Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
zOMG!!! (+Magyar Klán) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 18 19 20 21 22 23 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Nov 04, 2010 3:54 am

Én szoktam, főleg Zen Garden-ben a tökjelmezes fluff-ok ügyben levitt 3-mas CL szintre. Na meg zOMG esték némelyikén a Barton Town-ban trick or treat-ezni. Részletek erről a Halloween 2010 fórumon.

Nem csak a Ghi-ről szeretnék többet tudni, hanem arról is, hogy trick or treat-eknél hogyan lehet my gumball-t kapni? Mitől függ ez? Csak mert néha kiír róla valamit és nem kapok, de tavalyi trick or treat-en volt olyan, hogy kaptam.
PostPosted: Fri Nov 05, 2010 5:06 am

Én egyzerűen mindig meghalok valahol az Otami ruins-ban. Ezért is megyek oda ritkán. Még Cl.8.6 is kevés. Legtöbben Bassken Lake-nél szoktam időzni.

Fire Skunky

4,100 Points
  • Full closet 200
  • Team Jacob 100
  • Autobiographer 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Nov 07, 2010 11:48 am

Xanvie
Nem csak a Ghi-ről szeretnék többet tudni, hanem arról is, hogy trick or treat-eknél hogyan lehet my gumball-t kapni? Mitől függ ez? Csak mert néha kiír róla valamit és nem kapok, de tavalyi trick or treat-en volt olyan, hogy kaptam.

Gumpball-t egy évben egyszer (a Halloween-i event alatt), egy karakterrel csak 1x lehet megszerezni!

Utána mindig azt írja ki - ha véletlenül lett volna a fluff-ban -, hogy "You've already found the 'Oh My Gumball', so all you find this time is pumpkin guts." - azaz, "már kaptál egy gumpball-t, úgyhogy ez alkalommal csak tök belsőséget találtál." xd

Ha valakinek kismillió karaktere van, akkor persze többször is megszerezheti, de akkor is marad az 1 karakter/1 gumpball....

Forrás: a saját kút fejemből + megerősítésnek tessék egy guide...
PostPosted: Tue Nov 09, 2010 7:21 am

Valaki segítsen nekem légyszi. sad Már csak kettő sz.ros feladatom van Old Aqueducton, és nem tudom megcsinálni. Mindig megölnek a predátorok. crying scream
Már voltam crew-ban is, de úgyse volt jó. sweatdrop

Sayenita

Friend

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Nov 09, 2010 11:04 am

Sayen Ioway
Valaki segítsen nekem légyszi. sad Már csak kettő sz.ros feladatom van Old Aqueducton, és nem tudom megcsinálni. Mindig megölnek a predátorok. crying scream

Szívesen felajánlom a segítségemet, de sajnos csak korlátozott időpontokban érek rá. sweatdrop

Bökd ide neked mikor lenne jó, és igyekszem alkalmazkodni. whee
PostPosted: Tue Nov 09, 2010 1:37 pm

Értem Molylepke, köszi az infót.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Sayenita

Friend

PostPosted: Wed Nov 10, 2010 2:18 am

Molylepke
Sayen Ioway

Szívesen felajánlom a segítségemet, de sajnos csak korlátozott időpontokban érek rá. sweatdrop

Köszi szépen Molylepke. 4laugh Hát, az az igazság, hogy ilyen gyors reagálásra nem számítottam, bár a múltkor is elég hamar "összejött a segítség", ha jobban belegondolok. smile Szóval ezen a héten már biztos nem leszek annyit zOMG-on, hogy azt a két feladatot kivégezzem.
Jövő hét lenne jó, de mivel neked korlátozottak az időpontjaid, ezért inkább te írj egy időpontot, mert én szinte mindig ráérek...
PostPosted: Wed Nov 10, 2010 2:39 am

A Ghi nagyon fontos, mert ha lemegy nullára, akkor a teljes életed is kicsi. Így azt fel kell tölteni Barton Town-ban. Minél kisebb a Ghi, az életed annál kevesebb. Elég ha az ember bemegy Barton Townban és ottmarad egy kicsit.

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Nov 10, 2010 8:38 am

Sayen Ioway
Molylepke
Sayen Ioway

Köszi szépen Molylepke. 4laugh Hát, az az igazság, hogy ilyen gyors reagálásra nem számítottam, bár a múltkor is elég hamar "összejött a segítség", ha jobban belegondolok. smile Szóval ezen a héten már biztos nem leszek annyit zOMG-on, hogy azt a két feladatot kivégezzem.
Jövő hét lenne jó, de mivel neked korlátozottak az időpontjaid, ezért inkább te írj egy időpontot, mert én szinte mindig ráérek...

Jövő hét nekem sem olyan necces, akkorra elvileg még senki nem stipi-stopizott le, úgyhogy csütörtöktől vasárnapig ráérek, csak szólj, és úgy szervezem az életem. 3nodding
PostPosted: Wed Nov 10, 2010 9:13 am

Abban az idő intervallumban nekem is megfelel ha kell még segítség 3nodding

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Sayenita

Friend

PostPosted: Thu Nov 11, 2010 3:37 am

napsugar

Jóhogy! Köszi Napsugár. blaugh 3nodding 4laugh Nem telhetetlen vagyok, csak így még biztosabb a siker. smile twisted
Akkor jövőhét csütörtök délelőtt vagy péntek délelőtt? Melyik jobb nektek?
PostPosted: Thu Nov 11, 2010 5:49 am

Sayen Ioway
napsugar

Jóhogy! Köszi Napsugár. blaugh 3nodding 4laugh Nem telhetetlen vagyok, csak így még biztosabb a siker. smile twisted
Akkor jövőhét csütörtök délelőtt vagy péntek délelőtt? Melyik jobb nektek?

Nekem bármelyik nap jó (nincs sulim, úgyhogy csak a beadandókat kell majd írnom, de azok igazán ráérnek néhány órát...).

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Sayenita

Friend

PostPosted: Mon Nov 15, 2010 6:18 am

Akkor a csütörtök délelőtt jó nektek? 10 vagy 11 óra?
PostPosted: Mon Nov 15, 2010 6:51 am

Miért pont délelőtt? gonk Akkor én alszom...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Nov 15, 2010 7:35 am

Nekem jó bár még nem 100% hogy feljövök. Majd 10 előtt valamivel írd meg (Sayen) hogy melyik szerver és ott hol.
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 18 19 20 21 22 23 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games