|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 1:47 pm
Doku no Hana Micsoda dráma kezd kialakulni! *hoz egy kis popcornt* csatlakozok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 1:59 pm
Medvelaszlo Doku no Hana Micsoda dráma kezd kialakulni! *hoz egy kis popcornt* csatlakozok... csak ne te csináld mer megégeted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 2:05 pm
napsugar Medvelaszlo Doku no Hana Micsoda dráma kezd kialakulni! *hoz egy kis popcornt* csatlakozok... csak ne te csináld mer megégeted xd Csak kicsit... valahogy jobban esik nekem.... (meg akkor több is jut nekem) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 2:07 pm
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Doku no Hana Micsoda dráma kezd kialakulni! *hoz egy kis popcornt* csatlakozok... csak ne te csináld mer megégeted xd Csak kicsit... valahogy jobban esik nekem.... (meg akkor több is jut nekem) xp haspók xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 2:13 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Doku no Hana Micsoda dráma kezd kialakulni! *hoz egy kis popcornt* csatlakozok... csak ne te csináld mer megégeted xd Csak kicsit... valahogy jobban esik nekem.... (meg akkor több is jut nekem) xp haspók xd Ínjenc ha kérhetem! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 2:23 pm
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Doku no Hana Micsoda dráma kezd kialakulni! *hoz egy kis popcornt* csatlakozok... csak ne te csináld mer megégeted xd Csak kicsit... valahogy jobban esik nekem.... (meg akkor több is jut nekem) xp haspók xd Ínjenc ha kérhetem! xd haspók xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 2:25 pm
Medve mindig csak ül a hátsóján és zabálja a pattogatott kukoricát...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 2:39 pm
Nah ez jól esett... Amúgy meg, ez van. Szeretem a patogatott kukoricát... Főleg a karamellásat!!!! Amúgy meg csak jó film mellé eszem meg a kukoricát
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 2:43 pm
Na Medve... Képzeld el saját Edwardodat, vagy képzeld magad Bella helyébe!!! scream scream scream Edit: Ízé... Colbert helyébe... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 3:07 pm
Medvelaszlo Nah ez jól esett... Amúgy meg, ez van. Szeretem a patogatott kukoricát... Főleg a karamellásat!!!! Amúgy meg csak jó film mellé eszem meg a kukoricát nyűűű nem is azért mondtam.... am a karamellás popcorn fofcsi.... de ezt ma már mondtam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 2:54 am
Szerintem jó lett a Prom parti, bár a farmos, Skittles-es és mennybeli helyszíneket másmilyennek képzeltem el. Persze így is jók. Megvan szinte majdnem az összes nyeremény, kivéve a yodel-nél a hordó, az a legnehezebb, de nem baj. Amúgy összességében jó, még a zenék nagy részét fel is vettem, mert a legtöbb tetszik (főleg emlékül). wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 4:14 am
Én is beszállok a témában twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 10:20 pm
sgergely  Edvard & Collbert Én elvittelek de te holmi idiótákkal meg vámpírokkal szívesebben mész mint velem... crying Ja és hidd el Nárcisz... Meztelenül sokkal szebb... wink ez nem is igaz....egyetlen vámpírral sem mentem bálba..... és idiótával sem....csak sgergellyel és ő cukor.....meg Ao-val ő meg egy kedvenc..... te meg egy hűtlen dög vagy aki a hátam mögött bepasizott....am pedig TE NEM IS HÍVTÁL MEG cry *átlök maciéknak egy hatalmas tál stranger féle kukoricát ami természetesen nincs elégetve...meg némi mikiegérfüles gofrit csokiöntettel és tejszínhabbal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 5:32 am
Ma van vége a promnak és Womi még nem is táncolt velem, pedig ő hívott el! sad emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 9:20 am
Hát sajnos van ilyen, részvétem. Talán elfelejtette, vagy dolga akadt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|