Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 18 19 20 21 22 23 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 7:34 am

Doku no Hana, Elleine, Napsugár, Bíbortetű - Wilfred
Ha jól emlékszem.
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 7:39 am

bibortetu
Ha jól emlékszem.
részemről 3nodding

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Narcisz

PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:06 am

bibortetu
Nárcisz talán mond majd valami okosat. stressed

bocsi...nem kell leaharapni a fejemet, vagy ötmiliószor elmondtam, hogy nem leszek szombaton a gépnél, ha tudni akarod, amikor ezt írtad, ép pogóztam, és boros kólát ittam... még most is elég punyadt az agyam, tekintve, hogy 3:30-kor jött a buszunk a barátomékhoz, és onan jutottam, most haza... és tudom, hogy hüle vagyok, és felületes....
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:07 am

napsugar
bibortetu
Ha jól emlékszem.
részemről 3nodding

Megnéztem Boli-chan is, meg talán Medve.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:10 am

Narcisz
bibortetu
Nárcisz talán mond majd valami okosat. stressed

bocsi...nem kell leaharapni a fejemet, vagy ötmiliószor elmondtam, hogy nem leszek szombaton a gépnél, ha tudni akarod, amikor ezt írtad, ép pogóztam, és boros kólát ittam... még most is elég punyadt az agyam, tekintve, hogy 3:30-kor jött a buszunk a barátomékhoz, és onan jutottam, most haza... és tudom, hogy hüle vagyok, és felületes....

Jaj, nem vagyok rád dühös! Hogy lehetnék az? Előre megmondtad, hogy nem leszel. Csak kicsit stresszel, hogy nem jut semmi okos dolog az eszembe. sweatdrop
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:12 am

Nárcisz, te is Wilfreddel szeretnél beszélni?

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:12 am

és mit szóltok az adrianas elméletemhez, vajon tudunk olyan személlyel beszélgetni aki eltűnt? játszunk szellemekkel suttogót vagy eltűntnek nyilvánítva??? xd
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:15 am

Szerintem, ha nem halt meg simán lehet beszélni vele. Bár kissé tyúkeszű.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:17 am

de elvileg ott volt a gyilkosságnál.... és asszem ez egy fontos érv, mivel ő élő egyenes adásban vehetett részt az eseményekben....
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:19 am

bibortetu

Nos, mivel ő látta a tet helyszínét lehet, de inkább Adrianat szeretném kifagatni, ha lehet, mert akkor elmondhatná, hol a búbánatban volt, és mi történt este pontosan... de akárkivel is beszélünk Shawnt meg kéne védetni vele, mert ha a gyilkos se nem ő, vagy az anyja, akkor őt lehet megölik, hogy ne már ő legyen az örökös. Na meg nekem furcsa az a gyerek, de ez csak megérzés, és fúr, hogy tört el a karja, bár csak onét tudhatnánk, hazudik-r, és hogy milyen irányba (bántalmazás elrejtése, vagy fegyver dugdosása) ha az anyja verzióját is leelenőriznénk, de az még távolabb lesz... mint mondtam, folyik az agyamXD...

Narcisz

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:19 am

Ha ott volt, meghalt. Ha valami csoda folytán mégsem, velünk tuti nem fog beszélni, mert a gyilkos köztünk van.
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:23 am

malt kéne megkérdezni h tudunk-e vele beszélni..... am meg ténleg meg kell védeni shawnt ez egyértelmű

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:24 am

Narcisz
bibortetu

Nos, mivel ő látta a tet helyszínét lehet, de inkább Adrianat szeretném kifagatni, ha lehet, mert akkor elmondhatná, hol a búbánatban volt, és mi történt este pontosan... de akárkivel is beszélünk Shawnt meg kéne védetni vele, mert ha a gyilkos se nem ő, vagy az anyja, akkor őt lehet megölik, hogy ne már ő legyen az örökös. Na meg nekem furcsa az a gyerek, de ez csak megérzés, és fúr, hogy tört el a karja, bár csak onét tudhatnánk, hazudik-r, és hogy milyen irányba (bántalmazás elrejtése, vagy fegyver dugdosása) ha az anyja verzióját is leelenőriznénk, de az még távolabb lesz... mint mondtam, folyik az agyamXD...

Adriana legrosszabb esetben nulla információt adhat. És nem biztos, hogy ott volt e egyáltalán. A többivel meg egyet értek. (Félig kábultan a legkreatívabb az elme, igaz ezt a logika rovására megy. Mindenesetre örülök, hogy jelen vagy. 3nodding )
PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:24 am

nem mi vagyunk a gyilkosok, és amit nekünk mond, azt a többiek nem halják...és nem nézem ki belőle, hogy a kis pipi agyával eljutt valami hazugságra, amit nem láthatunk át... (legfeljebb leitatjuk és már beszél is... muhahah... na jó, ez vicc voltXD) de legalább megláthatjuik van-e alibije, a gyilkoság idejére... de nekem wilfred is jó... bár a sós illat... (előkapja a kémiafakos könyvét, keres)

Narcisz

Narcisz

PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:32 am

hát, amig mal, erre nem válaszol, adig tényleg nem érdemes figyelembe venni... ha nem tudunk tőle kérdezni, akkor will-t kéne, utána Shawn-t, akit adig Will véd, de megkérdhetnénk tőle, hogy nem tud-e valamit Adrienaról, és lehet megkapjuk amit a csajszi mondana így is, mert ha ő a gyilkos, ennél többet ugyse mondana (igazat...)
én is örülök, csak kb semit sem hallok a piiiiiiiiiiiiiii-n kivülXD
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 18 19 20 21 22 23 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games