|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 11:29 pm
-Nem tartod most furcsának Haroldot?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 09, 2009 2:14 am
Wilfred -Senkivel sem találkoztam a vendégek közül az este hátralévő részében. -Megannal eltekarítottuk a vacsora maradványait, még elvégeztük a hátralévő teendőket, aztán nyugovóra tértünk. Ezután már vele sem találkoztam. -Nem vizsgáltuk meg közelebberől a testeket. Elég bizonyítéknak tűnt, hogy a gyerekek ruhái vannak a testeken. Más módot a bizonyításra nem látok. A fejek eltűntek. -Nem. A testrészek eltűntek. -Mint már mondtam, nem vizsgáltuk meg a testeket, így nem tudom, hogy volt-e a lánynál ilyen tárgy. -Harold úr mindíg kiszámíthatatlanul viselkedik. ki tudja mi jár a fejében. Minden esetre, nem tartom furcsának a viselkedését.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 09, 2009 12:00 pm
Van valami fejsze, bárd, láncfűrész a házban, s ha igen kik tudhatnak róla és juthatnak hozzá? Megnéznéd nekem a hűtők tartalmát? Van ott valami nem odaillő?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 09, 2009 12:05 pm
Wilfred -Vannak bárdok, de azko csak díszbárdok. Az antik páncélok mellett állnak vagy a kezeikben. De egyik sem hiányzik. Láncfűrész és egyéb nehezebb vágóeszköz van a kerti fészerben. A kert karbantartásához ilyen holmik kellenek. Akinek van egy csöpp sütnivalója könnyen kikövetkeztethette. -A hűtőkben nem találtam semmi furcsát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 09, 2009 12:46 pm
wilfred a testeken nem vettél észre bármi furcsaságot? megnéznéd nekem? sok vér volt az áldozatok körül? dulakodás nyomok voltak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 09, 2009 12:50 pm
Van hozzá kulcs? Le van zárva? Az utolsó helyszínen a vér egyenes csíkokban szóródott a falra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 7:34 am
Wilfred -Nem figyeltem meg a holtesteket és nem is szeretném, kérem ne kérjen ilyet tőlem. -A fészerhez van kulcs, de általában nyitva tartjuk. -Nem tudom, mint mondtam, nem figyeltem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 4:57 am
Szerintem nem tudsz róla. Láttál különös embereket a ház körül? Vörös ruhájú nő, arab beütésű férfi, és különböző színű emberszerű lények.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 6:28 am
Nem azért, de ilyen evidens kérdéseket ne tegyetek fel xD A "maradványok" tuti el lettek égetve, és az egyik cyborgnak biztos van valami művégtagja ami képes a brutálisabb operációkra xp
/Bocsi, de hasonlít ez Umineko-ra. figyelembe véve azt, hogy mal a fanja a sorozatnak, onnan vonom le a következtetéseket/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 7:20 am
Elleine Nem azért, de ilyen evidens kérdéseket ne tegyetek fel xD A "maradványok" tuti el lettek égetve, és az egyik cyborgnak biztos van valami művégtagja ami képes a brutálisabb operációkra xp /Bocsi, de hasonlít ez Umineko-ra. figyelembe véve azt, hogy mal a fanja a sorozatnak, onnan vonom le a következtetéseket/ szerintem meg pont hogy Malnál nem lehet semmit evidensnek venni (és ezt nem rossz értelemben mondtam Mal neutral )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 1:37 pm
Megnéznéd nekem a hűtőházat, padlást? Van valami erőszakra utaló nyom? Helen ruháját szemügyre vennéd csak úgy messziről? A többi felnőtt ruházata rendben? Szakadás, hiányzó gomb, izzadtság, olajfolt...stb.? Tegnap óta volt, hogy fura zizegő hangokat hallottál, ha igen mikor?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 1:45 pm
napsugar Elleine Nem azért, de ilyen evidens kérdéseket ne tegyetek fel xD A "maradványok" tuti el lettek égetve, és az egyik cyborgnak biztos van valami művégtagja ami képes a brutálisabb operációkra xp /Bocsi, de hasonlít ez Umineko-ra. figyelembe véve azt, hogy mal a fanja a sorozatnak, onnan vonom le a következtetéseket/ szerintem meg pont hogy Malnál nem lehet semmit evidensnek venni (és ezt nem rossz értelemben mondtam Mal neutral )Én is szeretlenk. biggrin És nem vettem magamra, sőt még imponált is. És milyen igaz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 1:50 pm
Wilfred -Nem, nem láttam semmilyen különös embert. Bár, nem tartom számon Harold úr vendégeit. -Sehol semmilyen változás. Nincs semmi feldúlva. -Helen úrnő ruhája rendben van. Se szakadás, se semmilyen eltérés. -Minden vendég ruhája rendben, egy gom sem hiányzik, se foszlás, sem szakadás. Fizikai állapotuk is rendben. -Nem, nem hallottam semmilyen ilyen zajt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|