa jóóó üzletet csináltam biggrin vettem egy skittleses ilyen nyavalyát 140kért biggrin és eladtam 1500kért xd congratulations razz ha találsz linket is hozzá beteszem első oldalra bibor: CSAKIS ETHE scream De én szeretem Ethét. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:22 am
bibortetu III Slash III napsugar ááááá qwa jóóó üzletet csináltam biggrin vettem egy skittleses ilyen nyavalyát 140kért biggrin és eladtam 1500kért xd congratulations razz ha találsz linket is hozzá beteszem első oldalra bibor: CSAKIS ETHE scream De én szeretem Ethét. crying Én is crying P.S: napsugár ne költsd el rögtön a pénzt exclaim exclaim wahmbulance wahmbulance exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:28 am
Annyi mindent kéne venni. Noel's Gift, Sweetheart, Compass of Seidh. @_@ Az összesen 1-2 millió arany lenne. Bár jobban menne a vendelés! emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:31 am
megvéve eladva ilyet sikerült összehoznom sweatdrop nem költöm, vendelek biggrin most boldog vagyok hogy van 3 millióm blaugh
Lotus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:44 am
csak gyakorolni kell és menni fog ^^ napsugár is kisebb dealekkel kezdte nem is olyan régen és fokozatosan többet kezdett el keresni dramallama én meg ugye alapból már a legjobb voltam cool talk2hand rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:56 am
Pár hónap múlva ezt újra megvitatjuk. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 6:48 am
én is tudtam üzletelni azzal a skittles karkötővel...dee én csak 400,000 goldot szedtem vele össze
grat. napsi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 6:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 8:05 am
lassan én is nekikezdek ma, bár kedvem nincs sok hozzá smile ezt is azért beteszem első oldalasra, mert miért ne. ha akarod megtarthatod, ez a tárgy valószínű elég szép inflációt mutat majd, hacsak nem akarják megint kiadni. a pale marionettet szerintem megint beteszik valamelyik RIGbe, mivel túl durván emelkedik az ára.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|