|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:40 pm
ja poprosze o fotelik na suficie obok glosnika przy ktorym znajduje sie poduszeczka Cornelii tylko ze po przecwnej stronie najlepiej czarny...no narazie to by bylo na tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:10 pm
Vykk ja poprosze o fotelik na suficie obok glosnika przy ktorym znajduje sie poduszeczka Cornelii tylko ze po przecwnej stronie najlepiej czarny...no narazie to by bylo na tyle sayo.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:46 pm
...heh ...kiedyś ten plan budynku miał większe znaczenie - ostatnio się o nim troszke zapomina sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:29 pm
dobra dobra jutro dopisuje... zapomnialem sad sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:18 am
dopisz do mojego pokoju jeszcze Kajike oki ? Pokój 68 Kajiczka i Lina-san!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:08 am
Lina-san dopisz do mojego pokoju jeszcze Kajike oki ? Pokój 68 Kajiczka i Lina-san! ok 3nodding sorki nie zauwarzyłem jej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:02 am
a czy dalo by sie dla mnie i Prinee taki maly pokoik zalatwic?? wiesz, dwu osobowka.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:16 am
Wodzu a czy dalo by sie dla mnie i Prinee taki maly pokoik zalatwic?? wiesz, dwu osobowka.. biggrin ja tesh poprosze o pokoik... nie musi być duży tak na około 2-3 osoby... tak na wszelki wypadek... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:15 pm
Ja też prosze o pokój, taki aby sie tam zmiescila, mini lodówka, szafa, komoda i łózko ^^
aha i jeszcze jakis czarny fotelik z napisem czerwonym punk obojetnie gdzie ^^
dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 2:53 pm
a ja poprosiem o fotelik tam w gornym prawym kaciku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 2:55 pm
kolo sprzeta grajacego w lewym budynku (o ile dobrze pamietam sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 11:10 am
Miho_14 kolo sprzeta grajacego w lewym budynku (o ile dobrze pamietam sweatdrop ) uhhh zapomnialam o kolorku. niwch jwest czarny z czerwona pacyfka razz mozie byc?? z gory dziex
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 10:45 am
a ja nie mam gdzie mieszkać... i siedzieć... buuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 10:53 am
ja bym chciała pokoik nr 200 lub 2000 (jeśli któryś jest wolny) i jakiś czarny fotelik z serduszkiem lub kwiatkiem JEŚLI OCZYWIŚCIE MOŻNA TU ZAMIESZKAĆ... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 10:16 pm
abo najlepiej jakiś nocny barak... tu w nocy nie ma żywego ducha... (oprócz mnie oczywiście...) hej! czy nikt nie siedzi w gildii od 1:00 do 7:00?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|