|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 3:54 am
Én szoktam, főleg Zen Garden-ben a tökjelmezes fluff-ok ügyben levitt 3-mas CL szintre. Na meg zOMG esték némelyikén a Barton Town-ban trick or treat-ezni. Részletek erről a Halloween 2010 fórumon.
Nem csak a Ghi-ről szeretnék többet tudni, hanem arról is, hogy trick or treat-eknél hogyan lehet my gumball-t kapni? Mitől függ ez? Csak mert néha kiír róla valamit és nem kapok, de tavalyi trick or treat-en volt olyan, hogy kaptam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2010 5:06 am
Én egyzerűen mindig meghalok valahol az Otami ruins-ban. Ezért is megyek oda ritkán. Még Cl.8.6 is kevés. Legtöbben Bassken Lake-nél szoktam időzni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 11:48 am
Xanvie Nem csak a Ghi-ről szeretnék többet tudni, hanem arról is, hogy trick or treat-eknél hogyan lehet my gumball-t kapni? Mitől függ ez? Csak mert néha kiír róla valamit és nem kapok, de tavalyi trick or treat-en volt olyan, hogy kaptam. Gumpball-t egy évben egyszer (a Halloween-i event alatt), egy karakterrel csak 1x lehet megszerezni! Utána mindig azt írja ki - ha véletlenül lett volna a fluff-ban -, hogy "You've already found the 'Oh My Gumball', so all you find this time is pumpkin guts." - azaz, "már kaptál egy gumpball-t, úgyhogy ez alkalommal csak tök belsőséget találtál." xd Ha valakinek kismillió karaktere van, akkor persze többször is megszerezheti, de akkor is marad az 1 karakter/1 gumpball.... Forrás: a saját kút fejemből + megerősítésnek tessék egy guide...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 7:21 am
Valaki segítsen nekem légyszi. sad Már csak kettő sz.ros feladatom van Old Aqueducton, és nem tudom megcsinálni. Mindig megölnek a predátorok. crying scream Már voltam crew-ban is, de úgyse volt jó. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 11:04 am
Sayen Ioway Valaki segítsen nekem légyszi. sad Már csak kettő sz.ros feladatom van Old Aqueducton, és nem tudom megcsinálni. Mindig megölnek a predátorok. crying scream Már voltam crew-ban is, de úgyse volt jó. sweatdrop Szívesen felajánlom a segítségemet, de sajnos csak korlátozott időpontokban érek rá. sweatdrop Bökd ide neked mikor lenne jó, és igyekszem alkalmazkodni. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 1:37 pm
Értem Molylepke, köszi az infót.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 2:18 am
Molylepke Sayen Ioway Valaki segítsen nekem légyszi. sad Már csak kettő sz.ros feladatom van Old Aqueducton, és nem tudom megcsinálni. Mindig megölnek a predátorok. crying scream Már voltam crew-ban is, de úgyse volt jó. sweatdrop Szívesen felajánlom a segítségemet, de sajnos csak korlátozott időpontokban érek rá. sweatdrop Bökd ide neked mikor lenne jó, és igyekszem alkalmazkodni. whee Köszi szépen Molylepke. 4laugh Hát, az az igazság, hogy ilyen gyors reagálásra nem számítottam, bár a múltkor is elég hamar "összejött a segítség", ha jobban belegondolok. smile Szóval ezen a héten már biztos nem leszek annyit zOMG-on, hogy azt a két feladatot kivégezzem. Jövő hét lenne jó, de mivel neked korlátozottak az időpontjaid, ezért inkább te írj egy időpontot, mert én szinte mindig ráérek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 2:39 am
A Ghi nagyon fontos, mert ha lemegy nullára, akkor a teljes életed is kicsi. Így azt fel kell tölteni Barton Town-ban. Minél kisebb a Ghi, az életed annál kevesebb. Elég ha az ember bemegy Barton Townban és ottmarad egy kicsit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 8:38 am
Sayen Ioway Molylepke Sayen Ioway Valaki segítsen nekem légyszi. sad Már csak kettő sz.ros feladatom van Old Aqueducton, és nem tudom megcsinálni. Mindig megölnek a predátorok. crying scream Már voltam crew-ban is, de úgyse volt jó. sweatdrop Szívesen felajánlom a segítségemet, de sajnos csak korlátozott időpontokban érek rá. sweatdrop Bökd ide neked mikor lenne jó, és igyekszem alkalmazkodni. whee Köszi szépen Molylepke. 4laugh Hát, az az igazság, hogy ilyen gyors reagálásra nem számítottam, bár a múltkor is elég hamar "összejött a segítség", ha jobban belegondolok. smile Szóval ezen a héten már biztos nem leszek annyit zOMG-on, hogy azt a két feladatot kivégezzem. Jövő hét lenne jó, de mivel neked korlátozottak az időpontjaid, ezért inkább te írj egy időpontot, mert én szinte mindig ráérek...Jövő hét nekem sem olyan necces, akkorra elvileg még senki nem stipi-stopizott le, úgyhogy csütörtöktől vasárnapig ráérek, csak szólj, és úgy szervezem az életem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 9:13 am
Abban az idő intervallumban nekem is megfelel ha kell még segítség 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2010 3:37 am
napsugar Abban az idő intervallumban nekem is megfelel ha kell még segítség 3nodding Jóhogy! Köszi Napsugár. blaugh 3nodding 4laugh Nem telhetetlen vagyok, csak így még biztosabb a siker. smile twisted Akkor jövőhét csütörtök délelőtt vagy péntek délelőtt? Melyik jobb nektek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2010 5:49 am
Sayen Ioway napsugar Abban az idő intervallumban nekem is megfelel ha kell még segítség 3nodding Jóhogy! Köszi Napsugár. blaugh 3nodding 4laugh Nem telhetetlen vagyok, csak így még biztosabb a siker. smile twisted Akkor jövőhét csütörtök délelőtt vagy péntek délelőtt? Melyik jobb nektek?Nekem bármelyik nap jó (nincs sulim, úgyhogy csak a beadandókat kell majd írnom, de azok igazán ráérnek néhány órát...).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 6:18 am
Akkor a csütörtök délelőtt jó nektek? 10 vagy 11 óra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 6:51 am
Miért pont délelőtt? gonk Akkor én alszom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 7:35 am
Nekem jó bár még nem 100% hogy feljövök. Majd 10 előtt valamivel írd meg (Sayen) hogy melyik szerver és ott hol.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|